Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi elemanına sulanmak çok kötü bişey midir?

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Pluton said:

Masakari said:
Ya bırak kermiti sekreter nasıl la gideri var mı de bakam bağa ?

O konuyu kapattık da bu şekilde konuşmalarda acayip ayar moda sokuyor adamı, tamam geyik falan yapıyoruz ama ayıp oluyor artık yeter

noldu abi,namusun mu oldu şimdi kız?
Sosyal ağlarda paylaş

quuq said:

Pluton said:

Masakari said:

O konuyu kapattık da bu şekilde konuşmalarda acayip ayar moda sokuyor adamı, tamam geyik falan yapıyoruz ama ayıp oluyor artık yeter

pluton burayı biliyorsun , insanların nasıl geyikler çevirdiğini biliyorsun . Bu tepkin garip.
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

quuq said:

Pluton said:

Masakari said:

pluton burayı biliyorsun , insanların nasıl geyikler çevirdiğini biliyorsun . Bu tepkin garip.

Aşağıda 2 kere yazmış cevap vrmemişim. Ayrıca olay sekretere laf uzattı falan olayıda değil. Anlayabilen anlasın abi işte anlatmakla uğraşmak istemiyorum

Masakari said:

Ya aslında sekreteri bi göreydik ona göre fikirler değişebilir tabii.

Masakari said:

Sosyal ağlarda paylaş

Konu kapanmış ama...

Önce kendisini farkettirdiğini belirtmen lazım. Şık giyindiği bir gün aşırıya kaçmadan iltifat et. Bak nasıl karşılıyor. İyi karşılarsa hemen akabinde değil de ikinci gün mesela sen jilet gibi çık karşısına. O da benzer bir iltifatla dönerse sonraki günü bekle. O gün o da güzel şekilde giyinmiş, yani özendiğini anlarsan hiç durma, topu sağ kanada at. O gün mesela elemanları da al, muhabbet havasına öğlen yemeğine bir yere götür, şirketçe hem konuşun hem de yemek yiyin. Muhabbetler normal mod olsun. Yanına otur, karşısına değil. İnceden kes nasıl yemek yediğini. Çok nazik, kibar, gıdım gıdım vs yiyorsa senin yanında, e artık anla birader sen de. :D

Yok geçti diyorsan uygulanmış tutorialdır. Patronlara duyrulur. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel, diyorum işte aşırıya kaçmadan...

Haberdeki adam
Nişanlı, "kadın iş arkadaşına" çiçek gönderen, onun adına Türk Eğitim Vakfı’na bağışta bulunan, e-mail atarak ‘Küpen çok yakışmış’, ‘Pardesün çok şık’, ‘Biraz kilo alsan iyi olur’ diye yazan kişi

Sabah günaydını sonrasında, bugün çok şık giyinmişsin demekle eş değer değil ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...