Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ümit özat tam bir kapıcı ya, nası oturtmuş ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 adam gibi adam umit ozat lan. ankaragucu taraftarlari kapici gibi asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ankaragucluler zaten çakalın en düşük modeli ya, kapıcı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hakaret ya da kapıcıları aşağılama anlamında değil orada, "kapıcı yumruğu" diye bir konsept vardır kavgada, ona gönderme. ya da ben öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oha adam çıldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Rewendor said: hakaret ya da kapıcıları aşağılama anlamında değil orada, "kapıcı yumruğu" diye bir konsept vardır kavgada, ona gönderme. ya da ben öyle anladım. evt evt, elin içiyle gelişine vurma anlamında. birde kapıcı tekmesi deriz mesela, onları aşağılama anlamında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hayir siz elitist ideolojiye sahip nefes almaya cali$an insan olamayacak varliklarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 said: Bunun ardından taraftarlardan biri sahaya girerek Ümit Özat'a saldırdı. Ümit Özat da kendine saldıran taraftara karşılık verince saha kenarı bir anda karıştı. Olayların ardından Ümit Özat tribüne gönderildi. Resmen ateşe göndermişler olayların ardından dsagakgma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 adamınbiri said: adama yıllarca sağ dışla orta açtırdılar doğal bunlar AHAHAHAAHAHAH :D İzledim ama o taraftar hak etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cantona da taraftara tekme attıydı bu daha türk usulü olmus gültekin ankaragücünde 3lü bölünme oldu dioyrdu bu kadarını 3büyükler beceremiyor helalteam ankaragücü aha direk cıkıyormus http://img411.imageshack.us/img411/9130/ericcantonakungfukick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 akjsdhgaf cantona bi de kırmızı kart gördükten sonra atlamıştı taraftara.. 6 ay tüm maçlardan men edilmişti sanırım şu tekme sonrası. adam cantona. fifa 96'da az mı oynadık onla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ümit Özat dün gece Telegol'e bağlandı. Hakeme sordum, bu adam rakip takım oyuncusuna saldırsa, sana saldırsa, benim oyuncularıma saldırsa ne yaparsın? Cevap; maçı tatil ederdim. E ben neyim burada? Tatil et maçı. Cevap; olmaz. Sonra da tribüne gönderdi beni. Şaka gibi. Şimdi diyorlar neden vurdun. Tribün maç başından beri ana avrat küfür etmiş, taraftar grubu öncüleri kız kardeşimin okuluna gidip onu tehdit etmiş, vs. vs. bu adam da saldırmaya geliyor, ne yapsaydım? Biraz melis havası sezsem de hak vermedim de değil adama. Ne demek lan kız kardeşimi tehdit etmek. Bıraksalar orta sahaya gömerdim adamı. :D Karakolda da şikayetçi olmamış zaten, üni öğrencisi veledin teki, dayamışlar helyumu adama tribünde, atlamış o da sahaya. Altın semer vol.1293487917 hikayesi dayağı yiyen. Helal olsun Ümit'e. Sezon başından beri oyunculara daha yeni para ödenmiş, Ümit daha 5 kuruş almamış. 700bin dolar mı tl mi hatırlamıyorum alacağım var. Onu halletmeden istifa etmiyorum dedi. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 çok da güzel konuşmuş melislik falan ilgisi yok. Ümit Özat iyi yapmış, öyle rezil bir yerde olması da üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bunların tamamı gökçek in yüzünden oluyor hep.geldiğinden beri karıştı ankaragücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar