Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul BB - Beşiktaş J.K | 30 Oca 2011 - 15:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

futbol iyi diyosunuz da, adamlar ikinci golu atmadan once karsı karsıya 2 gol de kacırdılar yani. nasıl iyi futbol bu? bi tane de bos kaleye kacan var yani. besiktas'ın su macta belediye kadar oynadıgını dusunen varsa da ben tartısmam yani, heh.

mactan maca degil de istikrara bakmak lazım biraz. bu sene artık sampiyonluk hayal gibi bjk icin ama gelecek sezon icin futbolcuların uyumu, kadrodaki rotasyon falan gibi seyleri oturtmaya odaklanırsa şuster daha iyi olur gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Başka takımların topiclerine uğramayı sevmiyorum, gözatmak için bile nadiren giriyorum ama şu heriflerin gıcıklığına buralara yazdığını görünce bu durum beni acayip kışkırtıyor. Ki oralara damlasak biz, daha çok eğlenecek konu buluruz. Takımların hali ortada sonuçta :D
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

futbol iyi diyosunuz da, adamlar ikinci golu atmadan once karsı karsıya 2 gol de kacırdılar yani. nasıl iyi futbol bu? bi tane de bos kaleye kacan var yani. besiktas'ın su macta belediye kadar oynadıgını dusunen varsa da ben tartısmam yani, heh.

mactan maca degil de istikrara bakmak lazım biraz. bu sene artık sampiyonluk hayal gibi bjk icin ama gelecek sezon icin futbolcuların uyumu, kadrodaki rotasyon falan gibi seyleri oturtmaya odaklanırsa şuster daha iyi olur gibi.
100 kere söylendi bir kez daha söyleyelim, 10 kişi kaldı takım ve kazanmak için tüm riskleri aldı. Bu yüzden de karşı karşıya pozisyonlar falan yakaladı IBB. İlk 35 dakikada orta sahayı geçemeyen IBB.

Son kez açıklamış olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Ya onu konuştuk zaten. Hem geride olup hem 10 kişi kalınca risk almak şart oldu. İBB'de en iyi kotra atak futbolu oynayan takım, böyle şeylerin olması normal. Ama ilk yarıda bilmiyorum hiç düzgün ibb atağı hatırlayan varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

toggie'cim
takım 10 kisiydi bilmem farkindamisn... takımın puana ihtiyaci var ve 10 kisi kaldik die cekilmio bilmem farkindamisn ???
tüm gücüyle gol bulmak icin gidio.. gs gibi kuyrugnu kistirmis ölüü aslan numarasi yapmıo...
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

quaresma 35 metreden gol atar.

simao frikikten gol atar.

anlik zevklerdir. asla futbol keyfi bu degildir.

bana cevap vermene gerek yok elmavodka. benden birseyler ogrenmen yeterli.

emre ile ilgli bir acıklama yapılmsti ordan esinlenerek söyle diyim...

nasl bir insan olmamam gerektgni ögrettgn icin cok cok tesekkür ederim.. sen sadece yeni balonla göstercegmz yetersiz bi trollden fazlasi olamıcaksin
gl&hf
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokullu muabbeti yemin ederim.galatsarayı niye karıştırosunuz cocuk gibi

galatasarayı biz yeterince yerden yere vuruyoruz zaten.galatasaray korkak oynadı tamamda.şimdi beşiktaşla ne alakası var heh

cesur oynadın noldu.yenildin.

cesur oynuyoruz ama ligi 6. bitirdik.keyifli futbol oynuyoruz ama 9. olduk gibi şeyler polyanna düşüncesi kendimiiz kandırmayalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

valequenta said:

nasl bir insan olmamam gerektgni ögrettgn icin cok cok tesekkür ederim.. sen sadece yeni balonla göstercegmz yetersiz bi trollden fazlasi olamıcaksin
gl&hf

seni tanimiyorum, surda yalnizca futbol bilginin kit oldugunu bilerek insanliginida anlayamam, oyle bir ogretimdede bulunmuyorum, estagfurullah.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

applev0dka said:

valequenta said:

gl&hf

seni tanimiyorum, surda yalnizca futbol bilginin kit oldugunu bilerek insanliginida anlayamam, oyle bir ogretimdede bulunmuyorum, estagfurullah.

besiktas cok kötü dedin... futboldan en cok sen anlıyorsun.. afferim ne güzel
tamam işin bittgne göre gidebilrsn en birinci oldun..
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş çok iyiydide ondan mı böyle

puan tablosuna bakalım lütfen.çok kötü gs ile 5 puan fark var

keyifli futbol güzel birşey evet.ama taraftar tatmin olmaz

1 hafta dandik takıma keyifli futbolla 5 atıp öbür hafta eli yüzü düzgün takıma yenilmek

istikrar olacak takımda.hiç birinde yok.bursada var trabzonda var.3 büyüklerde yok.suan
Sosyal ağlarda paylaş

besiktas cok kotu demedim. besiktas kagit uzerinde isimlere bakarsan turkiyenin en iyi kadrosuna sahip. ama takim olmaya elverisli bir kadrosu yok. bu yuzdende besiktas kotu dedim. cok kotu demedim dikkatini cekerim.

vizyonsuz schuster ve demiroren yuzundende gelecek donemlerde guti'nizi toparlayacak takviyeler yapmaniz mumkun degil.
Sosyal ağlarda paylaş

aradim baskani
dedim yıldırım olmuyor.. takımda vizyon yok yok yani...

hemen nerde beleş çapulcu futbolcu var bulup alıyorsunz dedim.. isimi duyulmasin norveç romanya..bulgarstan fln doldurun takıma...

schusterde vizyon yok dedim... ne böyle her mac atak oynatıyor.. korkucaksin buca'dan fln 6-2-1-1 oynatan adam bul takıma getir elealem vizyon görsun dedim..

yapıcakms hemen saol cok gercekten...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

aradim baskani
dedim yıldırım olmuyor.. takımda vizyon yok yok yani...

hemen nerde beleş çapulcu futbolcu var bulup alıyorsunz dedim.. isimi duyulmasin norveç romanya..bulgarstan fln doldurun takıma...

schusterde vizyon yok dedim... ne böyle her mac atak oynatıyor.. korkucaksin buca'dan fln 6-2-1-1 oynatan adam bul takıma getir elealem vizyon görsun dedim..

yapıcakms hemen saol cok gercekten...

çok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...