Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Trabzonspor 30.01.11 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

şimdi özetlere baktım da, ilk gol paslaşmalar organizasyon olarak mükemmel resmen. Ama başlangıcında ortasahada TS'lileri tekme tokat döverek faul çalınmadan topun alınmış olması o güzelliği bozuyor :) Hakemin kazmalığı. 2 pozisyon sonra da Niang yaka paça çekilince faul vermemiş.

Luganonun golünü zaten o kadar tehlikeli adamı boş bırakan ts defansı düşünsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben fenerin attığı gole laf etmek için değilde bişey sorucam , şimdi olaya bir bütün olarak bakmak gerekmez mi? yani orda tamam jajaya faul yapıldı ama orda ortasahada fenerbahçe baskı kuruyordu emre , topuz , niang ve hatta gökhan gönül ile , sonra ts 1-2 pas yapmaya çalıştılar orda ama jaja nın faülünden ötürü(bence sarı kartlık faul) oyuncular oraya odaklanmış durumdaydılar , neysedemek istediğim orda baskının şiddeti artıyordu 1-2 yan pas yapılmaya çalışıldı ve sonucunda top kaybı yaşandı.. yani olay bir bütün olarak değerlendirmek mi gerekir yoksa orda selçuk ve diğer oyuncuların pas yapıcak zamanı vardı arkadaş babane diye mi bakılır? bu takılıyor benim kafama , orda baskıyı yiyorsun ve salak saçma yan pas yapmaya çalışıyorsun filan sonunda kaybediyorsun topu... ve ts nin 1 pas yapıcak ortasaha oyuncusu faul yüzünden oyundan düşüyor yerde yatıyor filan..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Luganonun golünü zaten o kadar tehlikeli adamı boş bırakan ts defansı düşünsün.

giray bavulu toplasin $u mactan sonra zaten. cuneyd cok kotu mac yonetti ya, cikan sarilarin yarisi tansiyonun yukselmesinden dolayi. salak salak avantajlar, devam kararlari.

nolmu$ ki bu adama? hani en iyiydi bu?
Sosyal ağlarda paylaş

resmen yargılandık.
lugano efsane bır gol attı adamı ne ıtme ne cekme durdurabıldı son zamanlarda gordugum en guzel kafa golu.

nıangında golu guzeldı ama oncesınde jajaya faul var sarı karttan kırmızı bıle olabılır. sonra hakem sıctı sıvadı zaten etkısınde kalıp o olayın.

neyse yapacak bısey yok fener 10 kısıde oyansa kazanır gıbı duruyordu cok ıyı hazırlanmıslar ama genede bana bır atımlık barut gıbı gelıyor bu zafer manısa macıyla taclanmassa yalan olur gıder fener.

60.dakakdan sorna fener yalan oluyor dıyorlardı 85.dakakda sahada en ıyı kondısyonlu takım dedıklerı ts yoktu fenerlıelr hala kosuyordu. At ıgnesımı vurdular oyunculara artık bılemıyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

zateb türk polisini sevmemem için birbir neden var,dün eceden sonra kendilerine olan sevgim dahada azaldı.

kimi arkadaşlar bütün bakmaya çalışmış,dahada bütün bak o zaman,tüm maça bak,bünyonun nasılda katlettiğini,maçın içine kakasını yaptığını görürsün.

yargıladık işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...