Twisty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ben Mat 103 den artık geçmeye karar verdim sanırım :D . Ne yapmak lazım, matematikten hiç anlamayan biri nasıl çalışabilir bu ders için. ( evet kümelerden dahi çakozlamıyorum ben ) Önerileriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kendine küçük dikler in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hoca soruları kitaptakiylen aynı soruyorsa soruları ezberleyebilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yok ya keşke oyle olsa ezberler girerdim 5-6 soru soruyor zaten kanıt falanda istemiyor ama formulleri ezberlesem bile çözümlerini yapamıyorum öyle de acaba gene mi bıraksam dersi ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 sınav ne zaman bilmiyorum thomas calculus var kitap 103 için iyidir. en başından her yazılanı okuyarak çalışırsan çok geliştirici oluyor. mantığını da anlıyorsun. gerçi bazı 103 için gerekmeyen kısımları vardı newton raphson metoduyla kök bulmayı filan gösteriyordu türevde böyle asdsa o konular da cok güzel aslında ögrendigini faydalı bir şekilde kullanmayı öğretiyor ama sonuçta sınavlara için çalışıyoruz ne yazık ki o yüzden biraz fazla geliyor ama onun dışında çok güzel kitap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Calculus dedin de :) ben türev ne onu bile bilmiyorum hocam :D öyle bir sorun var. tek alta kalan dersim de bu diğer sayısal zorunlu dersleri almak içinde alt koşul veremezsem alamıyorum. bu dönem F ledim dersi. 2. dönem yenden sınıf açılıyormuş CC falan alıp geçssem çok güzel olur açıkcası. cidden for dummies tarzı birşey olması lazım benim için. lise matematiğinden başlaması falan lazım sanırım. Kümeleri bile adam gibi bilen biri değilim yani. Karakök falan ismen biliyorum sadece ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ÖSS kitaplarından başla, sonra ders kitaplarına girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 öyle yapayım en mantıklısı. 15 gunde çözermiyim olayı bakalım. derslere girersem ustune birde sanırım kıvırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar