Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Okul bitince askerliği tecil ettirdim işe girerim diye. Olmadı şimdi işsiz güçsüz fakir ve yalnızım dostlar... bi de yüksek lisans yapmam nasılsa diye alese falan da girmedim tam fail ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 nesi komik ağzını kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oruç tutuyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 İşsizliğin evrelerinden en tehlikelisini uyuşturucu ve suça yönelmenin en kolay olduğu "depresyon" aşaması oluşturuyor. Uzmanlar bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatamayanların toplum için riskli bireyler haline geldiğini vurguluyor! İşsizlik sürecinde kişi her biri 1 ile 4 hafta arasında sürebilen evrelerden geçiyor. Bu evrelerden şok öfke ve inkar aşamalarında işsiz sırasıyla işten çıkarılmasına kendi hatası dışında nedenler buluyor başkalarını suçluyor ve "zaten bana göre bir iş değildi ayrılmayı düşünüyordum" gibi düşüncelerle savunma mekanizmaları geliştiriyor. Bu evrelerin en tehlikelisini girilen bunalım nedeniyle suça ve uyuşturucuya yönelmenin en kolay olduğu "depresyon ve stres" aşaması oluşturuyor. Bu evrenin uzun sürmesi durumunda çaresizliği büyüyen ve umutlarını kaybeden işsiz kötü alışkanlıklar edinebiliyor. İş bulmaktan ümidini kestiğinde ise "ben bir işe yaramıyorum aileme bile bakamıyorum. Artık uygun iş bulup çalışmam da imkansız" şeklinde düşünceye kapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ya bizimkiler kafaya takmasa ben hiç takmam da çok morallari bozuluyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Sizinkilere de bi temiz dayak lazım. Hem tek bir tane ve büyük hedef koy, beklerken de üzül. osmanlı tokadı stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 lan ne güzel işte neyini deprese ettin bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 askere ne zaman alcaklarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aralık 2012 nasıl olsa marduk var diye rahattım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ohaaaaaaa almasalarmış. çok boktan bi tarih olmuş yannız. iş bulman farz olmuş. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bozma moralini panpa bizim durumlarda farklı degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 olm gel hepberaber üzülelim madem ikimizn de durum kötü niye üzülmiyim lan daha çok üzlürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oglum bence sen o toefl skorunu kullancak bi şeyler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahahah aynı durum.bozma moralini,iş bulmak zor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mezun olalı 2 sene oldu hala kpss atanıcaz da öğretmen olucaz diye sürünüyoruz.En azından öğretmen camiası 300.000 ferdiyle sana tam destek veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Şimdi bakıyorum da işsiz olmak çok acı. O zaman kadar hobilere yönel, ahşam oy, kürdanlarla gemi maketi yap filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 tecil bozdur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 pekaziz said: Şimdi bakıyorum da işsiz olmak çok acı. O zaman kadar hobilere yönel, ahşam oy, kürdanlarla gemi maketi yap filan.yöneldim zaten konudışında topicim var dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 "nutella yerim" said: bozma moralini panpa bizim durumlarda farklı degil Lan sen daha okuyosun heyvan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Tecilini bozdur git askere, nisanda mı ne vardı galiba. O yoksa ağustosta var. Aralık 2012 çok uzak. Tabii biraz iş görüşmesi kovalarsan iş de bulursun. O kadar zor değil. (İstanbul'daysan tabii) Hem mezun olalı ne kadar oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 4 ay oldu açıkçası çok iş görüşmesi kovalamadım bütün tek iş görüşmesine bağladım kariyerden 4 yere mi ne başvurdum onlar da iplemedi tabi bi de eskişehirde bulamazsam giderim zaten askere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi öyle bakarsan olmaz tabii hemen. Benim iş arayan bir arkadaşım sanırım son 1 yıldaki tüm uzman yard. müfettiş yard. vb. sınav ve mülakatlarına girdi neredeyse. 1-1.5 ay önce de akbank'tan kabul aldı. Müfettiş yard. olarak çalışıyor şu an. Hemen iş bulabilmek için CV'nin süper olmasından bile daha önemli şans faktörü. O yüzden sıkma canını çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ya şu müfettişliğe de hep niyetleniyorum sonra olm ben ekonominin ekosunu anca biliyorum diyip cayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 En az 50 iş başvurusu, 10-15 iş görüşmesine gitmeden vazgeçme. Bu devirde az bile bence şu söylediğim rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar