olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ardeth said: Estel_Anorien said: allah varsa kendisiyle ruhum üzerine tavla oynicam. bi de oturup rakı içmek istiyorum. kaybedersem yaksın pişirsin. oğlum allah varsa .... neyse boş ver çok mutlu gözüktün bir an bozmayacağımhahahah
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 eğer allah varsa ve beni yarattıysa; yarattığı şeyden de memnun değilse tamamen kendi problemi. bunu kendisine açıklayacak bilgi ve belgelere sahibim.
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 son dakkada dine imana bürünmeyin boşuna. Allah affeder de o kadar değil yani. Bu vakte kadar nerdeydin lan lavuk der adama
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 firavun bile son dakkada secdeye yatmış ama kurtulamamış ya ya
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 beni şuan super villain olmaktan alıkoyan tek şey cehennem korkusudur öylede pislik bir adamım
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 maddi yetersizlik, yasalar, güvenlik güçleri, yetersiz teknik imkanlar, uluslararası kontakların azlığı vs vs vs. gibi önemli noktaları atladığından dolayı senden villain değil, villain'ın odasını temizleyen görevli bile olamaz..
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bi kere en önemlisi göt olacak. dükkan mı soydun seni durdurmaya gelenin kafasına sıkıcan düşünmeden. leş sayın yüzleri binleri bulucak falan. herkesin totişi yemez
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 önemli olan villainlık yapmak değil yapıp paçayı kurtarabilmektir her daim
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 raad olun gençler bişey çıkmaz bundan
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Valerius said: önemli olan villainlık yapmak değil yapıp paçayı kurtarabilmektir her daim aslında türkiyede çok rahat villain olup paça kurtulabilir. şu an ki mevcut teknolojiyi falan düşünürsek insanları öldürüp yanına kâr kalması salak olmadığın sürece çok rahat yapılabilecek birşey
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Aluriel said: raad olun gençler bişey çıkmaz bundantirtir titriyolardı niye sırrımı açıklıyosun :/
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Benim hayalimde de şöyle bişi var. Mesela başlasın dünya bi yerden yokolmaya, desinler ki 1 ay içinde şuraya, 32 gün içine buraya, 40 gün içinde şuraya ulaşıcak falan. Oralarda yaşayan insanlar da çılgınca bi kaos başlatsınlar, ne bilim bütün toplumsal dengeler yıkılsın böle, bmw'ye binemeyen bmw çalsın falan gibi gereksiz bi hayalmiş şimdi fark ettim lan ne gereği varsa.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 villain olmayı katillik gibi bayağı bişi ile bir tutanlar görüyorum.. yanlış yoldasınız. bi villain gerekirse bir kitleyi fiziksel olarak hırpalamadan yok oluşa götürebilendir. sizin dedikleriniz ise adi suçlular.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi devrimi hayal etmişsin işte ne gerek var dünyayı yıkmaya
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 son 8 gününde bmw ye binemeyen gidip yapa yapa bmw calıyosa öle insanlık bitsin zaten
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dasaaa said: villain olmayı katillik gibi bayağı bişi ile bir tutanlar görüyorum.. yanlış yoldasınız. bi villain gerekirse bir kitleyi fiziksel olarak hırpalamadan yok oluşa götürebilendir. sizin dedikleriniz ise adi suçlular. joker öyle demiyo ama. benim villainlik anlayışım biraz mafyamsı biraz katilimsi bir hayat sürmek
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Estel_Anorien said: eğer allah varsa ve beni yarattıysa; yarattığı şeyden de memnun değilse tamamen kendi problemi. bunu kendisine açıklayacak bilgi ve belgelere sahibim. (tu)
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 said: joker öyle demiyo ama. benim villainlik anlayışım biraz mafyamsı biraz katilimsi bir hayat sürmek sizden villain olmaz thug olur ancak.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 olitere said: abi devrimi hayal etmişsin işte ne gerek var dünyayı yıkmaya ulan devrim olursa herkese araba yapıcaz diye ortalama bi araba modeli çıkarıcaz ortaya, herkes ona binicek. ne bmwsi kalıcak ne bentley'i, herkesin reno 19'a bindiği bi dünya. ne zevki var abi?
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 mulayim gibi kredi cekeyim ben o zaman
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dasaaa said: villain olmayı katillik gibi bayağı bişi ile bir tutanlar görüyorum.. yanlış yoldasınız. bi villain gerekirse bir kitleyi fiziksel olarak hırpalamadan yok oluşa götürebilendir. sizin dedikleriniz ise adi suçlular. senin dediğin deccal oluyor.
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 "roket adam" said: Benim hayalimde de şöyle bişi var. Mesela başlasın dünya bi yerden yokolmaya, desinler ki 1 ay içinde şuraya, 32 gün içine buraya, 40 gün içinde şuraya ulaşıcak falan. Oralarda yaşayan insanlar da çılgınca bi kaos başlatsınlar, ne bilim bütün toplumsal dengeler yıkılsın böle, bmw'ye binemeyen bmw çalsın falan gibi gereksiz bi hayalmiş şimdi fark ettim lan ne gereği varsa. http://www.imdb.com/title/tt0156729/
Öne çıkan mesajlar