Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Trabzonspor 30.01.11 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

sleepingdeath said:

aslan parçası falan ağır ol genç zaten buradaki mizahı kaldıramıyorsan yaş baş muhabbetine girmeme gerek yok seninle emin ol bundan daha ağır muhabbetler dönüyor burada saat 5 de okulundan çıkmış liseli gibi sağa sola saldırma bence.
Ahuhauuha tamam aslan kral :)
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

iyicene cıvıklaştın sen neyse üzerime bulaşmana gerek yok münakaşaya girmenin bir anlamı yok.
hmm simdide kinayeli kinayeli camur filan demeler..boyunu asicak laflar etme istersen...su bana sallamaya basladigin mesajlari bidaha oku, eger anlayabiliyorsan benim mesajlarimi oku.sonra bunlari analiz et,hala hakli oldugunu dusunuyosan ozel den mesaj at,daha fazla rencide olma..
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bu fb macını onemsedigini gostermez mi? adamın hatası nerde onu anlamadım ben. senelerdir sıradan bir anadolu kulubu olan trabzonspor'u sampiyonluga ortak etti iste adam.

ayrıca aykut kadar kıl bi adam da yok teknik direktorler arasında. bulent uygun'u saymıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bence yanls yapti...
su acidan.. zaten zor bir deplasman olan istanbulu ve saraçoglunu iyice oyuncularn gözlerinde buyuttu....

hani fener maci o kadar zor olucakki sizi 10 gün dinlendiriyorum.. anca kafa tutariz fln diye... piskolojik olarak sacmaladi..

schuster son 3 maca ayni takımla cıkti hilberin cezasi dısnda ibo'yu aldi sadece rotasyona..

kıllık konusuna gelince bülent basgaann 1 numara zaten de.. aykut cok sessiz sakin ya.. arada atar yapıo ama iyi temiz insan yani.. günes'in piskolijik bi oyunudr yine
Sosyal ağlarda paylaş

aykut soguk adam yahu. hep bi ciddiyet var suratında. bugun ilk defa ikinci golde guldugunu gordum. baya sasırdım yahu adamın suratını gulumserken hic gormemisim, degisik geldi gozume.

biraz insan iliskilerini gelistirmeli. boyle asosyal tipler gibi takılıyo, suratsız bi sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

aykut soguk adam yahu. hep bi ciddiyet var suratında. bugun ilk defa ikinci golde guldugunu gordum. baya sasırdım yahu adamın suratını gulumserken hic gormemisim, degisik geldi gozume.

biraz insan iliskilerini gelistirmeli. boyle asosyal tipler gibi takılıyo, suratsız bi sekilde.
Abi adamın ve takımın üzerinde bulunan baskı,yüz kası felci geçirtirdi adama.

2.golde rahatladı da en sonunda oh be dedi,öyle gülümsedi falan zor işler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

toggie said:

Abi adamın ve takımın üzerinde bulunan baskı,yüz kası felci geçirtirdi adama.

2.golde rahatladı da en sonunda oh be dedi,öyle gülümsedi falan zor işler bunlar.

jajanin irzina gecildiginde faul calinmayip kontradan gol atsan, istersen mourinho ol yine sevinirsin =P
Sosyal ağlarda paylaş

tmm anlamak istemiyo olabilirsiniz. ama ben yinede anlatıcam. muhtemelen boşa ama olsun. o pozisyonda jajaya faul yapıldı ama hakem dogru bir kararla avantajı oynattı cunku top tekrar bi trabzonlu oyuncuya gitti. o oyuncuda baska birine pas verdi. hatta o da baska birine pas verirken topu kaybetti. yani bunu anlayamamak için %100 fanatik gozu kor falan olmak lazım. hala daha bu açıklamalardan falanda anlamıyosan muhtemelen bi sorun falan vardır sende.

http://www.youtube.com/watch?v=0nCjwOQE5MA

geniş özette burda. 3.28'den itibaren açarak defalarda izleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...