applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Red said: ben yenildğimize falan üzülmüyorum hala mal kadroyla cıkmamıza deliriyorum haginin bi mal korkak zihniyeti katil eder adamı red söyle diyim sana... hani o vizyonsuz vizyonsuz fln diye atıp tutulan schuster ile hagi'nin farki bu... büyük takımsan beraberlik icin maca cıkmıcaksin.. büyuk takımsan vizyonu dar,kucuk dusunen korkak TD'ye sahip olmucaksin.. demiyorumki schuster su gs kadrosunu sampiyon yapar.. ama schuster ve riikard.. su gs kadrosunu cok daha iyi oynatir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kork adnan kork http://img201.imageshack.us/img201/3751/gkmnzdnk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi ben diyorum.fenerde beşiktaşta yenilselerde en azından böyle salak oynamıyorlar fener kötü ama galatsaray kötü bile değil.belki beşiktaşta ilk 3 giremicek ama işte bi futbol anlayışı var artık.yenilselerde atak oynuyorlar bi risk alma var bişi var bu takımın hiç karakteri yok.mal bi takım şimdi sokuyor stancuyu hacı 2-0dan sonra allahı soksan oyuna nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kümede kal, kümede kal, kümede kal galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 applev0dka said: 4Ever said: hakem sıçtı oyuna. Gol hem ofsayt hemde el var. yinede verdi golu hakem napsin abi.. yardimcinin malligi direk.. yardımcıda hakem, ve o eli görmüyormu hakem. harrykewell said: Takimdaki oyuncular emre ve sarptan bi bok olmayacagini bildigi icin top bile vermiyor gel gor ki karpatlarin maradonasi bu adamlara forma veriyor reykart bile yapmaz bu haginin yaptigini aynı şeyleri reykard icinde söylüyordun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 @4ever haklisin tabi o mantıkla bakınca :D ben orta hakem olarak dusundum.. el konusuna gelince 35-40 santim ya var ya yok orda mesefe.. bu konuda kurallar da cok net diil acıkcasi.. 0.1 saniyede sokamaz o elini bir yere.. bana sorsan ben el calarim.. ama olmaz diyen hakem eskileri de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ufukun o golu yemesinin 3 sebebi var 1. hagi 2. hagi 3. hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 La Sarp oyundaymış hala... O.o Alttaki post'a: /ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 vaperon said: La Sarp oyundaymış hala... O.o barış sakatandıda girmedi mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hemen şunu da söyliyim, bu mac ile sadece emre ve ufukun degil, sarp ve stancunun da galatasaraydaki gelecekleri bitmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 zapatayı 18 e almamıs hagi. Selçuk ufuga twit yazmıs"bizim maçta yiyecektin hani,bu sene ben nasıl sözleşme uzatacagım,oyunbozan ufuk" dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 harrykewell said: hemen şunu da söyliyim, bu mac ile sadece emre ve ufukun degil, sarp ve stancunun da galatasaraydaki gelecekleri bitmistir Stancuyu nasıl bitirdin 1 tane maçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 servetin pozisyonda faul var sanki ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Kırmızı var da yemedi hakem şaibeli golden sonra vermek. Basiretsizler işte... Hakem cidden berbat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Dartanian said: harrykewell said: hemen şunu da söyliyim, bu mac ile sadece emre ve ufukun degil, sarp ve stancunun da galatasaraydaki gelecekleri bitmistir Stancuyu nasıl bitirdin 1 tane maçta? ben degil hagi amcasi bitirdi böylesine ezik bir takimi kurtarmasi icin oyuna sokarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 o diilde :D sampüğooonnz biz formamiz kutsal hak ettigi degeri veren yüksek fiyatlı reklam istiyoruz biz diyip bursalılarin ardında Bursastore reklamiyla cıkmalari cok priceless olmus bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bilmem farkindamisiniz, artik ne kulyo ne de yekta hagiyi iplemiyor kendi kafasina göre takiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi 5-0 falan olsun lütfen eses maçında ölene kadar adnan polat istifa diye bağıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu isin polatla alakasi yok artik tamamen basiretsiz kongrenin ve dangalak haginin sucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abow bi de kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 AYHAAAAAAAN SÜPERSİN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ayhan : ) zaa 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bravo ayhan sana yakışanı yaptın bıdı bıdı konusun anca.laf çok icraat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 rezalet devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 cirkef ayhan yedi sonunda kirmiziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar