di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Selam genclik, Soyle 3-5 gun kadar takilicam aranizda. Nerdesiniz ? Guild adiniz ne ? Geleyim bende. Yalniz 20-30g bonservisim var. Aticaniz onu. Frostmane'de bi 3-5 karakter varmis bu arada. VAY AK ordaydi di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 frostmeyn hort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Guild'e alabilir mi biri beni ? Iki tane karakter var. Biri Yeppa Digeri Yeappa (cok yaratici evet =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 2-3 gün icin wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 E senin maksimum bir kac saatlik zevk icin yazmadigin adam kalmiyor da, ben can sikintisindan 2-3 gun wow oynayinca mi garip oluyor ? Bi git allaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Taunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 2 3 gün wow için trial açtırsaydın bari yavaş kasıyosan zaten 2 3 günde zor level 20 yapardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Neyse parasi verdim aldim, oynuyorum iste birader. Hani 3-5 gun muhabbeti de aktif olarak 3-5 gun. Gunde 20dk-1saat takilicam iste. edit : Pazartesi gidicem ise tekrar. Su andan itibaren bile 5 gun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 di said: Guild'e alabilir mi biri beni ? Iki tane karakter var. Biri Yeppa Digeri Yeappa (cok yaratici evet =P) /who vay ak yap tim, sonra rasgele sor birine alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar