Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Yok çok ünlü şeyler hariç bulamıyosun. Mesela ezelin tüm bölümleri var. Ama sallıyorum bir behzat ç. 'yi bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Usenet'in ne olduğunu bilmeyenler için: http://forum.paticik.com/read.php?5,5361575,5361575#msg-5361575 Aramak için bir sürü site var. En iyileri bunlar: Genel: İki tane gruplama yapmayan site en kapsamlı siteler. Bu ikisi: http://www.binsearch.info/ http://www.nzbclub.com/ Gruplama yapan bir site var, iyi bir site ama retention çok iyi değil: http://www.nzb.su/ TV için özel bir site var: http://medianzb.com/ Anime için olan site: http://fanzub.com/ Müzik için olan: http://www.albumsindex.com/ Yukardakilarin gruplamaların hepsini veren ama bir kerelik 15TL kadar vermeniz gereken site: http://nzbmatrix.com/ Uyarı: Bu gruplama yapan sitelerin hepsi iyi, güzel ama çoğu zaman oralarda bulamadığınız şeyleri tüm Usenet'te dosya adı üzerinden arama yapan ilk iki sitede bulursunuz; haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 SABnzbd'ye geçtim. Daha iyi görünüyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ayrı bir başlığa gerek var mı yahu arama siteleri için? kendi topiği daha anca 26 mesadj aldı. ben birleştirdim ama istersen sonra ayırırız tekrardan. bu mesaj da kendini imha eder =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Şu nzbmatrix'e bi ödeme yapayımda deneyeyim iyi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 GERGE said: SABnzbd'ye geçtim. Daha iyi görünüyor gerçekten. Repair ve Extract yapıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Yapıyor. Geçmemin temel nedeni speed limiter olması içinde. Onun dışında bir fark yok denebilir. Hatta Grapit daha iyi diğer özellikleriyle; SABnzbd'da yüklediğin nzb'lere müdahale edemiyorsun, hepsini indiriyor gelenlerin; şunu indirme diyemiyorsun. Tek farkları bunlar, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ben sevmedim ya grabit iyidir iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ağı tek başına kullanıyorsun öyle de, kız kardeşim var bir de evde. Tamamen kapatmaktansa yarıya indiriyorum hızı, sorunlar çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Naısl ya bende tek kullanmıyorum ama mesela ben yada başkası DL falan açarsa yada oyun oynarsa grab it dl hızı düşüyor zaten kendiliğinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bende düşmüyor. Evdeki modemin QoS ayarları var ama kotaramadım ben ayarlamayı :( Kardeşimle odadan odaya bağırma yöntemini izliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 O çok sıkıntılı ya :D Valla ben mesela honu açtım şimdi update yaparken baktım grab it 'e 600'e düşmüş hon'da 200'le çekiyordu. Mesela postu gönderirkende düşecek şimdi post gönderildikten sonra tekrar 840++ 'a çıkıyor Bu arada NZB Matrix'in tek güzel yanı kategoriler olması ve yeni dosyaların bulunabiliyor olması. Mesela "Assasin Creed" bulamadım ben şahsen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Assasin diye yazılmaz çünkü :) Assassin's Creed diyince hemen çıkıyor. Ben de para vereyim mi diyorum aylardır ama ücretsiz sitelerde aramaya iyice alıştığım için elim gitmiyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Zaten hayatım boyunca yazmayı başaramadım. Ya bende diğerine alışamadım dosya ismini saçma sapan veriyor anlaşılmıyor onun yüzünden 8GB 'lık dl yaptım PS3 oyunu çıktı. Dosya isminden de anlaşılmıyor. Matrix'i sevdim ben =) Not: Benim acc'nin şifresini felan veriyim istersen kullan sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sağol ama, gerek yok. Sonra almaya kalkarım beğenirsem :) Arama çalışıyor zaten, nasıl olduğunu görebiliyorum. NZBClub'da arama yaptıktan sonra sağdan daraltaral rahat ulaşırsın aslında. Newsgroup olarak uygun bir tane şeçtiğinde konsollar filan gider. NZBMatrix kolaylık ama yıllardır alıştım ben newsgrouplarda dolaşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sen bilirsin valla diğerlerinden iyi gibi geldi bana alışık olmadıgımdan heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Usenet'in bir güzelliği daha bugün yeni bölümleri çıkan 4 dizide (The Cape, Harry's Law, Chuck, Castle) yaşadığım: Sabahın 4'ünde, daha torrente düşmeden, Rapid'de adı geçmeden, HD versiyonlarını otomatik indirme ve uyanınca indiğini görüp izlemeye başlama. İlk burada paylaşılıyor, sonra yayılıyor diye boşuna denmiyor. HD bölümler halen torrentten yavaş geliyor, seed bulunmuyor bazı diziler için üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ilk burda paylaşılıyor olayı tamamen doğru değil ya. aramayı biliyorsan hemen hemen aynı an düşüyor hepsi. torrenti bilemem ama rapid falan nerden indireceğini biliyorsan yeteri kadar hızlı. şöyle ki dizi bittiği andan itibaren sadece ripleyenin upload etmesini bekliyorsun. ki usenette de bekliyorsun onu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Olay Dimension gibi grupların Usenet'e upload etmesinde. Oradan indirip forumlara koyuyor insanlar Rapid linkleri olarak. Torrent ise seed olayı yüzünden en yavaşı oluyor az indiren HD versiyonlar için. Ayrıca Rapid için RSS ayarlayıp otomatik indirme yapılamaz sanırım. Belki de yapılıyordur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 usenetle beraber paylaşım sitelerine de upload ediliyor işte. burdan site ismi vermeyeyim ama mesela dizi bittikten 10-15 dakika sonra indirmeye başalayabiliyorum uyanık olursam. rss olayı varmı yokmu blmiyorum rapid veya diğer paylaşım siteleri için. ben kullanmıyorum yani. ama çok büyük dezavantaj tabiki olmaması. tek eksik bence o, ama avantajları da var bunun yanında. torrenti hiç sevemedim ben zaten. o yüzden ona hiç girmiyorum bile. seed bulamama olayı çok çok kötü yani. mart sonu gibi biticek benim rs aboneliği. o zaman şu useneti denemeyi düşünüyorum 1-2 ay bakalım. büyük ihtimalle memnun kalırım gibi geliyor. o arama sitelerinde deneme amaçlı bakındım biraz ve gayet iyiydi sonuçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben sahsen torrentday kullaniyorum, herhangi bi bittikten sonra 6-7dk icinde sd, 10-15dk icinde hd olarak indirmeye basliyor rss feed den otomatik olarak torrent. reklamlarin kesilmesi, ivir zivir sikistirma arsivleme upload etme derken ztn normal sureler herhangi bi yerde de hadi olsun 3dk daha hizli. hiz olarak avantaji oyle yere goge sigdiramayacak kadar bi fark degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 GERGE said: Olay Dimension gibi grupların Usenet'e upload etmesinde. Oradan indirip forumlara koyuyor insanlar Rapid linkleri olarak. Torrent ise seed olayı yüzünden en yavaşı oluyor az indiren HD versiyonlar için. cogu release grubuyla ekuri torrent gruplari var, ayni anda gigabit lik hatlara seebox uzerinden atiyorlar. ben sahsen 10mbit baglantimla son hizda indirebiliyorum en populer dosyalari dahi. 1-2 dakika icinde son hiza ulasmis oluyor. torrent de adam gibi bi private trackeriniz varsa bu da bi problem degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 GERGE o rss olayı grabit'de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sanırım yok. SABnzbd'ye geçince kullanmaya başladım ben de. Ondan şimdi söylüyorum, yoksa ilk mesajda onu da yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bende baktım baya bir bulamayınca sorayım dedim mi neyse grabit'i sevdim olmasada olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar