BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şidmi düşününce ki alkolü bırakmıştım şöle şarap içmek geldi içimden. Üçüncü kadehteyim şu an. Joseph Phelps cabernet sauvignon 2005 içiyorum çok güzel bir tadı var hmm. ŞÖle bakayım bi ulan ne güzel eskiden maksimun iki üç ayda bir şehir değiştirdimdi. O an nerede yaşaamak istiyorsam orada yaşardım, daha sonra iş buldum güzel rakamlarda kazanmaya başladım ama pek seyahet edemedim. Güzel güzel 3 sene çalıştım işte en son sik sok olaylardan işten ayrılmak zorunda kaldım şimdi ki durumum ne ? ne partilere gidiyorum, ne milletle clublara gidiyorum. gece hayatı bitmiş ara ara iş için çağırıyorlar kıramıyorum arkadaşlarımı yardıma gidiyorum ev kuşu oldum lan etrafımda ki insanların %90 ını kendimden uzaklaştırdım. Yurt dışına çıkayım diyorum vazgeçiyorum, şehir değiştireyim diyorum vazgeçiyorum. ne oldu lan eskiden böle düşünmeden kafama eseni yapardım şimdi paramda var eskiden o da yoktuç Evimin olması, belli bir yerimin olması mı sorun anlamadım brb. Garip duygular kattın gece gece bana şarap allah cezanı ama güzelsin özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Evredir geçer. Yerleşik hayatı özlüyosundur gecelerde sürterken şimdi de tam tersi oluyodur. Ya da biraz görüp geçirdiysen , ağır kalıcak ama olgunlaşmışsındır. Asosyal olduysan o başka da. ne biliim ya saçmalayasım geldi benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 iç ki… omuzlarında taşıdığın dünya hafiflesin… uzun zamandır görüşmediğin dostların düşsün aklına… iç ki, sırlarını dökül… iç ki, dertlerine ağla… iç ki, dayanma, boz yeminini… iç ki, yeminler ver; “bir daha asla”… iç ki, cebindeki son parayla hesabı sen öde… iç ki, sevdiğin kıza ilan-ı aşk et… iç ki, tanımadığın insanlara gülümse… iç ki, bilmediğin şarkılarda dans et… iç ki, bildiğini gizlediğin şarkılara eşlik et… iç ki, “batsın bu dünya”… iç ki, “şeytan diyor ki yanaş şuna”… iç ki, “adalardan bir yar gelsin bizlere”… iç ki, bir gün de akşamdan kal… iç ki, kırk yılda bir de ek işini… zaten köpek gibi çalışıyorsun, bir gece de iç anasını satayım… iç ki, ağzını boz… iç ki, kafanı topla… iç ki, efelen… iç ki, efendi gibi otur oturduğun yerde “topla kendini kardeşim”… öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oha bu saatte tl; dr dien bi ben mi varım nan O_o okudunuz mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 okuyasım vardı okudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 özet geçiver dinan yea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi çok geziyomuş gecelere takılıyomuş yiyişiyomuş sonra eve kapanmış evden çıkmıyomuş şimdi arkadaşları da aramıyomuş eskisi gibi bi de şehir şehir gezemiyomuş işte çalıştığı için. üzülmüş nerden nereye geldim neden böyle oldu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 adam olma yolunda ilerlemiş aferin ona fasd teşekkür ettim özet için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arada gerekiyor böyle evreler, kendinle yüzlesmen, ne istediginden emin olman ve birseylerin farkina varabilmen acisindan. sorumluluklarini elinden geldigince yapiyorsan, cok kötü bisi olarak görmeye gerek yok bu zamani yani. hayat hep laylaylom olmuyo, kendini hazir hissettigin zaman yaparsin yapamadiklarini. herseyin de öyle bir zamani var iste. beyin yoruluyo bi süreden sonra ortams-alkol-dötyayma- kombosundan sonra, ondandir. sonra psikolojimiz itibariyle duruluyoruz, her insanin basina gelyo bu inisler-cikislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ergenliktir gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 olgunlaşmaya başlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar