Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek arkadaş sorunsalı

bilet

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

barbu said:

vanille i kişisel konularda dinlemeyin abi bu arada. saçlarımı kestirsem mi ikilemimde kestir demişti. boka benzedim. dinlemeyin bunu.

gel sen ikisinden de ayrıl. zaten 14 şubatta geliyor

öbür türlü de cok iyi degildi ki
eki eki.
saka saka görmedim.

eyw. çok iyi hissediyorum şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

saçım uzunken güzeldim en azından. şimdi berber de saolsun justin bieber dediler. saçları uzatiyim biraz daha dedim. şimdi de emomusun diyolar. bidıls filan diyo bazıları.

ulan bi allahın kulu da insan demedi daha

oha benim geçtiğim evreler lan aynısı
sonra kısa kestirdim
artık koreli gosu modelini kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

saçım uzunken güzeldim en azından. şimdi berber de saolsun justin bieber dediler. saçları uzatiyim biraz daha dedim. şimdi de emomusun diyolar. bidıls filan diyo bazıları.

ulan bi allahın kulu da insan demedi daha

uzun sacliyken de celige, tayfuna falan benziyodun.

ehehe
simdi sen sec justin bieber mi celik mi.
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara.
o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim.

ahahashhhaahahahahahahahahahahahahahah bu ne beee bu neee ? şaka bu kız :)
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

niye hemen kötü tarafindan baktiniz ki.
tamam yalan söylemek, kandirilmak hos degil ama dediginiz gibi ''yalanci'' bi insan olsa su topigi de acmazdi kanimca.
kendisi de pisman olmus sakladigindan. paylasmayi düsünüyor ki acmis topigi.
korkmus kiz belli ki, tatsizlik yasanmasin istiyor falan. gelip o yüzden fikir aliyo.
bu kadar acik durum.

yalan söyleyen kız pişman olmazdı demek adam öldüren biri pişman olmaz demek gibi bir şey. kimin ne zaman ne hissedeceğine göre değerlendirmez insanlar. çocukla çıkmışsa eski sevgilisidir ve arasında bir şeyler olmuştur. hayır olmadı dedikten sonra pişman olması da jetonun çok sonradan düşmesi ile alakalı. aynı ortamdayız ya yalanım ortaya çıkarsa durumları pişman olduğundan bile şüpheliyim tedbir babında ele almış sanki. bir de ilk tanıştığında eski sevgilinin duvar yumruklama olayı varmış.

sonuç yalan söyleyene yalancı derler. bir şeyden gerçekten pişmansan en azından gerçekleri itiraf edersin. ancak bu bile yalancı olmaktan seni kurtarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...