SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fındıkzade diye yer mi olur ya ne apaçi bi memleket olduk
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 metroya binip bi 5 10 dakka yürüyebilirsin emniyette felan inip, ya da metroya binip aksaraydan tekrar otobüse binebilirsin
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fatihteymis hic gitmedim o taraflara en ufak bi fikrim yok :> bi arkadasim cok trafik kazasi gecirdi zaten yanina gitmem lazimda sen bursali degil misin abi niye sahip cikiyorsun istanbul'a sdfsdf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fatih de mi fındıkzade de mi ? çapaya felan mı gitçen
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tam adresi bilmiyorum henuz biraz gec oldu cuma gunu biniyorum zatende findikzade diye googledim semte baktim sadece o taraflara bi sekilde ulassamda olur adresi alinca ordan taksiyle bi sekilde devam ederim diye sormustum metro emniyetten giderim tesekkurler.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fındıkzade zaten çapayla aksaray arasında bi yer değilmi işte bi şekilde tramvaya ulaşman lazımda metroyla zeytinburnuna gidilmiyodu dimi.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yok gidilmiyo doğruya aksayara gidicen metroyla aksarayda inip bin tramvaya fındıkzadeye yollanırsın yada taksiye bin 10 lira bile tutmaz
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 metroya bin emniyette in yukarı çık fındıkzade iidr
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 herhangi bir otobus firmasiyla geldiysen istanbula, capa servisleri vardir illa, onlari kullan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: fındıkzade zaten çapayla aksaray arasında bi yer değilmi işte bi şekilde tramvaya ulaşman lazımda metroyla zeytinburnuna gidilmiyodu dimi. uza
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ne diyosun lan sapık okumadım bile senin yazdığını sen uza yazınca buraya postmu atmış bu uzun diye baktım
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 metroya bin aksarayda aktarma yapıcaksın yusuf paşa metro durağına ordan fındıkzadeye giden metro var. aynı metroya tam ters yönde otogardan zeytınburnu duragına giderek de yapabilirsin
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: fındıkzade zaten çapayla aksaray arasında bi yer değilmi işte bi şekilde tramvaya ulaşman lazımda metroyla zeytinburnuna gidilmiyodu dimi. aha işte istanbulu sahiplenenler. bu da antalyalı mesela. dur antalyalılığını test ediyim ayak üstü. de bağyım 49 20 numaralı minibüsler ve 42 numaralı otobüs aynı istikamete gider. nereye gider?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sen ne diyosun lan alman kıbrıs kırması angut antalyalı diyo bana aptal ya nerem antalyalı ibiş
Öne çıkan mesajlar