Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

program arıyorum

goldbären

Öne çıkan mesajlar

eminim bilenleriniz vardır. elimdeki midi besteleri hiç değilse vasatın üstü gerçekçilikte seslendirmek istiyorum, nitekim çalıp kaydedecek grubum vs yok. farklı "sound"lar denesem, midide olmayan enstrümanlar - efektler falan versem diyorum.

böyle oturaklı, GBlarca sampleları olan, ama onları istediği gibi eğip bükebilen, notalandıran programlar var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

bende program ariyorum tam baslik var burda ama sorunum biraz degisik.

benim bir gitar processorum var, ben bunu biglisayarim araciligiyla speakerlarima aktaracagim cunku processor > speaker donusturucum yok asdfasd

nese, processorumde amfi modellemesi ve equalizer'im yok. bu nedenle pc de gelen input wave uzerinde eq ayarlarini yapabilecegim bir sey ariyorum ya da direk amfi modellemesi yukleyebilecegim bisey, mumkunse iyi calisan delaysiz falan

varmi bilen acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

of hangi birini indirsem karar veremedim. öyle bi el becerim tecrübem yok, kıytırık kayıtlarımı cubase'de dizip export etmek ve bol bol guitar pro kullanmak dışında.

kendinden kütüphaneli kullanıcı dostu programlar olacağını hayal ettim ancak kütüphane işi bi on onbeş senedir kendi başına sektör olmuş meğerse :)

ableton da sitesine albenili örnekler koymuş, alıp lounge müzik yapası geliyor insanın eheh.

edit: büyük indirimin sebebi 2008den beri firmadan tek ses çıkmaması olabilir mi:) 20 usd bayağı ucuzmuş ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sebep o büyük ihtimal, ama program ve bundle çok iyi yani.

Yeni başlıyorum diyorsun diye bunu öneriyorum, bir sürü yeni özelliği işi öğrenince uygun bir programla kullanırsın.

Tracktion klasik olma yolunda gidiyor ama.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm mantıklı. x64 win7 var.

işte bana lazım olacaklar özellikle rock enstrümanları, belki bikaç synth, bikaç yaylı çalgır bir iki piano organ

biraz reverb biraz echo vs yeterli:) tabi notaların diziliminde birsürü detay vardır burada aklıma gelmeyecek, en basitinden bend, hammer on, slap falan var mı varsa nasıl vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Tracktion ile nota yazmadım ben. Detayları hatırlamıyorum zaten, iki yıl kadar oldu kullanmayalı, biraz bıraktım gibi müzik yapmayı okul nedeniyle.

Nota yazmak için Sibelius kullan zaten. Kendisinin yapmadığı şey yok. Gitar yazarken de hep Guitar Pro kullandım. Orkestral çalışırken Sibelius açardım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...