moncici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şunu da koyalım da nası bi lagla ve resmi olmadığı için öylesine oynadığımız da anlaşılsın. http://img810.imageshack.us/img810/1936/monciciteam.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Beyler ilk maçlar çarşamba akşamı son olsun ya. Çarşamba akşamı pls. yarın çok erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi bi maç maax 5 dakka alıyo ztn. bundan soraki turnuvalarda 3 maç uzerinden falan oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 arada 12k kilometre olmasa ben de gelirdim ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mokoko siz ne zaman yapıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bnm takım ark. offline oldu. yarın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Tamam madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 "roket adam" said: Beyler ilk maçlar çarşamba akşamı son olsun ya. Çarşamba akşamı pls. yarın çok erken roketin ricasıyla ilk maçların son gununu çarşambaya gecesine çektim. ilk turnuvadan oynanmamış maç olmasın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ulan beni de yazın !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bende oynamak istiyorum da takımım yok:p iyi oyuncuyumdur benle olmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 adamlar beklemedi koşa koşa 8 takımla yaptılar aceleleri varmıs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi sordum herkese yapalım bole dediler. napıyım yani... bundan soraki turnuvalar 12 kişilik olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ne olmuş ya burda asdf.Bitti mi turnuva şimdi nedir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 lan bi gece erkenden yattım başım ağriyee diye turnuva yapmışsınız. bi daha yapın, ben de oynayayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 SpiderS_DangeR said: ilk takım SpiderS_DangeR fromthehell abi adam seni soktu ztn turnuvaya :D yapın hadi maçlarınız yarın aksama kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 turnuva daha bitmedi. hatta sadece tek maç yapıldı. 1)leadman - 6)moncici 2)mokoko - 8)marselona 3)spiders_dangers - 5)somon 4)estel - 7)roket takımı takımlar 2 kişilik. saha: classic sure: sınırsız gol sınırı: 5 kuralarımız çekildi. ilerki turlarda 1-6'nın galibi 2-8'in galibi ile oynicak. 3-5'in galibi 4-7'nin galibi ile oynicak. sorada final ztn işte. iyi oynayan kazansın. mokoko said: bu arada lagliyse eğer oynamayı bırakıp konusun maç sırasında eğer 2 takımda anlaşırsa iptal edin bi daha oynayın. bide maçtan once resmi maç olduğunu 2 takımda belirtsin. sora sorun cıkmasın mactan sora. mokoko said: hatta sole bi onerim var ki bundan sora resmi maç yapmadan once bi lag i falan test etmek için hazırlık maçı tarzı bişi yapın. sora lag gibi bi sorun olmadığı anlaşıldıktan sora 2 takımda belirtsin resmi maç olduğunu ole başlayın maça. şu an ki durum bole. maç skorları yada ssleri cpleyin. baktınız update etmedim bi öm çakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 roket takımıyla biz mi oynayacağız şimdi durum nedir? harir ciğim seni yazdım ben benim takıma bu arada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Estel_Anorien said: roket takımıyla biz mi oynayacağız şimdi durum nedir? harir ciğim seni yazdım ben benim takıma bu arada zaten. aynen ole. roket adam'a öm falan çak. takım onun takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oo süper o zaman:) roket takımını ait olduğu yere gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Roket takımı kaçmış öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Roket takımı gece burada olacak. Rahat olun. 11-12 gibi yardırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 somon öm attım baksana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kanka kutun dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 benim mesajım rokete dabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hadi yapın lan maçlarınızı. bnm takım ark. bi online olsa yapıcaz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Estel_Anorien
harir ciğim seni yazdım ben benim takıma bu arada zaten.
Sosyal ağlarda paylaş
mokoko
aynen ole. roket adam'a öm falan çak. takım onun takımı.
Sosyal ağlarda paylaş
Harir
oo süper o zaman:)
roket takımını ait olduğu yere gönderelim.
Sosyal ağlarda paylaş
Harir
Sosyal ağlarda paylaş
roket adam
Sosyal ağlarda paylaş
SpiderS_DangeR
Sosyal ağlarda paylaş
Estel_Anorien
Sosyal ağlarda paylaş
Estel_Anorien
Sosyal ağlarda paylaş
mokoko