Yeto Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 arkadaşlar windows 7 starter bulunan netbookuma heroes of might and magic 3 yükledim ama ne yazık ki sürekli ekran geçişlerinde oyun takılıyor. directx dendir diye düşündüm en son versiyonunu yükledim ama olmadı. acaba sorunun nedeni ve çözümü hakkında bilginiz var mı? uyumluluk olarak da windowsxp sp2 ile çalıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Pro ile çalışıtıyorum ben çok rahat. Gog'dan mı aldım, korsan mı? Korsansa ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 taa yıllar önce aldığımız cd ve korsan , ama korsan olmasından kaynaklanıyorsa oyunu hiç açmaması lazım değil mi? ben bildiğin oyunu oynarken şehre gireyim dediğim zaman veya end day yaptığım zaman takılıyor program ve cevap vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 İlacındandır o. Ek paketlerinin de içinde olduğu sürümü var bende, her zaman kuruludur makinede, arada açar oynarım. Arada bi göçtüğü oluyo tabi de, öyle her turn'de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ubisoft un complete edition ı var içerisinde homm2-3-4-5 oyunları var, bununla homm3 ü win7 de oynayabilirsin,, ayrıca, homm3 ün HD versiyonu var küçük bi dosya (,şu an internet sitesi engellenmiş link veremiyorm,) homm3 High Definition diye aratırsan bulabilirsin, dosya adı "HoMM3 2.82f HD" .. iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Aynen orjinal oyuna sahip değilsen malum yerlerden oyunun expension'lar dahil versiyonunu bulup, hd yaması ile oynayabilirsin çok güzel. O eski cd bendede çalışmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bende heroes 3 wog var,sorunsuz calişiyor windows 7 ultimate 64 bit sürümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar