jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 muayenehaneye yollarsın da bulman hayal biraz baktım netten de yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bu bölüm vasattı sanki biraz s02e02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 katılıyorum, kopuk gitti biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bi önceki bölümde vasattı güzel giriş olmadı sanki yada ben ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 2x2 yi izlemedim de, nooldu fiyonamızın eski gta'cı erkek arkadaşına diziden mi çıktı-çıkarıldı yoksa geçici olarak mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 şu soruya cevap yazan adamın teki, uk versiyonundaki 6.sezona kadar olmuş kim geliyor, kim gidiyor birkaç satırda anlatmış, okumuş bulundum T_T pic related : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çok kopuktu son bölüm gerçekten.ama yine de kötü diyemem. steve'in acilen geri dönmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Caladorn said: şu soruya cevap yazan adamın teki, uk versiyonundaki 6.sezona kadar olmuş kim geliyor, kim gidiyor birkaç satırda anlatmış, okumuş bulundum T_T büyük geçmiş olsun, artık önümüzdeki dizilere bakacaksın fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jaffa said: çok kopuktu son bölüm gerçekten.ama yine de kötü diyemem. steve'in acilen geri dönmesi lazım. gelcekmiymiş? nereye gitmiş, adı geçti mi 2. sezonda hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 xaty said: jaffa said: çok kopuktu son bölüm gerçekten.ama yine de kötü diyemem. steve'in acilen geri dönmesi lazım. gelcekmiymiş? nereye gitmiş, adı geçti mi 2. sezonda hiç? dönecek yönetmen ve oyuncuların açıklamalarına ve UK serisine göre. nereye gitti bilmiyorum. ama sanki yapbozun çok önemli bir parçası kayıp gibi hissettiriyor dizi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 spoiler diye bir özellik var, hatırlatayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çokayıp ya, bidaa olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 komiklikte #1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 adam yerine koyup spoilera aldık pardon dedik . komiklik sanmak. priceless (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yok asıl priceless olan, sana yazmadığım bir şeyi üzerine alıp sazan gibi atlamak. adam yerine koyulmaya, özellikle de senin tarafından adam yerine koyulmaya hiç ihtiyacımın olmaması da ayrı tabi ki. ne kadar kavgacı bir insansın. lütfen benimle muhatap olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben muhatap olabilir miyim? adam yerine koyıyım mı? şurda kıza yazıyım dedim iki dakka, hemen komik olmuşum. ağız tadıyla laf atamayacakmıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kıza yazıyorsan pardon birader, agzıma bile edebilirsin. bros before hohohos =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 iyi o zaman, devam edebilirim. thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 lemuria said: yok asıl priceless olan, sana yazmadığım bir şeyi üzerine alıp sazan gibi atlamak. adam yerine koyulmaya, özellikle de senin tarafından adam yerine koyulmaya hiç ihtiyacımın olmaması da ayrı tabi ki. ne kadar kavgacı bir insansın. lütfen benimle muhatap olma. [b]alıntı[/b] diye birşey var . postumun altına yazıyorsun. komiklikte # 1 bikbik yapan sen , kavga arayan ben. çok ilginç. burası vizyon bölümü kavga etmek istiyorsan da başka kapıya. o hohoho yu da yedirirler sana ayağını denk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 u not? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kim öğrettiyse sana bu phraseleri yanlış kullanıyorsun. priceless kısmında da dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ablacım, sen devam etmeden oyunlarına ben diyeceğimi diyeyim. agrasif karakterinin yanı sıra çirkef de bir davranış sergiliyorsun, sana söylenmeyen laflardan insanları suçlayıp, üzerinde "aa bak kuş" diyince enrage oluyorsun. seninle ilgili konuşma biteli olmuş "ho ho hoes" güzel bi terimdir, oradaki hohohoes "yazılan kız, kız, sevgili, sex buddy, karşı cins.." artık neyle doldurursan o anlama gelir. ki adam sana yazdığını kendi söylemiş, sen gelip bana yediriyosun o lafı. ben göbeğimi tutarak gülerken sen böyle "hadi başka kapıya" "ayağını denk al" gibi ciddi söylemlerde bulunuyorsun bu sebeple yep, u are mad and i are not ablacım. hadi selametle, cidden uğraşılmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar