DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ders çıkarcak pek fazla bişi yok, boşuna vecizettin. hikaye güzel, görmemiş adama vay be bile dedirtebilir ona dicek bişi yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 niye adamın yazdığı şeyde hata bulup bok atıyonuz ki. güzel yazıydı, gerçek ya da değil ve güzel giderler yapmış. okuyun geçin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Hikayenin başları ve tony ile ilgili kısımlar gayet güzel yazılmış ama kendisinin de dediği gibi yorumlardan çok etkilenmiş yazının devamında.. Adamın kafası güzelken yazmasını da göz önüne almak lazım. O yüzden aşırı felsefe yaptığı kısımları buna bağlıyorum. Böyle tek tek kafana estikçe ekle şeklindeki bi yazının zaten kitap kalitesinde olmasını beklemek de zor. 40sf copy paste yapıcam demiş, daha başarılı bi yazının geleceğini tahmin ediyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi hata bulmaya falan çalışmıyoruz. bu bir hikaye ama hayat hikayesi, elbette bazı yerlere kafamız takılacak yani. okuyun geçin hikaye işte mantığı nedir çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Red said: ilk 5 sayfa falan tamam sonrası bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yav said: o mantıkla yaklaşırsak zaten paticik de baya bayık bir yer kermit var bi kere noldu canım çokmu üzdüm seni çokmu dokundurdum sana ? kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bana giren çıkan bişi yok hacı genel bi rahatsızlık veriyosun dile getiren ben oldum;) dssdfdsf neyse aman atar yapıp gitme sonra alıştık böyle arada fındık fıstık atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bunu yazan tek kişi sensin demekki dokundurmuşumki hala etkisinden kurtulamamışsın jandarmamısın polismisin ? istediğim gibi takılırım forumda kural ihlali yaparsamda banlanırım. beğenmiyosanda gider donanımhaberde üstteğmen olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 millet muhattap olup saçmasapan muhabbetlere girmekten çekiniyodur ben bu ara işim gücüm olmadığı için bir sakınca görmedim bulaşmakta banane yoksa daha de'leri ayıramayan adamdan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yav said: bana giren çıkan bişi yok hacı genel bi rahatsızlık veriyosun dile getiren ben oldum;) dssdfdsf neyse aman atar yapıp gitme sonra alıştık böyle arada fındık fıstık atarız hayır rahatsızlık vermiyo edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 1 2 kilo daha alsın ayırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yav said: millet muhattap olup saçmasapan muhabbetlere girmekten çekiniyodur ben bu ara işim gücüm olmadığı için bir sakınca görmedim bulaşmakta banane yoksa daha de'leri ayıramayan adamdan ahaha türkçe konustugunu nerden biliyosun belki adamın konustugu dilde ayrılmıyo o de'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yav said: millet muhattap olup saçmasapan muhabbetlere girmekten çekiniyodur ben bu ara işim gücüm olmadığı için bir sakınca görmedim bulaşmakta banane yoksa daha de'leri ayıramayan adamdan ahaha e sende şimdi saçma sapan muhabbetemi girmiş oluyosun e bulaşıyosun lafınıda yedikten sonra "-deleri daları ayıramayan adam heheh ahahaha" diye başarısızca laf sokmaya çalışıyosun. bi hatırlayabilsem sana nerde laf sokmuşum, nerde canını yakmışım bakıcam merak ettim. yoksa durduk yere bi insan niye kaşınsın. hayır daha önce kaşıntısı olanlar hiç bulaşmadan direk merhem sürmüşlerdi "kaşıntım geçti" demişlerdi. sanada tavsiye ederim. not: de leri da ları senin gibi sazanlar atlasın diye 8 senedir ayırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bende de'leri ayirmayanlarla tartismaya girmiyorum, arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 aha kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 olm nerden nasıl mevzu patlak verdi bi anda ben anlamadım ayrıca ekrmit iyi ama çevresi kötü tartışmayın daha fazla plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 silindi okuyamiyorum daha asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 güzel yazmış bence adam, beğendim ben. Kitabı türkiyede çıksa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hikaye gerçek mi bilmemde adam sonunu reklam yapmak için yazmamış kitabı alalım die çakalca görünebilir ama incide kitap okuyan adam sayısı benim nickimdeki harflerin sayısı kadar falandır herhalde kim alır ki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hee gecko hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 4. sayfadayım çok şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sıktı pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 gecko said: hikaye gerçek mi bilmemde adam sonunu reklam yapmak için yazmamış kitabı alalım die çakalca görünebilir ama incide kitap okuyan adam sayısı benim nickimdeki harflerin sayısı kadar falandır herhalde kim alır ki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kitabı çıkırsa kesin alırım, tespitler çok iyi. Bir de tecrübe akıyor. Kurgusal ya da gerçek olması bence değerini olumsuz yönde etkilemiyor Filmi çek adını da Slumdog Millionaire 2 koy Altın Küre olmasa da Altın Portakal alır heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar