xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Rusya'da özellikle Acer ve Pb kendisini en çok gösteren iki marka. Bilemiyorum Türkiye'deki durum nasıl. Pb OneTwo L Serisini güzelce inceledim. Gayet kaliteli Acer'in modellerinin yanı sıra. 3 parmak Multi-Touch desteği var. Ekran 23inch ve 16:9 olarak. 500GB HDD, i3 işletim ve Ati ekran kartı var fiyatı ise burada 2100TL. TR'de nasıl fiyatlar bir fikrim yok. Özellikle PB OneTwo L i8346 dışında bununla aynı özellikleri taşıyan ve ya daha üstünde olan bilgisayar / model var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu fazla saptırmadan kısa bişi sorıyım, multi-touch olunca sınır kaç oluyor ki 3 parmak multi-touch demişsin? Örn. benim telefonda 10 parmak algılıyor, fazlasını deneyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne bilim üzerinde aynı anda üç parmak algıladığını yazan bi yazı vardı o yüzden dedim. fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar