Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsan avcısı iş başında

xxbar

Öne çıkan mesajlar

Varlıklar nerde diye soran adama yapılacak fazla bişey yok tabiki,sonu gelmez soruların:)Dert arkadaşımız da tecrübesi ve bilgisiyle pvp partilerimize katılacak yakında..Yakın zamanda merc clan olma hedefimiz de var,az daha tecrübe kazanıp o yola gideceğiz,ceo'u ikna ettim de corp'da miner arkadaşlar da var,onları da logistic yapıcaz artık,getir götüre bakarlar:)Dün seylinne gittik gene..Prime time idi..Bu sefer rapierimiz de vardı,cane-drake-rapier..İstasyona dock olduk önce hepimiz,biraz locale baktık..Sardukardan 5-6 adam var,ceo'larıda orda..Avdalardı belliki..Artık ordaki adamlar(sardukar) ile kanlı bıçaklı oldum,haliyle corpumuda mimlediler.Hele biri bana sarmış durumda ki(dark drifter idi sanırım adı)adam localde gördüğü an convo açıo,kafama ödülü de o koymuş..Dün süper bir tuzağın parçası oldum..Localdeki tüm sardukar locali 5 dk içinde boşalttı,o arada da drifter denen tiksinç eleman convodan beni spamlıyor..Bizimkilere "beni bekleyin dscan ile yerine bakıp dock olucam" dedim.Kafayı istasyondan dışarı çıkardığımda 3 gemi tepemdeydi,2 typhoon-1 rifter vardı.Localdeki adamlar koalisyon halinde oldukları adamlarmış.Zor dock oldum içeri..Sonra tüm sardaukar tekrar locale geldi,çünkü o an dışarı çıksak kafa kafaya çarpışabilirdik saldıran 3'lüyle ve onların kayıpları daha fazla olurdu,teşkilatları sağlam o bölgede.Sonra local de bizim ceo ve ben adamlar ile biraz kaynattık.Bugün mü ne olacak ben gene gidicem,yarın da gidicem..Hep gidicem,adamları bıktırana kadar,hatta beni corplarına çağırana kadar(tabiki girmem corplarına)..Sardaukar bu it dalaşında eğlenemio çünkü war dec edemiyorlar,kısılıp kalmışlar o bölgeye hepsi -10,biz ise adamlarını tek tek yakalayıp sinsi sinsi patlatıyoruz ve 10 jump uzaktan sadece onlar için gidiyoruz oraya.Bugün bi kamyon adam toplayıp gidicem mekanlarına bakalım..
Sosyal ağlarda paylaş

PVP tecrübem genelde patlamayla geçti bait hep ben olduğum için(doğamda var hep belayı çekerim). hatta atlas daki tüm kb da genelde arada kaynayan hep ben oluyorum. bu yüzden sağlam bir gemi ile gelip bait olacam gibi. Ama şu aralar mali durumumu biraz düzeltmem lazım. ondan sonra deli tackler olarak gelirim.
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

PVP tecrübem genelde patlamayla geçti bait hep ben olduğum için(doğamda var hep belayı çekerim). hatta atlas daki tüm kb da genelde arada kaynayan hep ben oluyorum. bu yüzden sağlam bir gemi ile gelip bait olacam gibi. Ama şu aralar mali durumumu biraz düzeltmem lazım. ondan sonra deli tackler olarak gelirim.

Yok abi baltanın fleetlerinde öle olur hep:D sevmediğin gemiyle geliceksin:D
Sosyal ağlarda paylaş

cnpp said:

DERT3 said:

Yok abi baltanın fleetlerinde öle olur hep:D sevmediğin gemiyle geliceksin:D

Balta çaksın sana emi ??

Adamın topik'ini de trollama bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

mesela balta nın balta fc liginden bir örnek :)

Ben - Abi drake var tutayım mı nerdesiniz
balta - sen tut biz 2 jump ötedeyiz... (yalana gel! :D )
*** ben drake i tutarım ve 1 dakika geçer aradan...
Ben - Abi geliyo musunuz hafif çizilmeye başladı shield rapier'in
Balta - tut tut 3 jump kaldı
Ben - abi nası bi yoldan geliyosunuz!!
Balta - Yahu tut sen...
*** belt e drake in arkadaşı raven gelir
Ben - Yetişiiinnn!!
Balta - Tut geldikk
Ben - Tutturacam sana gelincee

....

Ben structure a girerken fleet sisteme girer ama çok geç kalınmıştır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen öyle anlatınca aklıma geldi :D gene fc hüseyin abi işte roama çıkıoruz 4sden razordan türkler,

baltada hem fc hemde meşhur 3 rep mrymi bait,

Herneyse kapışmanın doğabiliceği bi istasyon sistemine dest aldık gidiyoruz 2 jump kala bize gate e warplayın ama atlamayın dedi kendisi atladı herhalde baitliyo sandık

Aradan 10 dk filan geçti birazdan bi typhoon tutucam hazır olun dedi abi nerdesin dedik "destinationdayım", "abi biz deste iki jump uzağız" dedim bende, sonra bi konuşma olmadı cvp gelmedi bizde herhalde dest dediği önümüzdeki sistem diye düşündük tabi, Birden atlayın bana warpların çabuk dedi, sisteme atladık bi baktık localde sinekler uçuşuyo:D meğersem bizden 2j ötedeki sistemde tutmuş adamı biz 2j gerideyiz dediğimde de şaka zannetmiş, yetişene kadar patladı tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Sevgili arkadaşlar,

Cuma itibari ile Northern Grit Shifters corpuna girmiş bulunmaktayım..Korsan avcısı başlığım ile tezatlık oluşturacak bir corpdur bu,bir korsan corpu:).Eski bir rkadaşım tarafında böle bir teklif geldi,mature keyifli bir corp olduğudur ilk izlenimim.Arkadaşlar gerçek arkadaşlığı yaşıyorsunuz bu tip corplarda onu anladım,herkes bir amaç uğruna yoğunlaşınca ve iletişim keyifliyse oyundan alınan keyif kat be kat artıyor..Corp bir alliance içinde fakat politik yapılanması vs hakkında detay bilgim yok,her korsan şirketi gibi maviler dışındakileri patlattan öte bir şey olabileceğini de sanmıyorum..Pve/pvp herşeyi mixleyen corplardan çok daha keyifli,tek sıkıntı bir bölgeye sıkışıp kalmak olabilir diye düşünmüştüm fakat burada bölge gayet geniş ve verimli,2 yıldır bu bölgedelermiş zatlar..Ufaktan hafta sonu başımızdan geçen olaylara değinelim,korsanlar napar nasıl yaşar biraz ilk elden anlatayım..
Ana istasyonumuz agoze de(-0.1) bulunmakta.Hafta sonu ortalama prime time da 20 kişi online idi,all. ile bu rakam 50-60'ı buluyordu..Bizde 2 arkadaş geçmiştik corpa.Girerken görüşmeyi direktör ile yaptım fakat daha sonra adama bir daha convo açamadım,auto reject vermiş convolara sonrada anladım.Ceo gayet yardımcı,malum korsanız hergün empiredan bir şey isteyen var mı diye soruyor,ısrar ediyor..Kışladaki askerin, çarşıya çıkan arkdaşından bir şey istemesi gibi geldi bana bir an:)Ama gram esaret hayatını hissetmedim..Dönen sohbetler de gerçekten eğlenceli ,biraz daha farklı,esaret moduna girişmiş bir psikoloji, insanları biraz melankolik yapmış ama beğendim..Ana işimiz localde gelen giden adamları kontrol etmek local temizse 4-5 jump öteye geçmemek şartı ile küçük fleetler halinde roam yapmak,en azında benim bulunduğum küçük fleetler buı şekilde yönetildi..2 günde 2 kill aldım,biraz az evet.Ama ne öğrendim 2 günde derseniz "gerçekten" ekip olmayı..killerim dün gece gerçekleşti.Corpda hoşuma giden şeylerden biride no life adamlar olmamaları dün gece 2'de hepsi iyi geceler dedi uyudu:)
2 kill demiştim değilmi..Şöleki;

Corpdan bir rifter pilotu corp chata fleet koymuş,girdim bende..Sadece 2 kişi idik..Ama bu arkadaş benden tecrübeli idi.Ana işi scoutluk ve tutuculukmuş,gördüğüm en iddialı,prof pilottu..Bu arada o bölgede savaş halinde olduğumuz yarr diye bir başka korsan şirketi mevcutmuş.Kendileri tek başlarına bizim all. sayısına sahipmiş vs..nese..Mevcut local zaten boştu,bir sonrakine bir göz atmaya gitti rifter..1 dramiel ve stabber görmüş dscande..Atla dedi,atladım,gittim dock oldum top station'a.Bende lokali didik didik ettim hemen..

-"bana warp ol dediğimde gel hemen"
-"dock oldum,5 sn içinde yanında olurum"
-"gel gel hemen"
-"ok"

soru sormadım,aslında sormam lazımdı çünkü o an local kımıl kımıl olmuştu bir anda muhtemelen bir roaming group gelmişti,sdc dramimi yoksa hugginler,ve vagalarda ordamıydı:),acaba ölürken benidemi yanına alıyordu bu korsan arkadaşımız..Ama çıktık yola bir kere,öle bir salaklıkda yaparsa rezil rüsva ederdim dedim içimen..Gittim belte, drami drone'u da çıkarmış rifter'ın içine girmiş,3-5 sn daha tutunamayacak gibi gözüktü gözüme..Rifter güzel iş çıkarmış gerçekten,helal olsun be dedikten sonra..

-"warpla hemen sen ben bitiririm"
-"deniyorum"

Dramiel gerçekten yalnızdı..Sonu da belliydi.Droneleri çıkardım,webledim,sdc tutuyordum,turretları açıp kapadım shieldini yarıladım,droneları kendime kendime orbitledim Convo açtım,neden mi böle yaptım?;
-30 mil ver gemin ile evine dön,hatta dronunu bile alabilirsin:)
-30 mio lol
-convo is over
-wait wait ok lol...

parayı ödedi hemen,aptallık olurdu aksi..Bende salıverecektim kır kurdunu ama aynı anda bir çakallık peşindeymiş,tempest ekrana düşünce anladık.Bizde zaten tedirginiz local camış gibi olmuş,gözünün yaşına bakmadım..Naptım;Paramı da aldım gemisini de patlattım çakalın.Yanlış yapmasaydı 70mio değerindeki gemisi ve 20 mio değerindeki stuff'ı yanmazdı:)Amatörce bir hareket yaptı..localde konuşmamız şöle oldu;

-u son of a b.itches
-lol gf
-f.u,where ıs honor?
-ask your mom about our honor,she ıs ın the habbit of getting tempest's inside now ,right or?

Tempesti es geçtik ve doclandık..corp chatte şak şaklar eşiğinde hoşgeldin nidaları yükseldi bana:)Hmm bu arada ben cane pilotuyum unutmadan söleyim:)http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=12528400
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Oyuna yeni bir şey getirelim diye bu kadar kastıkları için bence bu halde şuan oyun. Önce oyundaki sorunları dengesizlikleri çözersin sonra yeni bir şey arayışına girersin.

He 2. bi wh daha açılsın hiç diğer oyuncularla karşılaşmayalım oyunda :) Zaten oyuncu sayısına göre acayip büyük evren.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...