Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 6800GT ye gecicem, eski kartimi satiorm $220 tsk [Bu mesaj Ytse tarafından 29 Ağustos 2004 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 209'a aldım geçen ay. satamazsın yani o fiyata..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Biraz pahali solemissin kardeis in sen in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 sen buradakileri kek zannetin galiba? :)[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 1 kere söylenmiş 2 kere söylenmiş tamam ama 3. fazla değil mi[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kaldı ki şu anki fiyatı 220+kdv falan ürünün.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 250+kdv e aldim 2-3 hafta once bunu pc gold dan[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Alet hala satilik.. 128bitlik sapphire/powercolor gibi veya bilimum dandik yan sanayi urunu deil built by ati bir kart.. $210 olsun madem tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 218$'a PRO@XT buldum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sapphire powercolor dandik veya yan sanayi falan değildir. insanları kandırmayalım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: SilphatosIce_, 31 Ağustos 2004 12:17 tarihinde demiş ki: 218$'a PRO@XT buldum. bulmadın, iyilik sever insanlar bulup verdi :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 LvL_Sabo: http://www.theinquirer.net/?article=17940 http://hardforum.com/showthread.php?t=802303&highlight=128bit+9800pro http://hardforum.com/showthread.php?t=763369&highlight=128bit+9800pro Alet hala satilik.. Almaya niyetiniz yoksa yorum yapmayin lutfen.. [Bu mesaj Ytse tarafından 31 Ağustos 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Burası forum olduğu için isteyen herkes yorum yapar. Alışveriş sitelerinde satman gerekiyo yorum istemiosan.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sacmaliosun.. burasi alis veris bolumu.. insanlar gelsin milletin satilik esyasina/fiyatina laf etsin icine sicsin bolumu deil.. fiyati begenmiosaniz en sagda yukardaki X'e basarsiniz gecer gider.. polemige girmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 burası bir forumdur ve burda herkesim yorum yazmaya hakkı vardır..bu konuda burda kapanmıştır[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sanane kardeşim.. isteyen istediini yazar.. milleti kazıklamana seyirci mi olucaz?[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Ytse, 31 Ağustos 2004 22:17 tarihinde demiş ki: sacmaliosun.. burasi alis veris bolumu.. insanlar gelsin milletin satilik esyasina/fiyatina laf etsin icine sicsin bolumu deil.. fiyati begenmiosaniz en sagda yukardaki X'e basarsiniz gecer gider.. polemige girmeye gerek yok Alışveriş bölümü olması forum olması gerçeğini değiştirmez. 12341354321 tane alışveriş sitesi var. Gidersin verirsin ilanını oturur beklersin kimsede yorum yapmaz. Ayrıca söylediğin mantıksız bi laf yüzünden kendi konunu sapıttırttırmak üzeresin belirteyim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ayrıca powercolor ve sapphire dandik veya yan sanayi marka falan değillerdir. bunu da sonsuza dek savunurum fiyat konusunda ise abartı bir fiyat vermemişti arkadaş niye bu kadar üstüne gittiniz anlamadım. tamam yüksek fiyatı evet de abartmaya gerek yok[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Alet hala satilik.. $210... Isteyen PMler Sabo: verdigim linklere bak istersen.. bu iki firma bir kac ay onca sessiz sedasiz 128bit 9800SE kalitesindeki kartlari Pro diye pazara surdu.. Insanlar farkina varinca olay oldu.. saygilar [Bu mesaj Ytse tarafından 01 Eylül 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] // Sharky : !!!!!!!!! [Bu mesaj sharky tarafından 01 Eylül 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kasımpaşayla başladıktan sonra hangi saygıdan bahsettini ben pek anlayamadım? gittigidiyor'u tavsiye edicem.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Saboya saygim sonsuz, dier kendini bilmeyen zipciktilarin kasimpasaya kadar yolu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 alllaah allaaaaaaaaaaaaah kaavede oturmus okey oynuyolar, etraftan bagiran adama yok oyle degil boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 oo burası coşmuş ya[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Powercolora dandik dien arkadaslar hayatlarinda kac kez powercolor kullanmishlar ? ya kulakdan dolma olaylarla herkes ortaya birsey atior . 9800 pro yeni aldim 300$ kdv dahil ve cok da memnunum.[signature][hline]Burningred LvL 52 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar