diablotg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Arkadaşlar dün bir kız geldi yanımdakilerin arkıymış kız a insanlık namına elimi uzattım merhaba dedim elim havada kaldı kız bakmadı bile yani ben orda yokmuşum hiç elimi uzatmamışım gibi davrandı.Utandım yerin dibine girdim.Nedir benim bu kızlardan çektiğim kimi kazık atar kimi aldatır kimi görmezden gelir kimi beğenmez kimi takmaz kimi güler kimi dalga geçer ama daha hiç seven beğenen çıkmadı 17 yaşıma geldim arklarım yanımda onla çıktım bunla çıktım kız çaırıyolar başa baş sohbet ediolar öpüşüyolar önümde ben mal mal bakıom ne sevenimiz var öpenimiz ne beğenenimiz böle bende canmıma tak etti saçımı 2 numaraya vurdum.Yeter be[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bence elin havada kalınca yüzsüzlük yapsaydın :) sen : slm elini uzatıyon kız : sdasd noluyo sen : körmüsün lan elimi uzattım tutsana kız : şırrrrankkkk tokadı patlatır :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 çok ezik hissettim kendimi elim havada kalınca ama gün gelicek biliyorum onun eli havada kalmakla kalmıcak kırıcam o eli gıcık oldum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 amaan salla geç böyle öküz insanlarda var.Böle eziq insanlar için mi moralini bozuyosun.Boşver ya.Seni sevmeyen ölsün bee[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Boşver. Sadece boşver. Rahat ol. Bu arada şey..ııı. yazın nerde? hikayen?[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bu olayın edebi değerini anlayamadım ben. Neyse edebi değerini geçersek bu şekilde insanlar hep karşına çıkacaktır, önemli olan onları görmemezlikten gelip yoluna devam edebilmektir. Bir gün karşına senin gözünün içini, kalbinin derinliklerini görecek birisi çıkacaktır. Zaten o gün geldiğinde bu şekilde "yok elini kıracağım yok şunu yapacağım, hedee hödöö..." tarzı düşüncelerin ne derece boş olduğunu göreceksin. Bu arada o kişiliği gelişmemiş kişiye verebileceğin en büyük ceza ondan arkadaşlığını esirgemektir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Fedaykine tamamıyla katılıyorum, o derece ki konu dışına atıyorum topici; zira ben de bulamadım edebi yönünü =P[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ayrıca Fedaykin'in "hatun kişi sorunları"na yaklaşımındaki değişimler üzerine 5 paragraf yazı yazardım şimdi ama riskli dönemdeyiz, can tatlı.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehe edebi bir hikaye olmamis bu ehe bulursn abi sende hic meraklanma bazilari durur durur sonra patlarlar =) ehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bak çoğu insana olur o dönemler banada oldu.. Kardeşienede olacak.. Bende mutluluğu 21 yaşımda yakaladım. Diğerleri tamamen boşmuş.. Bak bir arkadaşım vardı eski çalıştığım yerde. Sürekli abi kimse beni beğenmeyecekmi, abi hiç bir insan benle bir kez dahi olsun beraber bir yere çıkmıyo kendimi anlatsam belki beğenecekler ama.. Hep depresif (praw gibi.. ;) ) .. Ve ben abi herşey olucak. Bunu unutma zamanı gelecek. Oderdiki yok olmayacak abi yaş kemale erdi artık umudum yok derdi...Sonra seneler sonra, taksimde karşılaştım. Herif 28 yaşında. İstiklalde o aşağıdan ben yukarıdan birbirimizin gözleri içine bakarak geliyoduk ve gülümsüyoduk. Çünkü kolunda dünyalar güzeli bir kız vardı.. Yanyana geldiğimizde bana sadece tek laf etti.. Gözleri dolarak, abi sen haklıymışsın, çok mutluyum, evleniyoruz beklerim.. Sıonra tlefonları alıştık ve ayrıştık. Herşey olur , kimine ilkokul 5 te olur kimine 50 yaşında.. Ama mutluluğu yakalaman önemli, birini koluna takıp gezdirmen değil..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yai, bak bana ben de solo takılıyorum ama dert ediyor muyum hiç :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sorunu her zaman kendinde arama yapılması gerekeni yapmışsın, kız malın önde gideniymiş.