Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

günde 2 litre şarap içiyorum

Laorx

Öne çıkan mesajlar

ya anamadigim mevzu

neyse komsu tezgahlar vardi ve bende onlarin komsu esnafiydim. kimisi fake marka satiyor kimisi camaken icinde calinti telefon, zamanla beni sevmeye basladilar. isimde ilerlemeye baslamistim. cok iyi satiyordum gece de 300 milyon bana kaliyordu

lan ayda 10000 lira eder
enflasyondan once 20000 lira eder
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

ya adam sizin bütün bu gereksiz sorularınıza cevap veriyor zaten yazıda.

7. sayfadayım,çok beğendim,hani gerçek mi değil mi sorgulamıyorum,yazmış adam,iyide etmiş.

incideki o diğer güzel yazının linki var mı?

gereksiz soru derken
nesi gereksiz be
gayet matematik
gune 300 lira giriyo cebime diyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
milyon dolarla harcanmis lost u begenmeyen sizlere, kendimi begendirme gibi bir luksum ne bir sansim ne de bir istegim var. yazilan seyler de, buyutecle baktiginiz da cok celiski cikacaktir. goz ardi edilen ise, ben bunlari, size ayik kafa ile yazmiyorum. amina kodugum icmis salliyor diyorsaniz zaten yazmam. ben sizin gunluk yasamda ki var oluslariniza seslenmiyorum. anlamaniz gereken, tuketimin kolesi olmus sizlerin, zaten hep bir bahanenizin olacagidir. aha celiski buldum diyene relativite diye birsey var derim. ama ise yaramaz cunku. sen mutlak bile olamayan dogrunun ve yanlisin kolesi isen beni zaten okuma. zaten sana mutlu son vermeyecegim. olumun yegane gerceklik oldugu bu yasamda mutlu son yok. hepiniz oleceksiniz. mayis ayinda gotunden solurken agustos sicagini icine cekmeyen birisi olarak bunu zaten anlamazsin.
/quote]
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

nietzsche ye kıl olan bi ben mi varım bu dünyada ya. hayatı anlamsızlığında yol arıyorsan git camus dan falan alıntı yap bir nietzsche okumuşlar ota boka onu uyduruyorlar ya.

böyle de ukelayım sdf

hacım hep böyle ama bu işler. yeni yetme edebiyatçısı da, kendini edebiyatçı sananı da, edebiyatçı olanı da böyle
Sosyal ağlarda paylaş

alır okurum valla.
ya böyle güzel şeylerin de en ince ayrıntılarına girip " eee şu şöyle bu böyle sallıyosun lan sie" tarzı yazılar yazmayın.

hayatta en nefret ettiğim şeydir hiç birşey üretmeden kötü de olsa birşey üretenlere laf sokmak, aşağılamak.
adam yazmış mı yazmış, okunuyo mu okunuyo. tamam bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...