lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 onu kullanmaya başladım evet. flac e sardım şimdi mp3 ten soudum ^^ aslında müzik indirmesemde olur alırım orjinal tek derdim orjinalini dahi bulamayacaım filmler kısa filmler video lar ve belgeseller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 lovecraft0Z said: usenet diyosun. ya ama ben hep pek ortada olmayan, az bilinen hatta zor bela bi kaç kişide bulabildiğim filmleri ve yine görece az bulunan albümleri indiriyorum sadece, usenet olayında bunları bulmam zor gibi anladığım kadarıyla http://www.nzbclub.com/ Ara bak var mı, yok mu? Ender rastlanan albümler var, ama pek sinema ile aram olmadığı için o konuda bir şey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Abi onlarla zaten ugrasmiyorlar. Öyle entel dantel şeyler çekiyorsan firmalar onları takip etmez zaten. Popüler şeyleri takip ediyorlar , sanırm tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 demet akalın hande yener tarkan albumlerini indirmemek lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hmmm şu usenet olayını inceliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar