Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buraya kadarmış beyler, görüşürüz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Estel_Anorien said:

allah varsa kendisiyle ruhum üzerine tavla oynicam. bi de oturup rakı içmek istiyorum.

kaybedersem yaksın pişirsin.

oğlum allah varsa .... neyse boş ver çok mutlu gözüktün bir an bozmayacağım
hahahah
Mesaj tarihi:
maddi yetersizlik, yasalar, güvenlik güçleri, yetersiz teknik imkanlar, uluslararası kontakların azlığı vs vs vs. gibi önemli noktaları atladığından dolayı senden villain değil, villain'ın odasını temizleyen görevli bile olamaz..
Mesaj tarihi:
bi kere en önemlisi göt olacak. dükkan mı soydun seni durdurmaya gelenin kafasına sıkıcan düşünmeden. leş sayın yüzleri binleri bulucak falan. herkesin totişi yemez
Mesaj tarihi:
Valerius said:

önemli olan villainlık yapmak değil yapıp paçayı kurtarabilmektir her daim

aslında türkiyede çok rahat villain olup paça kurtulabilir. şu an ki mevcut teknolojiyi falan düşünürsek insanları öldürüp yanına kâr kalması salak olmadığın sürece çok rahat yapılabilecek birşey
Mesaj tarihi:
Benim hayalimde de şöyle bişi var. Mesela başlasın dünya bi yerden yokolmaya, desinler ki 1 ay içinde şuraya, 32 gün içine buraya, 40 gün içinde şuraya ulaşıcak falan. Oralarda yaşayan insanlar da çılgınca bi kaos başlatsınlar, ne bilim bütün toplumsal dengeler yıkılsın böle, bmw'ye binemeyen bmw çalsın falan gibi gereksiz bi hayalmiş şimdi fark ettim lan ne gereği varsa.
Mesaj tarihi:
villain olmayı katillik gibi bayağı bişi ile bir tutanlar görüyorum..

yanlış yoldasınız.

bi villain gerekirse bir kitleyi fiziksel olarak hırpalamadan yok oluşa götürebilendir.

sizin dedikleriniz ise adi suçlular.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

yanlış yoldasınız.

bi villain gerekirse bir kitleyi fiziksel olarak hırpalamadan yok oluşa götürebilendir.

joker öyle demiyo ama. benim villainlik anlayışım biraz mafyamsı biraz katilimsi bir hayat sürmek
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

eğer allah varsa ve beni yarattıysa; yarattığı şeyden de memnun değilse tamamen kendi problemi. bunu kendisine açıklayacak bilgi ve belgelere sahibim.

(tu)
Mesaj tarihi:
olitere said:

abi devrimi hayal etmişsin işte ne gerek var dünyayı yıkmaya

ulan devrim olursa herkese araba yapıcaz diye ortalama bi araba modeli çıkarıcaz ortaya, herkes ona binicek. ne bmwsi kalıcak ne bentley'i, herkesin reno 19'a bindiği bi dünya. ne zevki var abi?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

yanlış yoldasınız.

senin dediğin deccal oluyor.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Benim hayalimde de şöyle bişi var. Mesela başlasın dünya bi yerden yokolmaya, desinler ki 1 ay içinde şuraya, 32 gün içine buraya, 40 gün içinde şuraya ulaşıcak falan. Oralarda yaşayan insanlar da çılgınca bi kaos başlatsınlar, ne bilim bütün toplumsal dengeler yıkılsın böle, bmw'ye binemeyen bmw çalsın falan gibi gereksiz bi hayalmiş şimdi fark ettim lan ne gereği varsa.

http://www.imdb.com/title/tt0156729/
  • Yeni Oluştur...