JsH Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Arkadaşlar merhaba, Erzurum da ki kış olimpiyatları sebebiyle normal pistler kayağa kapalı mı? Yani halk olarak piste çıkamıyor muyuz :D Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim çünkü yarın akşam Erzurum a gidiyorum ve kayak kapalıysa pek bir anlamı olmayacak :> Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Niye kapalı olsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Açık cunku o pistlerin normallerin kaydıgı ile alakası yok. Ama sisten kapalıysa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Palandöken Erzurum u aradım, olimpiyat sonuna kadar pistler kapalı dediler.. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 pistler kapalı, sadece sporcu ve görevliler girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Rewendor said: pistler kapalı, sadece sporcu ve görevliler girebiliyor. cevap geldikten sonra atılan bu yorumu şahsen ben yemedim asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar