adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bakışları benziyo sadece ama sadece saçı bile benzese o kız benim için sasha greydir artık teşekkürler türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 KHaRoN said: Sam said: vault 68 burasıymış demek ki. forumun muhtemelen %80 i anlamadi ama takdir ettim asdfasd yok lan o kadar da zor değil. fallout oynamadım ama çıktığı dönem bilincim yerindeydi o yüzden np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Sasha'da bilgisayar okumuş olmasın! http://www.dramabutton.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kız güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Sam said: vault 68 burasıymış demek ki. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bir demet yasemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 betona otutturmazlar o kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kızda kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Llama said: kızda kızmış dalgamı geçiyon ya bunları görünce yüzümü çeiriyom ben. yüz müz bulur yapışır ondan sonra diye korkuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 alkış o zaman sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben kızın bakışlarından öyle yorum yaptım ha bu kız bana böyle yakıcak ben suratımı çevirmem yaşı kaç olursa olsun sohbetimi yaparım makarımı da yaparım 88sonrasını yatağa atmıyorum misal bunuda atmam üstüme kalır diye düşüncem yok sadece 88 sonrasını haz edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 korkmaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi aklıma tek bi kelime geldi nedense sdfgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Llama said: 88sonrasını yatağa atmıyorum misal bunuda atmam üstüme kalır diye düşüncem yok sadece 88 sonrasını haz edemiyorum 24 aralık 88'de doğmuş ama kütüğe 1 ocak 89 yazılmışsa ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oo 88.5 den 89 sayılıyor direk yol vericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 legal oldugu surece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 senko said: legal oldugu surece sorun yok. nereye sorun yok abi ya daha ctesi kızın biri 92liyim dedi bayılcaktım düşünmesi bile kötü 8 yaş istediği kadar legal olsun ayakları yere bassın yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Llama said: ben kızın bakışlarından öyle yorum yaptım ha bu kız bana böyle yakıcak ben suratımı çevirmem yaşı kaç olursa olsun sohbetimi yaparım makarımı da yaparım 88sonrasını yatağa atmıyorum misal bunuda atmam üstüme kalır diye düşüncem yok sadece 88 sonrasını haz edemiyorum ben çevirmiyom zaten çeiriyom yüzümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 noluyor 89lu olunca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 88sonrasında sorun var değerli bulmuyorum sonraki nesli o yüzden yatağa atıcak kadar değeri yok gözümde o kızların bile hayatı boş yaşıyorlar beyinleri sıfır çalışma çok farklı bi algıları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ha bu düşüncede tek benim savunduğum bişey değil hani arkadaş çevremde oturup konuştukmu bu konuya varıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 92'de doğmuş insan çıkmasın karşıma ne dalga geçerim ya, sovietler bile dayanamış dağılmış doğmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 90 iyidir be gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yalnız 88 li zevktensekizli derler. o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 doğru demişler tam hit alma yılları bu sene 88 bende rep veriyorum deli gibi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar