Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 par dosyaları var ya hani, sadece repair gerekirse kullanılan. onları gelekmediği sürece indirmiyor. özellikle benim gibi gb alarak kullanan biri için çok güzel bir şey. eğer yapmasın diyorsanız: ayarlar>advanced'da ilk tik. Bu arada programın sunucu bağlantısı da default olarak 4. Ama gariptir ki ne grapit'de ne de sab'da görmediğim şekilde 4 bağlantıyla son hıza erişebiliyorum, bağlantı sayısı düştükçe cpu kullanımı azaldığından dokunmadım ben de. aynı yerden değiştiriliyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 he onlar repair içinmiydi =) Bilmiyodum ki Gayet iyi ve kullanışlı sevdim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Buradan GERGE'ye milyar teşekkürlerimi yollarım. Bugün geçtim ben de 25 gb'lık paketi alarak, gayet memnunum. Aylık limitsize geçmeyi planlıyorum. Tek sorum şu, o da salak bi soru zaten. NZBMatrix'e vip almadığın zaman siteden şutlanma durumu mu var anlamadım onu edit: ha yokmuş sanırım. 20 günden eski olanları indiremiyomuşsunmuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok öyle bir şey ama vip olmadan işe yaramıyor orası. al bence. çok iyi site. özellikle rss konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tek ödemeymiş hem de. alsam iyi aslında ya, bi bakayım. çok çok sağol tekrar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ben aldım NZBMatrix üyeliği. Şimdiye kadar başka bir yere ihtiyacım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yıllardır easynews+nzbmatrix+newsleecher triosunu kullanırım bi kere banamısın demediler, candır canandır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Başka bir client kullanmaya başladım. Çok iyi burda. Birreader'dan daha çok özellik veriyor. Hız limitleme ve RSS gibi çok güzel ek özellikleri var. http://www.unzbin.com/ Multi server support Enable/Disable individual servers Full SSL support Multiple downloads Prioritize your downloads Smart downloading (pause Par files untill needed) Pause/Resume/Remove individual parts Pause/Resume all downloads Sort individual parts Automatic validation/repair Automatic unpacking of archives to any folder you choose Automatically connect on launch Automatically shut down on completion Bandwidth Limiting Powerful download schedule Automated import folder RSS/ATOM support + regular expressions + automatic download Full Yenc support UUencode support Base64 Support http://www.unzbin.com/images/screenshots/parts.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yaw yeter GERGE :D Senin yüzünden 2 haftada bir cliet değiştiriyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Binreader da iyi. Tam karar veremedim ben hâlâ hangisini kullanacağıma. İkisinden birini kullanırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mani said: yıllardır easynews+nzbmatrix+newsleecher triosunu kullanırım bi kere banamısın demediler, candır canandır bunlar. Easynews çok demode oldu bu arada. Aşırı pahalı ve sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Daha iyi gibi bu ama bakıcaz bakalım Binreader'da basit hoştu. Buda öyle bakalım RSS özelliği olması iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 9.95$ aylık sınırsız NNTP + SSL + 1050 gün retention uzun yıllar kullandığım için bir sürü bonusu ıvırı zıvırıda var yanında. o yüzden yeni satın alacaklar için belki avantajı yok ama benim için halen en iyi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bu arada uzun zamandır Sick Beard kullanıyorum bir kaç gün içinde guide hazırlar koyarım farklı bir başlıkta. Dizi sezonu başlamışken kullansın insanlar. Kullanımı çok kolay aslında. .nzb i alıyor, usenet client ı DL ediyor daha sonra klasörleyip , isim değişikliği vs yapıyor süper bi olay. http://sickbeard.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Biraz hort. http://www.sunnyusenet.com/ Yeni farkettim. İndirme kotası yerine hıza (5-10-20-30-60-90mbit) göre fiyatlandırması var. SSL fiyatlara dahil. 900 day retention. Hesabı paylaşmaya izin veriyor(muş). Kısıtlı bütçelere ilaç gibi. En ucuzu 5mbit 5 bağlantı 1,79€. Yıllık alınca 1.43€'a geliyor. En pahalısı Unlimited hız 7,79€. Yıllık 6,23€. Her paketin 1 haftalık denemesi var. Paypal ödemesi kabul ediyor. TR şartları için 5-10-20mbit seçenekleri gayet uygun bence. 30'luk olanı aldım denemek için. Tam gaz indiriyor bir problem görünmüyor. Bir problem olmaz ise yıllardır kullandığım usenetserver.com'u bırakacağım. Fiyatları çok iyi çünkü. Tek eksi yönü siteleri İngilizce değil, Dutch. Google translate hallediyor ama. Alternatif arayanlar inceleyebilir siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ne oluyo bu mesela 10 mbit aldım. 10 mbit bağlantıyla sınırsız mı çekebiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Evet sen maximum 10mbit hızla sınırsız indiriyorsun. İndirme kotası, limiti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 AStranews + Nzbmatrix + Newsleecher Candir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 fixmen said: Evet sen maximum 10mbit hızla sınırsız indiriyorsun. İndirme kotası, limiti yok. ben deniyim bunu diyorum bir aylık ozaman fiyatlar baya iyiymiş. usenet i ilk defa kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Almancayı tam anlamıyorum ama orada kota var diyor gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Hollandaca - Flemenkçe. Kota yok. http://translate.google.com/translate?sl=nl&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.sunnyusenet.com%2Fpakketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ayda 4TL iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bencede. Okuduğum yorumlara göre kullananlar da memnunmuş. Memnun kalırsam bende devam ederim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Vay çok iyimiş fiyatlar useneti 2 sene kadar kullandım ama son zamanlarda bendemi sorun vardı bilmiyorum indirdiğim dosyaların yarısı bozuk çıkıyordu astraweb ve nzbmatrix kullanıyordum client olarakda 5-6 tane farklı denedim hele birde retention 200-300 den fazla ise garanti bozuk çıkıyordu dosyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 usenet kullanıyorsanız ve dizi indirip izliyorsanız http://www.sickbeard.com/ kesin kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar