Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alicagim Bilgisayar fikrinizi sölermisiniz ?

Paul

Öne çıkan mesajlar

Işlemci : AMD 3200+
Anakart : ABit AN7 - NF7-S
Bellek : 2xTwinmos 512MB 400MHZ
Ekran K. : Ati Radeon 9800Pro =
Kasa : Aopen H600
Harddisc : Seagate 120GB 7200.7
CD WRITER : LG 52x34x52
SES Karti :Creative SB Audigy ES (SE)
FAN : Coolermaster

1258 dolar kdv dahil

fiyati hakkında iyimi kötümü ve normali ne kadardır ? ve en önemlisi bu bilgisayar bana needforsped underground2 halflife2 doom3 gibi oyunlarda fullgraphics oynamamda bana sorun cıkarırımı ve bunlarda su an bi uyumsuzluk söz konusumu hepinizie şimdiden çok teşekkür edeirm.

ps: bide bu boardda sanırım kendıde ses kartı warmıs benım sonradan ses kartı almama gerek yok dıyorlar ama ben 5+1 takıcagım için sanıyorum gerek olucak ozaman boarddaki ses kartıyla birlikle alıcagım creative ikisi bi sorun cıkarırmı ?

saygılar teşekkürler...[signature][hline]gti rulaz
2pac rulaz
supra rulaz
daha ne ?

[Bu mesaj Paul tarafından 31 Ağustos 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Paul tarafından 31 Ağustos 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

klavye - mouse ikilisine de ilgi goster

o kadar para verebilecekken 64bit sistemlere de kayabilirsin sanirim, degisik biseyler olmus olur hem, degisiklik iyidir :)

bunlarin disinda bence cdrw yerine dvdrw al, fiyatlar 100$ civariydi en son baktigimda 1 ay kadar once .. daha da dusmusse zaten sorun yok hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Asus A7N8X-E Deluxe var mainboard olarak.. Pek bir memnunum. Piyasada ne kadar özellik varsa hepsini destekliyor.. Tavsiye ederim.

Bu arada genel bir kural vardır.. 1000$ a, o dönemin çok çok iyi bilgisayarını alırsınız her zaman.. 1200 $ biraz fazlaca olmuş :) KDV dahil fiyat mı yoksa bu ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 31 Ağustos 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
klavye - mouse ikilisine de ilgi goster

o kadar para verebilecekken 64bit sistemlere de kayabilirsin sanirim, degisik biseyler olmus olur hem, degisiklik iyidir :)

bunlarin disinda bence cdrw yerine dvdrw al, fiyatlar 100$ civariydi en son baktigimda 1 ay kadar once .. daha da dusmusse zaten sorun yok hehe

hoca 64 zırvalıor ya çok pahalı o kadar verecek durumda degilim yani :P bide oyunlar hakkında bişi yazmıstım onu cevaplayan yok bi el atın beah..[signature][hline]gti rulaz
2pac rulaz
supra rulaz
daha ne ?
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bir bilgisayar.
tavsiyelerim şunlar:

CD Writer değil DVD writer al:
Philips DVDRW824

FAN olarak coolar master çok iyi.
kasa fanı ve cpu fanı olarak cooler master kullan.

5+1 takacaksan sana önerim Sound Blaster Audigy 2 ile,
THX destekli bir 5+1 Creative Hoparlör seti alman.

harddisk olarak Samsung SP1614N öneriyorum - 160GB, 8MB, 7200.
Tabii bunu bol bol internetten program indirceksen öneririm.
yoksa sana 80GB yeter.

Ekran kartı powercolor ya da saphire 9800pro al.
His radeon 9800pro alırsan çok pahalı.

Doom 3 oynarsın.
Half-Life 2 de oynarsın.
Ama underground 2 hakkında şu an ne konuşsak yalan olucak.

Bi de, 9800pro 128 mb oluyor.
ama 256mb 9800 xt alırsan,
hem hl2 hem doom3 en son ayarlarda oynaman mümkün olucak. o 256 sistemi epey bir rahatlatıyor.

ama ekran kartında ben çok daha iyisini isterim diyorsan x800pro'lar çıktı piyasaya..

ama şu an için bence 9800 pro yeter. o da sapphire powercolor felan olsun[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Eylül 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam Abit nf7-s demiş, siz daha anakart diyorsunuz. "Abit" alabilecekken niye "anakart" alsın ki?
Abit yılar önce donanım üretmeyi bırakmıştır arkadaşlar, onlar artık sanatlarını icra ediyorlar sadece.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...