Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ışık hızında gitsen o osuruk sürtünmeden alev alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 SeaGle said: problemde difüzyon ihmal edilmiştir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dönüyormuş abi ben bu sene tezimi foucault pendulum üserine yaptım (tırdım) orda elde edilen sonuçlara göre dönüyormuş.. aslında biz sarkacı dönüyor gibi görüyormuşuz fakat dönen dünya imiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 peki ya dönen dünya değilse. bütün evren dünya etrafında dönüyor ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sarkaç abi sarkaç.. ne anlatıyoruz burda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bütün evren sarkacın etrafında dönüyor ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 O zaman nasıl çıkacağız karanlıktan aydınlığa diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bazen bildiğimiz herşey yalnış çıkacak diye çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sorun değil abi , yine olduğumuz yerde oluruz.. Bence daha iyi olur , düşünsene herkes eşit bir anda.. Mesela Ardeth ile benim bir farkım kalmıyor , hatta ben daha iyi durumdayım hiç olmazsa kasmamışım o kadar :) Fizik okudum diye dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yalnış değil yanlız o yanlış diye yazılır heyecanlı bekleyiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Şu smily ile muhabbeti nasılda bitirdin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Longshanks said: ışık hızında gitsen o osuruk sürtünmeden alev alır :) alın dünya dönmüyor bu da kanıtı :) http://forum.donanimhaber.com/m_44211822/mpage_1/key_/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 alın ay da dünyanın etrafında dönmüyor ( mantık kokuyor bu) http://www.noktavirgul.com/genel/ay-dunyanin-etrafinda-donmuyor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dünyanın dönmediğine bi başka kanıt ewt arkadaşlar dünya dönmüyor dedik ve kanıtlanmaya başladı..okulumuzdaki hiç bi öğretmen başta coğrafya öğretmeni olmak üzere herhangi yanıt verilmedi bi çok tezimiz var elimizde işte bu tezler: 1-eğer dünya dönseydi biz zıpladığımızda havaya; 500 metre ileri düşerdik..ha diceksiniz ki yer çekimi..hiç alakası yok..sadece ordamı var yer çekimi..yer çekimi her yerde..yani aynı yere düşmemizin sebebi yer çekimi deil..çünkü yer çekimi her yerde var..BİRDE ŞU VAR Kİ BEN KENDİMDE DENEDİM..üstü açık bi kasada seyir halindeyken bi zıpladığımda ta kasanın sonuna düşüyorum..ewt bu kesinlikle doğru.. 2-bu dünyanın çapı 48000 km..hesaplandığında saniyede 400-500 km hız arası dönmekte..madem ölede ben sokaktayken nie yüzüme 400-500 km lik rüzgar hızı çarpmıyo..arabadan basımızı çıkardığımızda nası çarpıyosa bununda öle çarpması gerekmio mu?sorarım size... 3-madem dönmüyosa nasıl gece gündüz oluşuyo..işte asıl soru bu..ve yanıtım şudur ki dünya ne kendi ekseninde ne de güneş ekseninde dönüyo..GÜNEŞ dünyanın etrafında dönüyo..ve gece gündüz böle oluşuyo 4-hepsini geçtik,bu kadar büyük bi kainat evreninde el kadar kuş mu bu yer çekimi saçmalığına karşı koyuyo.. 5-ve son olarak emekli bi profesör 3 aylığıyla helyum balonu yaptırıyor ve havada yerden kesintisiz 12 saat asılı kalıyo..12 saat sonunda görüyoki 1 cm ilerleme yer değiştirme yok..aynı taş,aynı araba aynı yer.. ANLAŞILDIĞI ÜZERE BU DÜNYA DÖNMEZ KARDEŞLERİM !! http://www.frmtr.com/liseler/363264-dunya-donmuyor-arkadaslar-cografya-hocasi-bile-apisti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar