Nako Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 söyle, herif öğrenince mal, godoş v.b. gibi hissedicek ama kendi öğrenmesinden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Söylenmiştir kesin de, başkasından duyacağına senden duysun. Her türlü boka sarar ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vaniLLe said: barbu said: vanille i kişisel konularda dinlemeyin abi bu arada. saçlarımı kestirsem mi ikilemimde kestir demişti. boka benzedim. dinlemeyin bunu. gel sen ikisinden de ayrıl. zaten 14 şubatta geliyor öbür türlü de cok iyi degildi ki eki eki. saka saka görmedim. eyw. çok iyi hissediyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sacini kestiren herkes nasibini alir bundan. bi kocakari kilikli patavatsizin teki gelir, zamaninda suratina söyleyemedigini lönk diye suratina yapistirir sacini kestirdikten soora ''süper olms, o neydi öle köylü kizi gibiydin'' gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 saçım uzunken kütürderdim zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 saçım uzunken güzeldim en azından. şimdi berber de saolsun justin bieber dediler. saçları uzatiyim biraz daha dedim. şimdi de emomusun diyolar. bidıls filan diyo bazıları. ulan bi allahın kulu da insan demedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 uzun saç so 2000s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 böyle diyorum bütün at hırsızları da 3 e vurduruyolar, çok mainstream oldu saç stilim uzatsam mı napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 barbu said: saçım uzunken güzeldim en azından. şimdi berber de saolsun justin bieber dediler. saçları uzatiyim biraz daha dedim. şimdi de emomusun diyolar. bidıls filan diyo bazıları. ulan bi allahın kulu da insan demedi daha oha benim geçtiğim evreler lan aynısı sonra kısa kestirdim artık koreli gosu modelini kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bende kestiricem ama stil olsun diye değil , çok yağlanıyor lan kadınlar nasıl dayanıyor uzun saça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 justin bieber modeli diyoruz ona sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 barbu said: saçım uzunken güzeldim en azından. şimdi berber de saolsun justin bieber dediler. saçları uzatiyim biraz daha dedim. şimdi de emomusun diyolar. bidıls filan diyo bazıları. ulan bi allahın kulu da insan demedi daha uzun sacliyken de celige, tayfuna falan benziyodun. ehehe simdi sen sec justin bieber mi celik mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ya gerçi saçlar uzunken de kıza getiriyorlardı muhabbeti. her türlü boktayım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 çelik olsa neyse gene sdfs. ama justin de çok kötü. neyse en iyisi köşeme gidip saç modelime uyum sağliyim. emoluk kasiyim azcık. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 tayfun kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hadi yine iyisin tayfun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hadi yine iyisin, iyisin iyisin. sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin diye şarkı söylüyordu ya. saksafoncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bununkiler gerci kisa biraz ama ossun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara. o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim. ahahashhhaahahahahahahahahahahahahahah bu ne beee bu neee ? şaka bu kız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Marty said: surda seni tanimayan insanlardan tavsiye isterken bile yalan soyleyerek basladin. 4 sayfa sonunda asil hikaye cikmaya basladi ortaya, hadi devam et simdi, baska baska neler gecti mericle aranda? eheheeh marty + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yooook ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 manyak laf manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vaniLLe said: niye hemen kötü tarafindan baktiniz ki. tamam yalan söylemek, kandirilmak hos degil ama dediginiz gibi ''yalanci'' bi insan olsa su topigi de acmazdi kanimca. kendisi de pisman olmus sakladigindan. paylasmayi düsünüyor ki acmis topigi. korkmus kiz belli ki, tatsizlik yasanmasin istiyor falan. gelip o yüzden fikir aliyo. bu kadar acik durum. yalan söyleyen kız pişman olmazdı demek adam öldüren biri pişman olmaz demek gibi bir şey. kimin ne zaman ne hissedeceğine göre değerlendirmez insanlar. çocukla çıkmışsa eski sevgilisidir ve arasında bir şeyler olmuştur. hayır olmadı dedikten sonra pişman olması da jetonun çok sonradan düşmesi ile alakalı. aynı ortamdayız ya yalanım ortaya çıkarsa durumları pişman olduğundan bile şüpheliyim tedbir babında ele almış sanki. bir de ilk tanıştığında eski sevgilinin duvar yumruklama olayı varmış. sonuç yalan söyleyene yalancı derler. bir şeyden gerçekten pişmansan en azından gerçekleri itiraf edersin. ancak bu bile yalancı olmaktan seni kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 peki bunu yazdığına pişman oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar