49 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Olay değil de daha çok durum okumak istiyorum. Olay olsa bile 3 sayfada bitsin. Sonra elli sayfa boyunca karakterin fikirlerini okuyalım. Böyle fırlatıp atma isteği gelsin içimize, sıksın. Böyle kitaplar önerebilir misiniz?
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tum rus realizm akimindaki tum yazarlar
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 karamazov kardeşler adam ben bunu yazdım ama sonuna kadar okuyabilene helal olsun diyor önsözünde hatta ilk cildini okuyun o da kabülüm diyor
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yazdiktan sonra adam bile okumamistir o kitabi. hatta son 100 sayfada hicbisi de yazmiyor olabilir, sikilip random kelime generate etmistir belki
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kitap değilde, manga olarak Death Note vardır. Tam senin istediğin şekilde. Paso konuşup plan program hazırlayıp durum belirtiyorlar.
moncici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oğuz atay - tutunamayanlar direk aradığın şey
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bak bu da tam istedigin gibi, paso durum paso icses fln adam kendisiyle konusuyor da konusuyor, gecen hafta bitirdiydim.
49 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oblomov, tutunamayanlar ve ruslar için teşekkür ederim onları biliyordum.
49 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 burtonesk said: oblomov aslında okuması kolay gelmişti bana. şaşırdım tavsiye olarak gelmiş olmasına.
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben de rahat okumuştum ama said: Olay olsa bile 3 sayfada bitsin. Sonra elli sayfa boyunca karakterin fikirlerini okuyalım deyince aklıma direkt oblomov geldi ehue
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 49 said: Olay değil de daha çok durum okumak istiyorum. Olay olsa bile 3 sayfada bitsin. Sonra elli sayfa boyunca karakterin fikirlerini okuyalım. Böyle fırlatıp atma isteği gelsin içimize, sıksın. Böyle kitaplar önerebilir misiniz? oku. bitirebilirsen gerçekten büyük iş başarmış ve kendine çok şey katmış olursun..
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu arada gidip özetini almöa. 600-800 sayfa birebir orjinali satılıyo yapıkredi yayınlarında onu al oku.
49 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dragonmax said: bu arada gidip özetini almöa. 600-800 sayfa birebir orjinali satılıyo yapıkredi yayınlarında onu al oku. teşekkür ederim. ankaraya dönünce ilk cildini alacağım mutlaka.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 "hayatımı anlatsam kitap olur" adamlarından birisine git. inan hayatları bi boka yaramayacak içerikte, dünyadan silinseler tarihi değiştirmeyecek sıradanlıkta ve zavallı ruhlarını tatmin etsin diye zihinlerinden geçirdikler "hayatım roman gibi!" saçmalıkları da seni sıkıntıdan boğacak yavanlıktadır. git ve sesli kitap olarak dinle sıkıl.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 49 said: Olay değil de daha çok durum okumak istiyorum. Olay olsa bile 3 sayfada bitsin. Sonra elli sayfa boyunca karakterin fikirlerini okuyalım. Böyle fırlatıp atma isteği gelsin içimize, sıksın. Böyle kitaplar önerebilir misiniz? tam aradığın kitap http://images.gittigidiyor.com/2116/MARTIN-EDEN-JACK-LONDON__21161467_0.jpg tam hem de, cuk oturuyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ha yine de sıkıcı gelmemişti bana. Derslerden gözüm yemiyor, tekrar okumak istiyorum. Öss zamanı bırakamamıştım, 10 puanımı götürmüştür kesin sdf. Sıkıcı, ama bağlıyor, bilemiyorum, çok değişik bi kitap.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 49 said: Dragonmax said: bu arada gidip özetini almöa. 600-800 sayfa birebir orjinali satılıyo yapıkredi yayınlarında onu al oku. teşekkür ederim. ankaraya dönünce ilk cildini alacağım mutlaka. bu arada kitap sadece tek bir kitap. cilt cilt değil. ben sadece ortam renklensin diye aynı kitabın 3 farklı kapak baskısını resim olarak koydum. kitap tek ve sayfa sayısı (yamulmuyorsam) 650 - 800 arası bişidi. okudum bitirdim ama ben mi bittim kitap mı bitti emin olamamıştım..
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 1800 1900 lerde gecen kadin isimli romanlarin hepsi jane eyre miydi neydi edebiyat hocasina gidip ben bunu okumadim okumucamda ozetini internetten okudum dedim o kadar kotuydu
49 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dragonmax said: 49 said: Olay değil de daha çok durum okumak istiyorum. Olay olsa bile 3 sayfada bitsin. Sonra elli sayfa boyunca karakterin fikirlerini okuyalım. Böyle fırlatıp atma isteği gelsin içimize, sıksın. Böyle kitaplar önerebilir misiniz? oku. bitirebilirsen gerçekten büyük iş başarmış ve kendine çok şey katmış olursun.. evet hepsi tek bi kitapmış. Gidip diğer ciltleri bulamayınca da anlardım ama böylesi daha iyi oldu. safghd teşekkür ederim.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 "Call me Ishmael," Moby-Dick begins, in one of the most recognizable opening lines in English-language literature. bu giriş bi efsanedir, bi kalıptır, klasik olmuştur, ütopyadır.. böle bi girişi hiçbi kitapta yoktur..
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 verildi mi okuyamadım ama 'don nehri sakin akar' serisi önerilmemişse ayıp edilmiş. Bir kitap boyunca nerdeyse 3-5 olay oluyor tamamı tasvir ile geçen bir kitap serisidir kendisi. Mihail solohof falan tarzı bir rus yazardı adını hatırlıyamadım ama su kadar bilgi yeter bulmak ıcın kıtabı.
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 suç ve ceza! Ben seviyorum ama aşırı psikolojik çözümleme sıkıcı kabul edilebilir genelde!
Meov Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Böyle bir sürü bir sürü yazı olsun hiç bir işe yaramasın istiyorsun.. Evet kutsal kitaplardan verecektimde yasakmış arkadaşım. Anayasayı oku.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 senko said: tum rus realizm akimindaki tum yazarlar DrunkDevil said: suç ve ceza! Ben seviyorum ama aşırı psikolojik çözümleme sıkıcı kabul edilebilir genelde! forgiver said: karamazov kardeşler adam ben bunu yazdım ama sonuna kadar okuyabilene helal olsun diyor önsözünde hatta ilk cildini okuyun o da kabülüm diyor yok artık siz yaşamayı hak etmiyorsunuz za
Öne çıkan mesajlar