sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 iyide sivri arkadaşım zaten burası FB topicigi sana ne oluyor bu ne tripler 20 yıllık arkadaşınlamı konuşuyorsun? Gündüzden itibaren başlayan muhabbetleri bilmeden topicige nerd ragede dalıyorsun adama "İYİDE SANANE" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ne diyosun aslan parcasi nerd rage filan? Imzandan belli taraftarliktaki seviyen zaten..yazik lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 başkasının başarısızlığına takılmazsan falan ne anlamı var ki futbolun, he kaldıramıosan da okumazsın olur biter. bugün 17 de 17 ye biz laf ederiz başka bi gün fener alakasız bi mahalle takımına yenilir ona da siz laf edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aslan parçası falan ağır ol genç zaten buradaki mizahı kaldıramıyorsan yaş baş muhabbetine girmeme gerek yok seninle emin ol bundan daha ağır muhabbetler dönüyor burada saat 5 de okulundan çıkmış liseli gibi sağa sola saldırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Abi laf edersinde bnm konuyla alakasiz bir yorumuma alakasiz 17 de 17 filan yazarsan bende tepki koyarim..sen laf edebilirsin bende sana laf ettin diye biseyler derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sleepingdeath said: aslan parçası falan ağır ol genç zaten buradaki mizahı kaldıramıyorsan yaş baş muhabbetine girmeme gerek yok seninle emin ol bundan daha ağır muhabbetler dönüyor burada saat 5 de okulundan çıkmış liseli gibi sağa sola saldırma bence.Ahuhauuha tamam aslan kral :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 iyicene cıvıklaştın sen neyse üzerime bulaşmana gerek yok münakaşaya girmenin bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Oynayalım Uşaklar Trabzon Kolbastisi..FenerBasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sleepingdeath said: iyicene cıvıklaştın sen neyse üzerime bulaşmana gerek yok münakaşaya girmenin bir anlamı yok. hmm simdide kinayeli kinayeli camur filan demeler..boyunu asicak laflar etme istersen...su bana sallamaya basladigin mesajlari bidaha oku, eger anlayabiliyorsan benim mesajlarimi oku.sonra bunlari analiz et,hala hakli oldugunu dusunuyosan ozel den mesaj at,daha fazla rencide olma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 pardon sen kimsin? Alemdar ağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Sakin ol sampiyon... Dediklerimi yaptin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hadi canım hadi sen anca yol alırsın 15/15'e yetişirsin belki bu arada şerefli kaçıncı olacaksınız bu sene varmı bir tahmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ankara kara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa senol gunes e sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 senol gunes'e neden taktı bu kadar fb taraftarı? hafta icinde acıklaması falan mı oldu? sessiz sakin bi adam kendi halinde. mac sırasında kufur falan da edildi, anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yok gerzek bi sekilde bu mac icin kupadan vazgecti.. hem besiktastan hem fenerden tokat yedi ondan :D bide + sanrm aykut kocaman ile atismsti bir aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 iyi de bu fb macını onemsedigini gostermez mi? adamın hatası nerde onu anlamadım ben. senelerdir sıradan bir anadolu kulubu olan trabzonspor'u sampiyonluga ortak etti iste adam. ayrıca aykut kadar kıl bi adam da yok teknik direktorler arasında. bulent uygun'u saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bence yanls yapti... su acidan.. zaten zor bir deplasman olan istanbulu ve saraçoglunu iyice oyuncularn gözlerinde buyuttu.... hani fener maci o kadar zor olucakki sizi 10 gün dinlendiriyorum.. anca kafa tutariz fln diye... piskolojik olarak sacmaladi.. schuster son 3 maca ayni takımla cıkti hilberin cezasi dısnda ibo'yu aldi sadece rotasyona.. kıllık konusuna gelince bülent basgaann 1 numara zaten de.. aykut cok sessiz sakin ya.. arada atar yapıo ama iyi temiz insan yani.. günes'in piskolijik bi oyunudr yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi bize yedek diye cikardigi kadro daha guzel oynadi ondan zaaaaa yedek ciktim bahane olsun diye arkasina gizlendigi bir arguman zaten gene cogaltirdik biz ts yi hele bu kadro ciksa off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 aykut soguk adam yahu. hep bi ciddiyet var suratında. bugun ilk defa ikinci golde guldugunu gordum. baya sasırdım yahu adamın suratını gulumserken hic gormemisim, degisik geldi gozume. biraz insan iliskilerini gelistirmeli. boyle asosyal tipler gibi takılıyo, suratsız bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 toggie said: suBzer0 said: Maratonu izleyen ne demek istedigimi anlar abi herkesin azinda lig daha zevkli oldu,fenerde yarisin icinde,4 takim cekisiyor filan hep sozler... 4. takım kimmis? kayserispor tabi ki de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 toggie said: aykut soguk adam yahu. hep bi ciddiyet var suratında. bugun ilk defa ikinci golde guldugunu gordum. baya sasırdım yahu adamın suratını gulumserken hic gormemisim, degisik geldi gozume. biraz insan iliskilerini gelistirmeli. boyle asosyal tipler gibi takılıyo, suratsız bi sekilde.Abi adamın ve takımın üzerinde bulunan baskı,yüz kası felci geçirtirdi adama. 2.golde rahatladı da en sonunda oh be dedi,öyle gülümsedi falan zor işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 LucifeL said: toggie said: aykut soguk adam yahu. hep bi ciddiyet var suratında. bugun ilk defa ikinci golde guldugunu gordum. baya sasırdım yahu adamın suratını gulumserken hic gormemisim, degisik geldi gozume. biraz insan iliskilerini gelistirmeli. boyle asosyal tipler gibi takılıyo, suratsız bi sekilde.Abi adamın ve takımın üzerinde bulunan baskı,yüz kası felci geçirtirdi adama. 2.golde rahatladı da en sonunda oh be dedi,öyle gülümsedi falan zor işler bunlar. jajanin irzina gecildiginde faul calinmayip kontradan gol atsan, istersen mourinho ol yine sevinirsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 tmm anlamak istemiyo olabilirsiniz. ama ben yinede anlatıcam. muhtemelen boşa ama olsun. o pozisyonda jajaya faul yapıldı ama hakem dogru bir kararla avantajı oynattı cunku top tekrar bi trabzonlu oyuncuya gitti. o oyuncuda baska birine pas verdi. hatta o da baska birine pas verirken topu kaybetti. yani bunu anlayamamak için %100 fanatik gozu kor falan olmak lazım. hala daha bu açıklamalardan falanda anlamıyosan muhtemelen bi sorun falan vardır sende. http://www.youtube.com/watch?v=0nCjwOQE5MA geniş özette burda. 3.28'den itibaren açarak defalarda izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 avantaja birakma kararini sorgulamak lazim zaten. neyin avantaji? top kendi sahasina donmu$, atak yok , bi adam da yerde yatiyo. macin hakki 1-0 di. yine yeniyodunuz da, boyle absurd kararlar fenere yariyo son 80 senedir =) onu belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar