49 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kuzu saymaktan daha çok işe yarayan ne keşfettiniz bi söyleseniz, biz de denesek ve uyusak?
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kafa yoran bir kitap oku. kafan yorulsun uyursun.
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 49da bırakıp foruma üye olup konu mu açtın
49 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 benjani said: alex in attığı golleri düşün hiç hoşlanmam kendisinden de gollerinden de.
49 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 PhysX said: 49da bırakıp foruma üye olup konu mu açtın inan ellinci olmak istemezsin. uyu bence.
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 gecen gun kiz arkadasimla uyumaya calisirken bunun muhabbetini yapiyorduk. ben kuzu sayiyorum, o da nefes alis verisine odaklaniyormus. denemedim ama nefes alis verisime odaklanirsam bir daha kopamayip bitkisel hayata girerim diye korkuyorum. bu arada kuzu saymak daha basarili gibi gorunuyor. ben ondan once uyumusum sdfs
49 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bittus said: gecen gun kiz arkadasimla uyumaya calisirken bunun muhabbetini yapiyorduk. ben kuzu sayiyorum, o da nefes alis verisine odaklaniyormus. denemedim ama nefes alis verisime odaklanirsam bir daha kopamayip bitkisel hayata girerim diye korkuyorum. bu arada kuzu saymak daha basarili gibi gorunuyor. ben ondan once uyumusum sdfs nefese odaklanma kısmı bana göre de değil. ben de hep kuzu sayıyordum ama artık sıyırdım sanırım. dikenli tellerden atlarken tellere takıldıklarını, şarkı söylediklerini filan hayal ediyorum saçma sapan. yararı filan da olmuyor, çok alıştım galiba.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 nefes alıp verişe odaklanmak meditatif bir sürece girişe yardımcı olur. transa yakın hissiyat uykuya geçmek için de kullanılabilir tabi.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oda arkadaşlarımdan biri "çok iyi bildiğin bi konuyu kendi kendine kafanın içinde anlat, kesin uyursun sıkılıp" demişti, bunu derken de wowdan örnek vermişti, sonra denedim oluyo hakkaten.
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 gazetede ekonomi sayfasını aç ve her kelimesini okumaya çalış. benim yegane yöntemimdir.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 quuq said: asılırım. aynen hocam bende kapatmadan bi patiye bakayım dedim şimdi
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kuzu pirzola kuzu şiş kuzu çevirme kuzu kapama kuzu tandır . . .
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sıcak süt içiniz, günde 1 saat düzenli egzersiz yapınız, yatmadan önce ağır gıdalar, çay kahve kola uzak durunuz otuzbirin de faydası varmış ben denemedim de bir arkadaş şey etmişti şey..
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ben uyuyamadığımı fark ettiğim an her şey için çok geç oluyor, uyuyamıyorum. Genelde kafamı koyduktan en fazla 3 dk sonra uyuduğum için sdf.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bittus said: gecen gun kiz arkadasimla uyumaya calisirken bunun muhabbetini yapiyorduk. ben kuzu sayiyorum, o da nefes alis verisine odaklaniyormus. denemedim ama nefes alis verisime odaklanirsam bir daha kopamayip bitkisel hayata girerim diye korkuyorum. bu arada kuzu saymak daha basarili gibi gorunuyor. ben ondan once uyumusum sdfs kız arkadaşla uyunmaz,yorgun düşüşüp uyuyakalınır
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ders çalışmaya çalış. 10 dk sonra mışıl mışıl uyursun.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sınırsız hayal gücümle zevkime göre ev dizayn ederim. ne de olsa kaynak sınırsız "şuraya şu iyi gider, hmm şuraya bi lcd şuraya hoş bi masa duvarlar şu renk.." ve bi süre sonra.. tık.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 nomsaR said: eski kız arkadaşlarımı düşünürüm. daha beter uykusu kaçsın adamın. uykudan düşüne kadar ayaktayım. paso bişiler öğreniyorum falan. gerçi çok yarım yamalak anımsıyorum çok uykusuzken yaptıklarımı ve iyice saçma şeyler yapabiliyorum ama yine de dert değil. yatakta insanın düşünmesi bildiğin mini bi kabir azabı
Öne çıkan mesajlar