Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bunlar marulu yıkıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Cig koftenin temizligini gectin marulun yikanmasini mi dusunuyon asdsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 limonlar çok pis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bi senede filan deli gibi şube açtılar yalnız, her yerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben duraktan eve gidene kadar 3 tane var ortalama 500 metrede bitane var ama cok guzel yapiyor pis oldugundan midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 onlarki yıkanmamış marulla gelenlerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 izmir inönü caddesi üzerinde, nokta durağının ilerisinde bir tane amcam var o battalbeylerin hepsinden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 istanbulda yok heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bazilari tursu koymuyor onlardan almayin tursulu yiyin ayrica battalbey istanbul firmasi istanbulda kesin vardir ama izmirde cok yaygin http://www.battalbey.com edit: ayrica cift durum yaptirmayin tadi kaciyor dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 şimdi bi arkadaşımın abisinin bayisi var. bunlara çiğköfte şeysi hazır geliyor. marulu limonu falan kendileri başka yerlerden alıyorlar. yani battalbeyden battalbeye marul kalitesi, temizliği farkı elbet ki var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 marka ismi çok başarısız ... Bilmiyordum böyle zincirleme bişi olduğunu, görünce direk almadık çingenlerdir falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 battalbey mc donald'dan yada kfc yada popoye yada hot dog yada pizza huttan daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fastfood deseydin de yorulmasaydın be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Marka ismi çok başarılı bence. Çok da lezzetli. Bayiden bayiye lezzet değil ama sunuş değişiyor. Bornovada 12-13 tane ben biliyorum 2 tanesi çok özenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bostanlıda böcek çıktı maruldan. boktan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 barnacle said: bostanlıda böcek çıktı maruldan. boktan zaten. isme bakıcak olursan, çok da şaşırtıcı değil. bu izmirliler çok tuhaf lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şimdi adını hatırlamadığım başka bir zincir vardı buldum mu direk ondan alıyorum ben, mağazaları bile standart adamların. Bu battalın mağazaları standart değil, franchising olayını alan yardırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Komagene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 http://www.cigkoftem.com/ bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şimdi tatlıses çiğköfte geliyo rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Tatlıses lahmacun vardı bir ara duruyor mu hala yoksa battı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 barnacle said: bostanlıda böcek çıktı maruldan. boktan zaten. argadaşım çıkan böcekle battalbeyin ilgisi yok ki bayiyi işletenin ilgisi var. adam salaktır biz nabalım dsfdfg. ben beğeniyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 adam böcek seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Marl0_on said: fastfood deseydin de yorulmasaydın be abi. hakkatenyhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 topici battalberry diye okuyorum hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar