Paul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Işlemci : AMD 3200+ Anakart : ABit AN7 - NF7-S Bellek : 2xTwinmos 512MB 400MHZ Ekran K. : Ati Radeon 9800Pro = Kasa : Aopen H600 Harddisc : Seagate 120GB 7200.7 CD WRITER : LG 52x34x52 SES Karti :Creative SB Audigy ES (SE) FAN : Coolermaster 1258 dolar kdv dahil fiyati hakkında iyimi kötümü ve normali ne kadardır ? ve en önemlisi bu bilgisayar bana needforsped underground2 halflife2 doom3 gibi oyunlarda fullgraphics oynamamda bana sorun cıkarırımı ve bunlarda su an bi uyumsuzluk söz konusumu hepinizie şimdiden çok teşekkür edeirm. ps: bide bu boardda sanırım kendıde ses kartı warmıs benım sonradan ses kartı almama gerek yok dıyorlar ama ben 5+1 takıcagım için sanıyorum gerek olucak ozaman boarddaki ses kartıyla birlikle alıcagım creative ikisi bi sorun cıkarırmı ? saygılar teşekkürler...[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? [Bu mesaj Paul tarafından 31 Ağustos 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Paul tarafından 31 Ağustos 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 belleği almışken 1024 gibi abarık bişey al bak kesin ama[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 anakart daha iyi birsey bak bence.[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Erutan, 31 Ağustos 2004 23:23 tarihinde demiş ki: belleği almışken 1024 gibi abarık bişey al bak kesin ama Bellek : 2xTwinmos 512MB 400MHZ[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 klavye - mouse ikilisine de ilgi goster o kadar para verebilecekken 64bit sistemlere de kayabilirsin sanirim, degisik biseyler olmus olur hem, degisiklik iyidir :) bunlarin disinda bence cdrw yerine dvdrw al, fiyatlar 100$ civariydi en son baktigimda 1 ay kadar once .. daha da dusmusse zaten sorun yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bende Asus A7N8X-E Deluxe var mainboard olarak.. Pek bir memnunum. Piyasada ne kadar özellik varsa hepsini destekliyor.. Tavsiye ederim. Bu arada genel bir kural vardır.. 1000$ a, o dönemin çok çok iyi bilgisayarını alırsınız her zaman.. 1200 $ biraz fazlaca olmuş :) KDV dahil fiyat mı yoksa bu ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Dralnu, 31 Ağustos 2004 23:45 tarihinde demiş ki: klavye - mouse ikilisine de ilgi goster o kadar para verebilecekken 64bit sistemlere de kayabilirsin sanirim, degisik biseyler olmus olur hem, degisiklik iyidir :) bunlarin disinda bence cdrw yerine dvdrw al, fiyatlar 100$ civariydi en son baktigimda 1 ay kadar once .. daha da dusmusse zaten sorun yok hehe hoca 64 zırvalıor ya çok pahalı o kadar verecek durumda degilim yani :P bide oyunlar hakkında bişi yazmıstım onu cevaplayan yok bi el atın beah..[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 9800 pro yetmeyebilir grafige susamissan .. x800 XT lere bak ati istiosan mesela hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 güzel bir bilgisayar. tavsiyelerim şunlar: CD Writer değil DVD writer al: Philips DVDRW824 FAN olarak coolar master çok iyi. kasa fanı ve cpu fanı olarak cooler master kullan. 5+1 takacaksan sana önerim Sound Blaster Audigy 2 ile, THX destekli bir 5+1 Creative Hoparlör seti alman. harddisk olarak Samsung SP1614N öneriyorum - 160GB, 8MB, 7200. Tabii bunu bol bol internetten program indirceksen öneririm. yoksa sana 80GB yeter. Ekran kartı powercolor ya da saphire 9800pro al. His radeon 9800pro alırsan çok pahalı. Doom 3 oynarsın. Half-Life 2 de oynarsın. Ama underground 2 hakkında şu an ne konuşsak yalan olucak. Bi de, 9800pro 128 mb oluyor. ama 256mb 9800 xt alırsan, hem hl2 hem doom3 en son ayarlarda oynaman mümkün olucak. o 256 sistemi epey bir rahatlatıyor. ama ekran kartında ben çok daha iyisini isterim diyorsan x800pro'lar çıktı piyasaya.. ama şu an için bence 9800 pro yeter. o da sapphire powercolor felan olsun[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Eylül 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Adam Abit nf7-s demiş, siz daha anakart diyorsunuz. "Abit" alabilecekken niye "anakart" alsın ki? Abit yılar önce donanım üretmeyi bırakmıştır arkadaşlar, onlar artık sanatlarını icra ediyorlar sadece.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 256 mb ile 128 mb ekran kartları arasında bi fark yanı tabiki war ama öle bi dehşet yaratacak bi fark warmı acaba?[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar