Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aydın girdi.rüzgarın oglu bi bok yaptıgı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Adama ilk defa top geldi, destur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 applev0dka said: harrykewell said: Bu arada hemen sunu da soyliyim, ayhanin gordugu sari kartlar tamemen gecen haftadan kalma gecen hafta kuddusi cesaret edemedi, ywrine mhk bulllettini atadi abi yapma suan sacmaladin.. gecen hafta bilmiyorum ama pasa pasa gördu kartlarini 2side hakli yani ayhan gecen hafta iki kere hakem kuddusi muftuogluna omuz atti, gogus gose geldi memet yildiza her atak baslangicinda orta sahada cift daldi yani gecen hafta en az iki tane sari gormesi lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ayrıca kazım lovers nerde ya.gelsinler kazım böyle böyle desinler kıcını kaldırmadı maç başından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bu gol olursa hakemin hediyesi direk lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu saatten sonra galatasarayı anca yılmaz vural paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Rynza said: Adama ilk defa top geldi, destur. maçtan bahsetmiyorum izlemiyorum bile genel olarak napmıs aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 harrykewell said: applev0dka said: harrykewell said: Bu arada hemen sunu da soyliyim, ayhanin gordugu sari kartlar tamemen gecen haftadan kalma gecen hafta kuddusi cesaret edemedi, ywrine mhk bulllettini atadi abi yapma suan sacmaladin.. gecen hafta bilmiyorum ama pasa pasa gördu kartlarini 2side hakli yani ayhan gecen hafta iki kere hakem kuddusi muftuogluna omuz atti, gogus gose geldi memet yildiza her atak baslangicinda orta sahada cift daldi yani gecen hafta en az iki tane sari gormesi lazimdi valla abi dedim ya bilmiyorum gecen hafta izlemedim.. ama ayhan diyince beklerim yani her sekilde.. her mac cebinde kırmızyla oynuyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ufuk iyi kurtardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ne güzel geldi lan bursa öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hadi be 3 olcaktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Haaaaadi beee :D Offf nasıl kaçtı o ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Servet'in aptalligi yine, salak salak pas verirken yiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yalnız mustafa sarpı galatasraya aziz yıldırım soktu bence adam direk köstebek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Casit olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ahahahah kenny miller tezahüratı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu mac tamamen haginin hediyesidir akli sira savunma yapip bir almayi dusundu sonucta üçün birini aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 şş kaç kaç sölesenize bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Brusaspor 2 - 0 Galatasaray Direkten döndü bir de az kaldı 3 oluyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Aptal hagi böyle bir sezonda bile erkek olup bir takim yapamadim korkak tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bu teksas'in icinde kucuk bir carsi var abi cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 koyduk mu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bursa maçını geçtik bana kazımcıları getirin özellikle galatasaraylı olanları mustafa sarp gibi o da.toptan kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yok sadece o diil abi :D butun mac 20 sey söyledilerse 15i bize özgü seyler :D hafta buğğğsaa seninle ölmeye geldikkkkk yapcaklar o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar