Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 besiktasta iyi 3-4 futbolcu var ama besiktas kotu. futbol ortada, sonuc ortada. tartisma bitmistir. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 valequenta said: besiktasta iyi 3-4 futbolcu var ama besiktas kotu. futbol ortada, sonuc ortada. tartisma bitmistir. gg sunu yazdgn surece zaten senle tartismaya giren insan olmucaktir bu forumda emin ol :D gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ya neyse abi fazla cevap vermeye gerek yok adama. şu balonlu trollden tek farkı balonsuz olması adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Smoke said: valequenta said: 17 de 17 ye az kalmisti oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 futbol iyi diyosunuz da, adamlar ikinci golu atmadan once karsı karsıya 2 gol de kacırdılar yani. nasıl iyi futbol bu? bi tane de bos kaleye kacan var yani. besiktas'ın su macta belediye kadar oynadıgını dusunen varsa da ben tartısmam yani, heh. mactan maca degil de istikrara bakmak lazım biraz. bu sene artık sampiyonluk hayal gibi bjk icin ama gelecek sezon icin futbolcuların uyumu, kadrodaki rotasyon falan gibi seyleri oturtmaya odaklanırsa şuster daha iyi olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Başka takımların topiclerine uğramayı sevmiyorum, gözatmak için bile nadiren giriyorum ama şu heriflerin gıcıklığına buralara yazdığını görünce bu durum beni acayip kışkırtıyor. Ki oralara damlasak biz, daha çok eğlenecek konu buluruz. Takımların hali ortada sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 toggie said: futbol iyi diyosunuz da, adamlar ikinci golu atmadan once karsı karsıya 2 gol de kacırdılar yani. nasıl iyi futbol bu? bi tane de bos kaleye kacan var yani. besiktas'ın su macta belediye kadar oynadıgını dusunen varsa da ben tartısmam yani, heh. mactan maca degil de istikrara bakmak lazım biraz. bu sene artık sampiyonluk hayal gibi bjk icin ama gelecek sezon icin futbolcuların uyumu, kadrodaki rotasyon falan gibi seyleri oturtmaya odaklanırsa şuster daha iyi olur gibi.100 kere söylendi bir kez daha söyleyelim, 10 kişi kaldı takım ve kazanmak için tüm riskleri aldı. Bu yüzden de karşı karşıya pozisyonlar falan yakaladı IBB. İlk 35 dakikada orta sahayı geçemeyen IBB. Son kez açıklamış olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 quaresma 35 metreden gol atar. simao frikikten gol atar. anlik zevklerdir. asla futbol keyfi bu degildir. bana cevap vermene gerek yok elmavodka. benden birseyler ogrenmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 toggie said: futbol iyi diyosunuz da, adamlar ikinci golu atmadan once karsı karsıya 2 gol de kacırdılar yani. nasıl iyi futbol bu? bi tane de bos kaleye kacan var yani. besiktas'ın su macta belediye kadar oynadıgını dusunen varsa da ben tartısmam yani, heh. mactan maca degil de istikrara bakmak lazım biraz. bu sene artık sampiyonluk hayal gibi bjk icin ama gelecek sezon icin futbolcuların uyumu, kadrodaki rotasyon falan gibi seyleri oturtmaya odaklanırsa şuster daha iyi olur gibi. Ya onu konuştuk zaten. Hem geride olup hem 10 kişi kalınca risk almak şart oldu. İBB'de en iyi kotra atak futbolu oynayan takım, böyle şeylerin olması normal. Ama ilk yarıda bilmiyorum hiç düzgün ibb atağı hatırlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 toggie said: futbol iyi diyosunuz da, adamlar ikinci golu atmadan once karsı karsıya 2 gol de kacırdılar yani. nasıl iyi futbol bu? bi tane de bos kaleye kacan var yani. besiktas'ın su macta belediye kadar oynadıgını dusunen varsa da ben tartısmam yani, heh. mactan maca degil de istikrara bakmak lazım biraz. bu sene artık sampiyonluk hayal gibi bjk icin ama gelecek sezon icin futbolcuların uyumu, kadrodaki rotasyon falan gibi seyleri oturtmaya odaklanırsa şuster daha iyi olur gibi. toggie'cim takım 10 kisiydi bilmem farkindamisn... takımın puana ihtiyaci var ve 10 kisi kaldik die cekilmio bilmem farkindamisn ??? tüm gücüyle gol bulmak icin gidio.. gs gibi kuyrugnu kistirmis ölüü aslan numarasi yapmıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 3 kişi aynı cevabı veriyoruz ısrarla. Sanırım bizle kafa buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 valequenta said: quaresma 35 metreden gol atar. simao frikikten gol atar. anlik zevklerdir. asla futbol keyfi bu degildir. bana cevap vermene gerek yok elmavodka. benden birseyler ogrenmen yeterli. emre ile ilgli bir acıklama yapılmsti ordan esinlenerek söyle diyim... nasl bir insan olmamam gerektgni ögrettgn icin cok cok tesekkür ederim.. sen sadece yeni balonla göstercegmz yetersiz bi trollden fazlasi olamıcaksin gl&hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ilkokullu muabbeti yemin ederim.galatsarayı niye karıştırosunuz cocuk gibi galatasarayı biz yeterince yerden yere vuruyoruz zaten.galatasaray korkak oynadı tamamda.şimdi beşiktaşla ne alakası var heh cesur oynadın noldu.yenildin. cesur oynuyoruz ama ligi 6. bitirdik.keyifli futbol oynuyoruz ama 9. olduk gibi şeyler polyanna düşüncesi kendimiiz kandırmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 applev0dka said: valequenta said: quaresma 35 metreden gol atar. simao frikikten gol atar. anlik zevklerdir. asla futbol keyfi bu degildir. bana cevap vermene gerek yok elmavodka. benden birseyler ogrenmen yeterli. emre ile ilgli bir acıklama yapılmsti ordan esinlenerek söyle diyim... nasl bir insan olmamam gerektgni ögrettgn icin cok cok tesekkür ederim.. sen sadece yeni balonla göstercegmz yetersiz bi trollden fazlasi olamıcaksin gl&hf seni tanimiyorum, surda yalnizca futbol bilginin kit oldugunu bilerek insanliginida anlayamam, oyle bir ogretimdede bulunmuyorum, estagfurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 valequenta said: applev0dka said: valequenta said: quaresma 35 metreden gol atar. simao frikikten gol atar. anlik zevklerdir. asla futbol keyfi bu degildir. bana cevap vermene gerek yok elmavodka. benden birseyler ogrenmen yeterli. emre ile ilgli bir acıklama yapılmsti ordan esinlenerek söyle diyim... nasl bir insan olmamam gerektgni ögrettgn icin cok cok tesekkür ederim.. sen sadece yeni balonla göstercegmz yetersiz bi trollden fazlasi olamıcaksin gl&hf seni tanimiyorum, surda yalnizca futbol bilginin kit oldugunu bilerek insanliginida anlayamam, oyle bir ogretimdede bulunmuyorum, estagfurullah. besiktas cok kötü dedin... futboldan en cok sen anlıyorsun.. afferim ne güzel tamam işin bittgne göre gidebilrsn en birinci oldun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 beşiktaş çok iyiydide ondan mı böyle puan tablosuna bakalım lütfen.çok kötü gs ile 5 puan fark var keyifli futbol güzel birşey evet.ama taraftar tatmin olmaz 1 hafta dandik takıma keyifli futbolla 5 atıp öbür hafta eli yüzü düzgün takıma yenilmek istikrar olacak takımda.hiç birinde yok.bursada var trabzonda var.3 büyüklerde yok.suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kuyrugunu kıstıran ölü aslan numarası iyiymis. kırk yıl dusunsem aklıma gelmez boyle bi cumle herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 besiktas cok kotu demedim. besiktas kagit uzerinde isimlere bakarsan turkiyenin en iyi kadrosuna sahip. ama takim olmaya elverisli bir kadrosu yok. bu yuzdende besiktas kotu dedim. cok kotu demedim dikkatini cekerim. vizyonsuz schuster ve demiroren yuzundende gelecek donemlerde guti'nizi toparlayacak takviyeler yapmaniz mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Tamam sağol söylediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aradim baskani dedim yıldırım olmuyor.. takımda vizyon yok yok yani... hemen nerde beleş çapulcu futbolcu var bulup alıyorsunz dedim.. isimi duyulmasin norveç romanya..bulgarstan fln doldurun takıma... schusterde vizyon yok dedim... ne böyle her mac atak oynatıyor.. korkucaksin buca'dan fln 6-2-1-1 oynatan adam bul takıma getir elealem vizyon görsun dedim.. yapıcakms hemen saol cok gercekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yanlis anlamissin bosuna sevgili baskaninizi rahatsiz etmeseydin :) hem bu ne doneklik yaw? kac senedir yeter yildirim demiroren dedigin adama simdi nasil telefon aciyorsun. OH WAIT! THIS IS CAR$I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 applev0dka said: aradim baskani dedim yıldırım olmuyor.. takımda vizyon yok yok yani... hemen nerde beleş çapulcu futbolcu var bulup alıyorsunz dedim.. isimi duyulmasin norveç romanya..bulgarstan fln doldurun takıma... schusterde vizyon yok dedim... ne böyle her mac atak oynatıyor.. korkucaksin buca'dan fln 6-2-1-1 oynatan adam bul takıma getir elealem vizyon görsun dedim.. yapıcakms hemen saol cok gercekten... çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahahahaha 17 de 17 yapıcaktınız hane daha 2. maçtan patlamışlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar