Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC Desire (beyaz) - nerden alabilirim?


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

selam canlarım benim.
mevzu şu:


inşallah bir sorun olmazsa nihayet 20-25 gün sonra vatana (türkiyeye) kısa süreli de olsa dönüş yapmış olucam. geldiim gibi bi desire almak istiyorum. ve özellike beyaz istiyorum.

şu an baktıımda sadece ve sadece hepsiburda.com'da var.
http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-desire/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcdes&categoryId=371946#Gorseller

ve kahverengi. güzel indirim yapmış durumdalar, hatta son 33 ürün diye ayak da yapmışlar da yemezler. 2.5 aydır takip ediyorum her 3 haftada bir 50tl indirime gidiyo telefon. SS indiricekler zaten, istedikleri kadar stokta biticek alın lan ayağı yapsınlar inecek o fiyat ^^

herneyse yannız burdan başka bir yerde göremedim telefonu ve burda da sadece kahverengi satıyolar (iranç). saturn, mediamrkt gibi yerlerin siteleri yok, ürün stoklarını inceleyemiyorum. donanımhaber falan da baktım orda bile şurdan alabilirsin aga yazmıyo.

bilen eden varmı nerden alınabilir. özellikle istanbul içi gidip gözümle görüp elimlen dokunup (trollemeyn burayı asd) sağını sonulunu iyice gözden geçirip tamam aldım bunu diyebileceğim bi yer istiyorum.

yardımlarınız için teşekkürler öptüm.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ı ıh orda yok. daha önce bakmıştım sen söleyince bi daha baktım hatta. bu donanım haberde mediamrktta falan satıldıını yazmışlar. telefon çıkalı 1 sene oluyo. hala gelmemesi mümkün değil dimi ? :O yok yok gelmiştir ya. hiçbiyerde hala gelmedi diye bişe okumadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aaa şşt bişe buldum:

http://urun.gittigidiyor.com/HTC-A8181DESIRE_KUTULU-FATURALI-FULK-AKSESUARLI_W0QQidZZ35446977

burda adam desire satıyo elden. adam dükkan zaten. ürün açıklamasında aynen şunu yazmış:

said:

ÜRÜNÜMÜZ 03.12.2010 Tarihinde yani 15 gün Önca Vodafone Abone Merkezinden 1.080.00TL ye Alınmış Bir Cihazdır.
2012 Aralık Ayına Kadar ilgili servis olan
Yetkili Servis Güvencesi Altında 23 Ay Garantisi Devam etmektedir..


şimdi türkiyede bu cihazı vodafon satıyo onu biliyorum. bilmediim şey, bu adamın dedii gibi keş paraya direkt alınabiliyomu. çünkü nerde okusam, vodafondan 2 yıl kontratlı alabiliyosunuz yazıyo. ben gitsem 1000 küsr tl keş para versem vodafondan avbone merkezinden direk cihaz alabiliyomuyum.

zaten vodafon hat almak gibi bi isteğim asla ve asla yok. turkcell platinum abonesiyim. kaldıki daha 6 ay yurt dışındayım. trdeki hattı nereme ne yapim.

bu abone merkezleri direkt satıyomu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ShadowFax said:

abi gelecek telefonun sonu gelmezki


iyi de 1.5 senelik aleti de almazsin yani.

1,5 senelik değil. daha mart 2010da çıktı. her teknolojik ürünü çıktıının 2. günü alcak kadar zengin değiliz. 200 milyara ev alacak adam 230luğunu beğenip 30 daha koyup öteki evi alır ona dokunmaz ama, 1000tlsi olan adama 1500 - 1700 tl vermek dokunabilir. en nihayetinde hepimiz kendi yağımızdayız. telefonu çok beğendim inşallah alıcam bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ki ama başka fiyata. yaani koskoca türkiye cumhuri,yetinde 1 yıllık bu alet hala minimum 1080TL fiyat gördü sıfır olarak. daha aşağısını hiçbiryerde ne gören var ne duyan.

hepsiburda.com da da 1080 den 1200 küsüre fırlamış ama sorun değil. 3-5 güne gene 1050 olarak indirime girer. stok tüketmek için ne yapcaklarını şaşırdılar.

şimdi ülkedeki en alt en ucuz fiyatı 1080 (hadi 1000 olsun nan) olan bir telefonu daha ucuza garantili nasıl alabilirimki. mecbur alıcam. hayır üst modllerini almak istezem gene türkiyeye gelişleri 1 seneyi bulcak artı daha pahalı vea gene aynı fiyata olcak.

fikri önerisi olan varmı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...