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 en sevmediğim seylerdendir elimin havada kalması çok basıma gelmez ama basıma gelince siri olurum caktırmamaya çalışırım anlıyorum seni[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ya böyle hareketler yapan kızlar komplexli oluyo... ben kızm bana bile böyle aptal tepkiler veren kızlar var... hatta bak başıma gelen bişi anlatiim. Yazlıktayız yeni bi gururbun içine girdim. bi kız var böyle piskopat kılıklı saçının yarısını (ense) kazıktmış filan... herkes meraba filan diyo.. kız baktı baktı 'ıyyyy' dedi tiksinircesine ve çevirdi kafasını... Herkes bi bana bakıyo bi ona tepkim nolcak die... Sadece gülümsedim :) takma böyle komplexli insanları...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ha sana benden naçizane bir öneri daha.. Arkadaşın dediği gibi hiç bir zaman sorunu kendnde arama, unutmaki karşındakide insan, oda aynı şeyleri düşünebilir.. Bu hep boyle olmuştur. Hele ikili ilişkilerde... Sen bir barda sıkılırsın, acaba o sıkılıyomu şu an diye. İnan ki oda aynı şeyi düşünür... Veya yatakta kötüsündür. Oda aynı şeyi düşünür acaba beni beğenmedimi diye.. Hep boyle olmuştur.. İkili ilişkilerde sorunu hep kendi üstüne atma.. Olayı bilmiyorum ama, belki elini son anada gördü, ve şu an kendini yiyio yiyip bitirio. Ya kahretsin görmedim ya, ayıp oldu, kaçırdık fıstık gibi çocuğu ;) diyodur..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bence demiyodur. Kenidne güvenin olduğu sürece bu gibi şeyler sorun olmaz. Elin havada kaldı diye rezil olduğunu düşünyosan onun havadaki bi eli sıkmayarak eşşeklik yaptığını da düşünebilmen lazım. Böyle bi kişiyle zaten el sıkışmak da istemezsin sanırım.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Aslında elin havada kaldığında şöyle bir tepki verebilirdin: -x bak bu ne? (eli göstererek) -eeeeeel -ha o el varya -eeeeeee -sana girsin[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Orda onu yaparsan o kızın seviyesine inmiş olursun. Daha kötüsü rezil olursun. Elini sıkmayan adam söylediğini de duymazdan gelir zaten. Muhatap olmayacaksın gülüp geçeceksin :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hayat hiç bir zaman filmlerdeki gibi düzgün replikler le gitmez.. Dediğin şey şöylede sonuçlanabilir... -x bak bu ne? (eli göstererek) -eeeeeel -ha o el varya -banane... --- -x bak bu ne? (eli göstererek) -off salamkmısın banane ---- -x bak bu ne? (eli göstererek) -salak bir herifin eli ----- -x bak bu ne? (eli göstererek) -toynak böle uzar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Bellow, 01 Eylül 2004 16:51 tarihinde demiş ki: sen : slm elini uzatıyon kız : sdasd noluyo sen : körmüsün lan elimi uzattım tutsana kız : şırrrrankkkk tokadı patlatır :) yalnız kız asdasd dior=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 başıma geldi benimde sinir olurum geneldede şu şekilde olur ben-selam kız- ben-havada kaldı ama kız zaten dumur olur bundan sonra 2 kola ayrılır durum -1- kız-ay pardon görmedim hede hödö ben-hehe sorun değil -2- ben-vay herkesle laubali olmuyosun demek kız-ne diyosun be ben-aha konuştu[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Proxa, 01 Eylül 2004 19:22 tarihinde demiş ki: ...-2- ben-vay herkesle laubali olmuyosun demek kız-ne diyosun be ben-aha konuştu xzhuahu koptum buna=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Senaryoları yazmıssınız dıre keheh =)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 öle utanmaya gerek yok kendi halinde takıl uzatmazsa uzatmasın bizim arklarlarla bana cok oluyordu naber abi diom elimi uzatıom Uzatmıo bazen, çekiom elimi öpüşüoz fln yani gayet normal şey bunlar de kız olması :) gider kesin atardım bi şamar :) dayt napıon lan elimi uzattım körmüsün gibisinden okkalı bir Tockat :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Dıyene bak =) kızlara acılamıyan sen degılmıydın dun soylerken :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar