zeper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 (tu) Cuce said: abi şimdi örümcek adam hırsız durduruyo, süpermen moteor yumrukluyo ama ikiside süper kahraman, demekki skalanın önemi yokmuş. gif bulanda süperkahraman olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Karşıda ki insanlar mutlu olunca, insanın günü daha güzel geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çevrendeki insanların mutlu olması için olabilir. bunu neden isteyelim diye sorarsanız, çevren mutlu olmadan sen de mutlu olamıyorsun. yazıcaktım suark benden önce yazmış. suark +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 senin için hatalı olan seçim olacak olsa dahi etik olarak doğru olanı yapma çabası.. neden? bilmem, yetiştirilme, aynı olmama kaygısı gibi şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ben herkese iyilik yapmaya çalışıyorum, da çoğu zaman enayiliğe kayıyor benimki. Onun sınırını ayarlayamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Hiçbir iyilik cezasız kalmaz. Acıma yetime koyar gtüne. Acıma, acınacak duruma düşersin. gibi antitezler de göz ardı edilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cLXamN3uX34&feature=related http://i36.tinypic.com/2czsgac.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/085/283/original/philosoraptor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 olay empatide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 insan neden iyilik yapmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 İnsanlar iyilik falan yapmaz. Nietzschenin dediği gibi, her hizmet kendinedir. Mesela diyeceksin, ama x adam çok ünlü parasıda bol bi bok yapmasına gerek yok neden xyz yardım kuruluşuna yardım yapıyor. Ego tatminden tut, rekalm amaçlıya, oradan başarının zirvesinde olmaktan sıkıldığından zihnini yeni bir hareketle tatmin etme ihtiyacı duymaya kadar pek çok cevap verilebilir duruma göre. Sonuç, insanlar iyilik yapmazlar, sadece kendilerini en azınsan piskolojik-zihinsel bir düzeyde tatmin etmek icin yaptıkları eylemler başka insanların işine yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 evet de işte onun adı iyilik. çünkü naparsa yapsın sonuçta kendine faydası var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 iyilik dediğin şeyin tanımı gereği karşılıksız kendien fayda beklemeden olması gerekir. kısacası her şeyi kendisi için yapan bir canlının iyilik yapması mümkün değildir. hoş bu konu bilimden çok felsefeye daha yakın bence ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/32/atari-televizyonu-bozar_63106.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 arkadaşlıklarımı bana katacağı maddı ve manevi şeylere göre kurarım. çıkarsız bir iş yapmak enayiliktir. anam babamdan bir de hayatımı paylaştığım insan dışında bu böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 enayiliği bırak zaten insan algoritması gereği hep kendine çalışıyor. başka bi alternatifin yok. neyi seçersen seç bi faydası oluyo. çünkü seçimi yaparken illa bi kritere bakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Longshanks said: enayiliği bırak zaten insan algoritması gereği hep kendine çalışıyor. başka bi alternatifin yok. neyi seçersen seç bi faydası oluyo. çünkü seçimi yaparken illa bi kritere bakıyosun. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 herşeyin tek bir sebebi var üremek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 karma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bunun cevabına vicdan demek yanlış olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 içimden öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Diğer insanların seni sevmesi için veya karşılık olarak iyilik yapması için.. Davranış Bilimi mi ne bi ders vardı orda demişti gelen insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 empati. hümanist tarafin agir basmasi. zor durumda olan birine yardim etmemek ters geliyo bana mesela. yardimlasmak güzel. karsilik beklemeden yapmak güzel. sonunda yardimci olabildigini görüp birisinin sevinmesine vesile olmak da güzel bi his. enayilik sinirini gecmedikten, sömürülmedikten sonra güzel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar