goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 eminim bilenleriniz vardır. elimdeki midi besteleri hiç değilse vasatın üstü gerçekçilikte seslendirmek istiyorum, nitekim çalıp kaydedecek grubum vs yok. farklı "sound"lar denesem, midide olmayan enstrümanlar - efektler falan versem diyorum. böyle oturaklı, GBlarca sampleları olan, ama onları istediği gibi eğip bükebilen, notalandıran programlar var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Sample olarak bunu kullan: http://www.soundsonline.com/Goliath/ Bunları çalacak program olarak bu iyidir: http://en.wikipedia.org/wiki/Tracktion Efektler için de bunu kullanırsın. Ayrıca Sibelius ile de beste yapabilir ve bu sample setini kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 "eastwest quantum leap symphonic orchestra gold" 14 gb'lık senfoni orkestrası vsti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bende program ariyorum tam baslik var burda ama sorunum biraz degisik. benim bir gitar processorum var, ben bunu biglisayarim araciligiyla speakerlarima aktaracagim cunku processor > speaker donusturucum yok asdfasd nese, processorumde amfi modellemesi ve equalizer'im yok. bu nedenle pc de gelen input wave uzerinde eq ayarlarini yapabilecegim bir sey ariyorum ya da direk amfi modellemesi yukleyebilecegim bisey, mumkunse iyi calisan delaysiz falan varmi bilen acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 fruity loops ile ufak ufak başlamıştım , derken reason'a geçtim ki hala hoş bi program olduğunu düşünüyorum. Ancak vst desteği olmaması soğuttu. Ableton'a geçtim. Çok feci Öneririm kendisini. Ableton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 loop pedal al bi tane kendi altyapına solo atarsın mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 loop pedala para verecek olsam öncesinde overdrive pedalı alırım zaten :) gerge'nin gösterdiği library iyi duruyor, ama bir de program seçmek laızm. sıradan bakıyorum şimdi dediklerinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 gerge sen bu library'i kullandın mı, yoksa güzel duruyo diye mi örnek verdin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bu firmanın daha lesser kütüphanelerini kullandım, buna erişemedim ama ötekilerin hepsini direk kullandım. programları kullan, tracktion ve sibelius kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 programlara "erişebiliyorum" ancak kütüphanelere ulaşamadım:( usenet topiğine gönderme ama hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Tracktion'ı satın al zaten. Büyük indirim var şu anda: http://pro-audio.musiciansfriend.com/product/Mackie-Tracktion-3-Ultimate-Bundle?sku=701815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 of hangi birini indirsem karar veremedim. öyle bi el becerim tecrübem yok, kıytırık kayıtlarımı cubase'de dizip export etmek ve bol bol guitar pro kullanmak dışında. kendinden kütüphaneli kullanıcı dostu programlar olacağını hayal ettim ancak kütüphane işi bi on onbeş senedir kendi başına sektör olmuş meğerse :) ableton da sitesine albenili örnekler koymuş, alıp lounge müzik yapası geliyor insanın eheh. edit: büyük indirimin sebebi 2008den beri firmadan tek ses çıkmaması olabilir mi:) 20 usd bayağı ucuzmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Sebep o büyük ihtimal, ama program ve bundle çok iyi yani. Yeni başlıyorum diyorsun diye bunu öneriyorum, bir sürü yeni özelliği işi öğrenince uygun bir programla kullanırsın. Tracktion klasik olma yolunda gidiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tamam ona odaklandım ben. alacağım bugün yarın. çok kolay, tek ekran falan diye övmüş kendini, denemeye değer. şimdi programı aldıktan sonra ses bankasını "bir şekilde" elde ettik diyelim. nasıl tutturuyoruz, entegre ediyoruz? lazım oldukça import mu diyoruz programa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 midiyi import edince new filter diyip virtual instrument ekleyebiliyordun tracka. bir de hemen alma, korsan kullan önce. support yok yani, çalıştığına emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hmm mantıklı. x64 win7 var. işte bana lazım olacaklar özellikle rock enstrümanları, belki bikaç synth, bikaç yaylı çalgır bir iki piano organ biraz reverb biraz echo vs yeterli:) tabi notaların diziliminde birsürü detay vardır burada aklıma gelmeyecek, en basitinden bend, hammer on, slap falan var mı varsa nasıl vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Tracktion ile nota yazmadım ben. Detayları hatırlamıyorum zaten, iki yıl kadar oldu kullanmayalı, biraz bıraktım gibi müzik yapmayı okul nedeniyle. Nota yazmak için Sibelius kullan zaten. Kendisinin yapmadığı şey yok. Gitar yazarken de hep Guitar Pro kullandım. Orkestral çalışırken Sibelius açardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 gitarları komple GP ile yazdım işte bugüne kadar. iki gitar bi bas bi davul vs benzer ayarda besteler var. (zaten 8 tane destekliyor sanırım max ehe) amacım burada yazdığım besteleri, mididen daha güzel seslendirerek mp3ler yapmak. dolayısıyla nota yazımı aramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar