El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 SeaGle said: ligin açık ara ney yıldızların bireysel hareketleriyle olmuyor bu işler. Fener senelerce tecrübe etti, biz çok sezon tecrübe ettik. Uyanın artık rüyadan, 21. yüzyılda 2011 yılındayız. Futbol böyle dönmüyor. Anadolu takımının biri sıkı markaj yapsa hırslı oynasa biraz oyuncular, 0-0'a gidiyor direk yıldız kadroların maçları. Hele birde kontra ile bi gol de bulurlarsa direk gg maç. Bu fenerde de böyle oldu, gs de de oldu, bjk de yaşıyor. Fener geç uyandı, gs'nin zaten çok kısa sürdü, şekerleme gibi bişeydi. Bjk taraftarı yıllar yılı yıldız oyunculara da hasret olunca zor uyanacaklar gibi bu rüyadan. İyi kardonuz var. Pahalı oyuncularınız var. Bireysel olarak yıldızlar adamlar. ama 2011 yılındayız, lögönaçokaro en öyö tokomo dahi ibb karşısında boyun büküp dönüyor. Yapmayın etmeyin. Yıldızların bireysel hareketleri dediğin sadece quaresma için gerekli. Takımın geri kalanı gayet yardımlaşma içinde oynuyo. Saçma paralar verip, abuk transferler yapılmadı bu sezon. Gayet mantıklı ve düzgün isimler alındı. Oynadığımız futbolda çok güzel. GS'de çapulcu oyuncular kaldı diye hiçbirşeye uyanmış değil. Sadece yönetimi ve takımı çooook kötü şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 SeaGle said: Bide feneri hiç sevmem ama fener maçına 100 kişi gitmesinin nedeni o günkü basket maçıydı bariz. Kendinizi kandırmayın. bahane abicim o.. fener iyi olsa.. gruptan o macta cıkıcak olsa 100 kisi mi olurdu stadda yapma etme.. ne zman basketbol 1. sırada olmus bu ulkede.. kendmizi kandrmayalim.. bariz rezil top oynadgi 2. ligin 10. sirasindaki yeni malatyaya bile yenldgi icin olan bişey.. basket varms fln.. fener cıkcak olsa emin ol basket maci akıllarda olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahah geçenlerde takım kadrolarını karşılaştırarak takımların büyüklüklerini belirleyen bi akıllı arkadaş vardı noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 SeaGle said: Leadman said: Şu an ligin açık ara en iyi futbolunu oynayan Beşiktaş'a "çok kötü" dedi. Ayrıca malum olası yarı final eşleşmesinin kazananı da şu andan belli gibi yani. Galatasaray'ın ben şu an ki turu geçebileceğinden bile şüpheliyim, hatta geçemez bana göre. Cidden çok vasat takım. ligin açık ara ney yıldızların bireysel hareketleriyle olmuyor bu işler. Fener senelerce tecrübe etti, biz çok sezon tecrübe ettik. Uyanın artık rüyadan, 21. yüzyılda 2011 yılındayız. Futbol böyle dönmüyor. Anadolu takımının biri sıkı markaj yaptığında 0-0'a gidiyor direk yıldız kadroların maçları. Hele birde kontra alan bi gol de bulurlarsa direk gg maç. Bu fenerde de böyle oldu, gs de de oldu, bjk de yaşıyor. Fener geç uyandı, gs'nin zaten çok kısa sürdü, şekerleme gibi bişeydi. Bjk taraftarı yıllar yılı yıldız oyunculara da hasret olunca zor uyanacaklar gibi bu rüyadan. İyi kardonuz var. Pahalı oyuncularınız var. Bireysel olarak yıldızlar adamlar. ama 2011 yılındayız, lögönaçokaro en öyö tokomo dahi ibb karşısında boyun büküp dönüyor. Yapmayın etmeyin.Ahah. Açıp baksana bir istatistiklere, kim daha çok topla oynuyor, kim daha çok pas yapıyor, kim daha çok korner atıyor, kim daha çok şut atıyor, kim daha çok pozisyon buluyor. Bunların hepsi takım oyunu ile olan şeylerdir, tam olarak takım oyununu oturtamamış olmasına rağmen Türkiye standartlarının üstünde futbol oynamaktadır Beşiktaş. Geçtiğimiz hafta -genel kanıya göre- ligin en iyi futbol oynayan takımı ve teknik direktörü bile bu konuda boyun eğmişken; siz hala ne diyorsunuz? Onu geçtim, nasıl bir mantık Fenerbahçe'nin altına koyar Beşiktaş'ı. Beşiktaş, şu haliyle bile ligin açık ara en iyi futbolunu oynuyordur. Bugün o kırmızı kart olmasaydı, Cenk'in hatası olmasaydı IBB'nin bu skoru alabileceğine inanabilen bir bünye var mı aranızda acaba. Bireysellikten kazanıyorsa Beşiktaş, al sana işte bak, bireysel hatalardan kaybettik bugün. Bireysellik ölçü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Taraftar uyanık, elden bişey gelmiyor da o yüzden takım bu halde, merak etme. Neyse sezon sonu sezon başı, bi yerde soğuk su döküp uyandırırlar zaten. Sizin rüyalar güzel, gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 El-Barto said: Reksa said: word'e İBB yaz font kutusundan BJK fontunu seç ZAA çıksın. al işte bi bjk mağduru daha. küçük takımın kendini büyük gören taraftarının güzel örneği. edit: ama böz 2.yöz rörörörörörö tamam gerek yok cevap yazmana ben yazdım. buca gibi kötü bi takıma fark atıp BÖZ ÇOK ÖYÖYÖZ tarzı konuşursanız böyle ilk mağlubiyetinizde malzeme olursunuz insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 applev0dka said: SeaGle said: Bide feneri hiç sevmem ama fener maçına 100 kişi gitmesinin nedeni o günkü basket maçıydı bariz. Kendinizi kandırmayın. bahane abicim o.. fener iyi olsa.. gruptan o macta cıkıcak olsa 100 kisi mi olurdu stadda yapma etme.. ne zman basketbol 1. sırada olmus bu ulkede.. kendmizi kandrmayalim.. bariz rezil top oynadgi 2. ligin 10. sirasindaki yeni malatyaya bile yenldgi icin olan bişey.. basket varms fln.. fener cıkcak olsa emin ol basket maci akıllarda olmazdi hiç zaman için futboldan baska başarılı bir branşınız olmadığı için bilemeyeceğiniz bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Kırmızı olmasaydı hatalı gol olmasadı olmasaydı dıdıdıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 En kötü ihtimal başkalarının rüyalarında olan kupayı alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 buca maçıyla büyümedik ibb maçıyla küçülmeyiz. son 2 yılda sesinizin çıkmasıda sizi büyültmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Sallamayın artık, bir tanesinin tutar argümanı yok. Biri Schuster vizyonsuz diyor. E anlat nesi vizyonsuz diyorsun, cevap veremiyor. Biri geliyor, Hilbert'i kesti, vizyonsuz diyor. Sarı kart cezalısı olduğundan bile bihaber. Konuşuyor işte. Biri geliyor, Beşiktaş çok kötü diyor. Biz oynanan futboldan memnunuz lafını almıyor aklı. Biri geliyor, 17/17 diyor. Forumdaki tüm Beşiktaşlılar böyle bir iddiamız olmadı zaten dese de, balon patladı zuhahaha diyor. Ne diyeceksin ki bu adamlara? Anlamıyorlar. Boşverin. Kendi hayal dünyalarında mutlu olsunlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bireysellik olmasaydı. Açmak gerekirse; -Guti olmasaydı -Quaresma olmasaydı -Simao olmasaydı -Almeida olmasaydı -Fernandes olmasaydı -dıdıdıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Taraftarın uyanıklığıyla ne alakası var? Oyuncularınız çok kötü, yerine transfer yapıp aldıklarınız da ayrı kötü. Onu geçtim kıçı kırık jo ve dos santos'a yıldız muamelesi yapan sizsiniz. Onlar kiralık bile gelince rörörö diye çoşan da sizsiniz. Şimdi elinizde onlar bile kalmayınca gelip bjkye sataşıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 beşiktaş taraftarı bu maçta oynanan futboldan mutlu mu ? cidden yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Reksa said: buca gibi kötü bi takıma fark atıp BÖZ ÇOK ÖYÖYÖZ tarzı konuşursanız böyle ilk mağlubiyetinizde malzeme olursunuz insanlara. Biz trabzonu da yendik, he gerçi takımın boktan haliyle size de çaktık merak etme. Gelip orda da çakıcaz, o zaman ağlıycak yer ararsın. fizban said: beşiktaş taraftarı bu maçta oynanan futboldan mutlu mu ? cidden yani İlk yarıyı izledinmi bilmiyorum ama ben gayet mutluydum. Nerdeyse atak yaptırmadan oynadık. Hatta tam hatırlamıyorum ama 9 korner oldu. Biraz daha efektif kullanabilsek iyi olurdu ama yenmek de var yenilmekte. Ben gayet memnunum atak futbolu izlemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 applev0dka said: SeaGle said: Bide feneri hiç sevmem ama fener maçına 100 kişi gitmesinin nedeni o günkü basket maçıydı bariz. Kendinizi kandırmayın. bahane abicim o.. fener iyi olsa.. gruptan o macta cıkıcak olsa 100 kisi mi olurdu stadda yapma etme.. ne zman basketbol 1. sırada olmus bu ulkede.. kendmizi kandrmayalim.. bariz rezil top oynadgi 2. ligin 10. sirasindaki yeni malatyaya bile yenldgi icin olan bişey.. basket varms fln.. fener cıkcak olsa emin ol basket maci akıllarda olmazdi basktebol da mükemmel bir takımımız var.ilk maçta olimpiacos u deplasmanda yenmişiz, herkesin salona gitmesi gayet normal. bir de basket maçı 10 lira kupa maçı 22 lira.beşiktaş için aynı durum olsa, onlar da basket maçına giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: beşiktaş taraftarı bu maçta oynanan futboldan mutlu mu ? cidden yani Kesinlikle memnunum. Soğuk havaya rağmen ilk yarı da baskılı oynadık. 2. yarı ise 10 kişi kalan takımın yapabileceği herşey yapıldı. Özellikle Quaresma (geri gelmese de) ileride çok koştu çok pres yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: beşiktaş taraftarı bu maçta oynanan futboldan mutlu mu ? cidden yani kırmızı karta kadar evet.. belediye 1 kere gelemedi.. 1 bak 1 1 1 .. olmucak bir gol yedik.. yine bastirdk.. kırmızıdan sonraki oyundan kımse memnun diildr... ama 10 kisisn ve geridesn yapman gerekn savunmada acıklar verip golu kovalamak sonra biri cıkar yazar.. besiktas 2. yarida cok pozisyon verdi fln filan.. abi vericekki gol aticak.. yoksa hagi gibi oynatsaydi schuster ne anlami olurdu.. dedigm gibi genel anlamyla mutluym fizban kırmızı karta kadar özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: beşiktaş taraftarı bu maçta oynanan futboldan mutlu mu ? cidden yaniEvet. 10 kişi galibiyeti kovalayan ve hatta şansı yaver gitseydi koparabilecek bir takım seyrettik bugün. Diğer büyük "takımlar" 2-3 pas ard arda yapamazken bizim takımımız 10 kişiyle rakip takımın toplam pas sayısını 2,5'a katlıyor. Oyuna hükmediyor. IBB cidden çok ballı takım. Beşiktaş'a baskı kurmaya zaten gücü yetmeyecek bir takım, baskıyı yiyorlar, zaten tek yapabildikleri şeyi yapmak mecburiyetinde kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 @el-barto, ilk yarıyı da izledim evet (12'de mi ne açtım). 10 korner olması lazım hatta. ama beşiktaş'ın pozisyonu var mı ilk yarıda ? benim aklımda kalan yok. ibb'nin var mı desen, o da yok gerçi. ama ibb ilk yarıda o saçma gol ve insanlık dışı tekmeyi atarsan 0-0 biterdi, ve ibb de bunu haketti. ahahahahah pas sayısı önemli olmuş. geçen sene fenerbahçe ligin yarısının toplamından fazla pas yaparken "ama verimsiz pas bıkbıkbık" diyenler şimdi PASÖRÖREPRÖ PAS GUTİ PAS YAPIYO demeye başlamış. siz gücünüze güç katmaya devam edin yahu, başka şekilde olmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: beşiktaş taraftarı bu maçta oynanan futboldan mutlu mu ? cidden yani http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs625.snc4/58515_151630018203903_100000707175023_314071_5947517_n.jpg http://www.tumspor.com/photos/602836478.jpg Ben memnunum, siz de memnun kalırsınız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ya aslında hıncal uluç'tan nefret ederim ama şu geçen gün buraya da koyduğumuz yazısında hak verdim adama. Kazanmaya o kadar endekslenmişiz ki artık güzel futbolun da önüne koyduk. Tabii ki sevinmek için kazanmak çok önemli ama benim 2 sene önceki şampiyonlukta çok büyük bi sevinç yaşadığım söylenemez. Bu seneki futbolumuzdan müthiş keyif alıyorum. Ligde bişey yapamıyacağımız açık. UEFA vizesini bırakmayıp, bu seneki UEFA'da ve kupada olabildiği kadar ileri gidicez. Ama en önemlisi biz her maçımızdan keyif alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: beşiktaş taraftarı bu maçta oynanan futboldan mutlu mu ? cidden yani Ben mutluyum açıkçası. Kalecimiz saçma bir gol yese de özgüvenini yitirmediği için mutluyum. İlk yarıdaki organize atak geliştirmelerine, ara paslarına, adam kaçırmalarına mutluyum. Aurello atıldıktan sonra defansın top çıkarmakta zorlandığını gördüğü anda Manuel Fernandes'i oyuna hemen aldığı için mutluyum. Gol atmak için verilen savaşa mutluyum. Atılan gol sonrası oyuncuların kenetlenmesine mutluyum. 10 kişi kalıp 1 gol de attıktan sonra, defansa kapanıp beraberliği kurtaralım mantalitesine girmedikleri, saldırdıkları için mutluyum. Ben mutluyum da senin takımın bunların hangisini yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 eheh ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: @el-barto, ilk yarıyı da izledim evet (12'de mi ne açtım). 10 korner olması lazım hatta. ama beşiktaş'ın pozisyonu var mı ilk yarıda ? benim aklımda kalan yok. ibb'nin var mı desen, o da yok gerçi. ama ibb ilk yarıda o saçma gol ve insanlık dışı tekmeyi atarsan 0-0 biterdi, ve ibb de bunu haketti. ahahahahah pas sayısı önemli olmuş. geçen sene fenerbahçe ligin yarısının toplamından fazla pas yaparken "ama verimsiz pas bıkbıkbık" diyenler şimdi PASÖRÖREPRÖ PAS GUTİ PAS YAPIYO demeye başlamış. siz gücünüze güç katmaya devam edin yahu, başka şekilde olmuyor :/Pas önemsizse; Barcelone ve İspanya'yı şu anki konumlarına getiren olay ne sence? Neye bağlıyorsun? Fenerbahçe'yi uzun yıllardır takip etmeye değer bir takım olarak görmüyorum, geçen sene yaptıkları paslardan da haberim yok o yüzden; hiç de yansımadı demek ki duymadığımıza göre. Pozisyon sormuştun, Nobre'nin çizgi önünden çıkartılan topunu söyleyebilirim mesela sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar