forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 çocuğun sana bi şey hissetmediğini nereden biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 söyle. ama gidip de "aşkm sana bşi sölemem lazım" diye girersen, anlarki kızması gereken bişi söliceksin ve tepkisini 3e katlicaksın. o yüzden önce onun eski sevgililerinden mevzu aç, bi açıını bul, istemeye istemeye de olsa üstüne git, hemen akabinde, neyse tamam bizler medeni insanlarız modunda takıl ve bu da mesela benm 1 hafta çıktıım çocuk ama şimdi arkadaşız. bi kere sinemaya gittik zaten, ondan sevgili bile olmicaa belliydi yok efendim eli elime bilem değimedi, vs diye artık sal gitsin. sonrası bi kasırga gelcek yum gözünü bekle geçsin diye. 1-3 hafta arası dellenmeleri devam edecek. o çocuk hayatınızdan arkadş çevrenizden çıkarılacak. mesajlar telefonlar kontrol edilcek. sonra geçicek. sölyle ve katlan. sonradn patlarsa altından kalkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 @forgiver: öyle seyler hissedilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: bütün kızlarla probleminiz var. herkes aynı değil. bunları dinlersen yuvan yıkılacak. sen hiç karıştırma şimdi, gül gibi geçinip git işte. ilerde öğreneceğinin garantisi yok hem öğrense bile üste çıakrsın her şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vaniLLe said: @forgiver: öyle seyler hissedilir. belki usta meriçtir, zayıf anını kolluyordur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: bi de çok önemli not, arkadaşımın bilgisayarından girdim ama benim acc. ahaha harbi çok önemli notmuş o değil de yalan söyle yani gerçeği gizle ortaya çıkarsa da inkar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Aluriel said: vaniLLe said: @forgiver: öyle seyler hissedilir. belki usta meriçtir, zayıf anını kolluyordur ? 3 sene hic bi meric dayanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: bütün kızlarla probleminiz var. herkes aynı değil. yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vaniLLe said: Aluriel said: vaniLLe said: @forgiver: öyle seyler hissedilir. belki usta meriçtir, zayıf anını kolluyordur ? 3 sene hic bi meric dayanamaz.hiç tanımamışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kizlarla bi problemi yok bence ya, ben olsam ben de erkek arkadasimin ''kiz'' kankasindan killanirim =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kiz kanka sorun değil. erkek kanka == meriç ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ulan yine güncel boka sardı, "erkek arkadaş sorunsalı" değil de "sevgili sorunsalı" diye açsaydı başlığı yarı yarıya daha az mesaj olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 synthesizer said: vaniLLe said: Aluriel said: vaniLLe said: @forgiver: öyle seyler hissedilir. belki usta meriçtir, zayıf anını kolluyordur ? 3 sene hic bi meric dayanamaz.hiç tanımamışın mericten merice degisir o zaan, mericler kendi aralarinda ikiye lölölö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 tüm sevgililerinden ayrıl, msnimi pmledim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Xenocide said: ulan yine güncel boka sardı, "erkek arkadaş sorunsalı" değil de "sevgili sorunsalı" diye açsaydı başlığı yarı yarıya daha az mesaj olacaktı. Çok güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Hiç söyleyip kurcalama bence. Ortaya çıkarsa da sadece denediğinizi, sonra karşılıklı karar aldığınızı o yüzden hiç aklına gelmediğini falan söylersin işte. Çünkü 10 erkek arkadaştan 9.15 tanesi o çocuğu "meriç" statüsünde değerlendirecektir. Hele bir de çocuğun geçen 3 yılda sevgilisi olmadıysa ve sana biraz fazla iyi davranıyorsa yandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: Suanki erkek arkadaşım o çocuğu çok seviyor. Ücbiraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Otrivine said: Xenocide said: ulan yine güncel boka sardı, "erkek arkadaş sorunsalı" değil de "sevgili sorunsalı" diye açsaydı başlığı yarı yarıya daha az mesaj olacaktı. Çok güzel tespit. işimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 arkadaş guncele donuyorum yeni mesaj geliyo, bakıyorum dönüyorum yeni mesaj. ne kızıştı topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Xenocide said: ulan yine güncel boka sardı, "erkek arkadaş sorunsalı" değil de "sevgili sorunsalı" diye açsaydı başlığı yarı yarıya daha az mesaj olacaktı. öyle olsaydı yine mesaj olurdu baya. hatta deneyelim istiyorsan bu topiğin üstünden biraz geçtikten sonra :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 google bu olaylara el atınca bu sorunlardan kurtulucaz!! "bu olaydan bağımsız, alakasız örnek olay:" said: uzuuun uzun yıllar önce uzaaak uzak bi galakside... kazım-ayşecan janjancan ilişkisi ticaret federasyonu arama motoru tüm ilişkileri fişlemenin ve search etmenin bi yolunu geliştirtirmiştir. bu motor gerek sith lordlar, gerek jedilar tarafından kullanılmaktadır. imparatorluk arama motorunu halkın da kullanımına açar. -senden önce sadece mithatcan vardı hayatımda kazım +hemmen bakalım.. search>>close relationship: "ayşecan janjancan"About 515 Results found +ohaShowing results for yollu ayşe. Search instead for ayşecan janjancan +OOOOHAAAa! +FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.... -ama seni çok seviyorum kazım +.....UUUUUUUUUUUUUUUUUUU -problem kazım? kazım forever alone [hr] dediğim gibi bu olaydan ve kişilerden tamamen bağımsızdır üstteki. yani hiç alınmayın boşu boşuna. geyik sadece diyeceğim o ki şeffaflık iyidir. kesinlikle doğruyu söyleyin. misal bu başlıkta bu kadar büyütüp dert ettiğine göre doğruyu olağanca gerçekliği ile söylemeyecek nihayetinde.. işte bu şeffaflığı sağlayamadığınız için google'a ihtiyacımız var geyiğini yapıyorum. dürüstlüğü sağlayın ilişkinizde. karardan/sonuçtan haberdar et burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sen millete bakma bence, herkes kendi davrandigi sekilde cevap veriyo. sen nasi tepki vercegini biliyorsundur az cok, bi de dürüstlügün ön plandaysa ve sir saklamaya dönük bir iliskiniz yoksa söyle. madem cok seviyosun, düzgün bi iliskide dürüstlük cok önemli. saglam iliskinin temelini böyle atarsin ancak yani. sanirim cok uzun zamandir beraber degilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vay arkadaş milletin erkek arkadaşı felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 4 ay vanille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar