Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünya dönüyo

kermit

Öne çıkan mesajlar

dünyanın dönmediğine bi başka kanıt
ewt arkadaşlar dünya dönmüyor dedik ve kanıtlanmaya başladı..okulumuzdaki hiç bi öğretmen başta coğrafya öğretmeni olmak üzere herhangi yanıt verilmedi bi çok tezimiz var elimizde işte bu tezler:

1-eğer dünya dönseydi biz zıpladığımızda havaya; 500 metre ileri düşerdik..ha diceksiniz ki yer çekimi..hiç alakası yok..sadece ordamı var yer çekimi..yer çekimi her yerde..yani aynı yere düşmemizin sebebi yer çekimi deil..çünkü yer çekimi her yerde var..BİRDE ŞU VAR Kİ BEN KENDİMDE DENEDİM..üstü açık bi kasada seyir halindeyken bi zıpladığımda ta kasanın sonuna düşüyorum..ewt bu kesinlikle doğru..

2-bu dünyanın çapı 48000 km..hesaplandığında saniyede 400-500 km hız arası dönmekte..madem ölede ben sokaktayken nie yüzüme 400-500 km lik rüzgar hızı çarpmıyo..arabadan basımızı çıkardığımızda nası çarpıyosa bununda öle çarpması gerekmio mu?sorarım size...

3-madem dönmüyosa nasıl gece gündüz oluşuyo..işte asıl soru bu..ve yanıtım şudur ki dünya ne kendi ekseninde ne de güneş ekseninde dönüyo..GÜNEŞ dünyanın etrafında dönüyo..ve gece gündüz böle oluşuyo

4-hepsini geçtik,bu kadar büyük bi kainat evreninde el kadar kuş mu bu yer çekimi saçmalığına karşı koyuyo..

5-ve son olarak emekli bi profesör 3 aylığıyla helyum balonu yaptırıyor ve havada yerden kesintisiz 12 saat asılı kalıyo..12 saat sonunda görüyoki 1 cm ilerleme yer değiştirme yok..aynı taş,aynı araba aynı yer..

ANLAŞILDIĞI ÜZERE BU DÜNYA DÖNMEZ KARDEŞLERİM !!
http://www.frmtr.com/liseler/363264-dunya-donmuyor-arkadaslar-cografya-hocasi-bile-apisti.html

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...