dhoward Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahaha yazık ya. Gariban takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 DarKRideR said: yalnız şu maç ile anladık ki, beşiktaş'ta o sezon başından beri bahsedilen oyun tarzı, oyun kimliği oturmaya ciddi anlamda başladı. Hiçbir şekilde beraberliğe yatılmadı ve başarısızda olunsa sürekli hucüm denendi. Gerçi tabii ki, puan farkı olmuş 13-14, 1 puanın Beşiktaş'a kazandıracağı hiçbirşey yok bunun da etkisi var böyle oynamamızda ama eskiden bunu bile yapamıyordu bu takım. Bunu görmek bir Beşiktaş'lı olarak beni çok sevindiriyor. 90 dakika savunma oynayıp 1-0'lık skorlarla maç kazanma, ya da direk golsüz beraberlik vs. olayından kurtulduğu için bu takım benim için gerçekten nimet sayılabilir. puan farkı değişmedi zaten. hala 12 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 belediyeye hiç şansımız tutmuyor yapacak birşey yok öğrenilmiş çaresizlik olayı :P adamlar golü ilk kornerden attığında bizim 10 kornerimiz vardı allah schusterden razı olsun. ne olursa olsun yanındayız. formaya ter olmaya devam edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 40 yılın başı maça gittim, onda da yenildik : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Sun bence bu sana ders olmalı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cemad said: adamlar golü ilk kornerden attığında bizim 10 kornerimiz vardı en ayar oldugumda o idi ya 10 0 korner oranı vardı adamlar geldi pat ama cenke bağırdım çıkma diye izmirden duymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 said: GUTİ, QUARESMA, NOBRE VE İBRAHİM TORAMAN’IN SAKATLIKLARI Siyah-beyazlı ekibin bugünkü çalışmasında Ersan’ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında çeşitli yerlerine darbe alan Guti, Quaresma, Nobre ve İbrahim Toraman’ın katılmadıkları, Nihat’ın takımdan ayrı koşu yaptığı kaydedildi. Takım doktoru Devrim Urgun yaptığı açıklamada, Guti’nin sol ayak bileğinde darbeye bağlı ciddi bir ödem olduğunu, Quaresma’nın sağ aşil tendonunda darbeye bağlı ağrısının bulunduğunu, Nobre’nin diz iç yanda ağrısının olduğunu, İbrahim Toraman’ın ise sol üst baldırında darbeler sonrasında kas içinde kanama oluştuğunu, bu futbolcuların tedavilerine başlandığını bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Yahu baktım da tartışmalara çok saçma sapan konuşmalar dönmüş. Kağıt üzerinde veya sahada fark etmez,şuanda Beşiktaş en iyi hücum takımına sahip ama sadece hücum. Schuster biraz şaşırmış,elinde Aurelio'dan daha genç ve daha hızlı daha dinamik bir Necip varken,tecrübe kisvesi altında Aurelio'yu oynatıp Necip'e şans vermemek çok saçma. Tecrübeyi Dinamo Kiev'e karşı kullan,ama lige havlu attın be arkadaş artık şu adamı hazırla seneye direk 11 oynasın. Defans anlamında aslında iyi oyuncuları var,gerçi Ersan'a çok üzüldüm çok sanşsızmış ama seneye bonservisini alırlar.Devam edicek olursak Sivok,Toroman,Hilbert,Ersan bunlar iyi adamlar ama,açık alan topçusu değiller Ersan hariç. Bu sorunu çözmek zor çünkü öyle bir Türk stoper yok.O yüzden ileride iyi olan Simao,Guti,Q7,Almeida'nın top rakipteyken geri gelip topun arkasına geçmesi lazım. Olur mu zor ama olur,zor olmasının sebebi bu adamların bizim Dia,Stoch gibi defansif özellikleri yani adam kovalamamak gibi bir durumları var,eğer bu aşılırsa Beşiktaş yenilmez aramada olur yani.(Bu arada Q7,Simao,Guti bunları Dia ve Stoch ile kıyaslamıyorum sadece örnek :) ) Birde dikkat ediyorum Guti durduğu zaman pas trafiği sekteye uğruyor,bence eğer Guti Alex gibi çok koşmak yerine doğru koşarsa çok çok daha faydalı ve diri olcağını düşünüyorum. Ama herşeye rağmen Beşiktaş'a zaman lazım çünkü daha takım olamadılar,gelenler saha içinde defans ve hücumcu beklere daha yabancılar. Bu kadro tuttu,ama saha içi yabancılığı gidermeleri ve daha bir kaynaşmaları lazım,bu da zamanla olucak birşeydir,olursa çok daha zevkli bir Beşiktaş izler hem taraftarı hem de biz. Son olarak Schuster vizyonu olan,ama dilinin kemiği olmayan ve hareketlerin kontrol edemeyen agresif biri,bunu aşmaz ise Beşiktaş'a zarar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bu maçta hilberti oynatmadı abi schuster , ne vizyonu ne kapasitesinden bahsediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hilbert cezalı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 tunch, go to page 18. Read whole page .... Profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Hilbert cezaliydi yahu, o yuzden oynamadi. Ayrica bu sene Schuster'in ne olursa olsun arkasinda durulmali, kovmanin lafi dahi gecmemeli. En azindan seneye bu kadro korunacak ve Avrupa'da olacak Besiktas, Simao Almeida ve Fernandes yokken bile iyi top oynuyordu bu takim Avrupa Ligi'nde. Adami bir rahat birakin, en azindan kafasinda bir sistem var ve bundan odun vermiyor. Savunmaya mutlaka bir seyler yapilmali, ona kesinlikle katiliyorum. Aurelio israrini ben de pek cozemedim. Ama Nobre'yi takimin 4-1-3-2 sistemine alismasi icin oynatiyor bence. Sakatligi gecince Nihat'i oraya monte edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar