Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 böyle habermi olur lanç orjinal habere bi link falan bişey koyaydınız en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kadın başkasına gitme durumu olmuşmu arada. ona göre laf sokacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Laorx said: Karısıyla cinsel ilişkiye girmek için polise başvuran türk okuyorum, ne ilginç insanlar var diyorum. + Sam said: http://idannyb.files.wordpress.com/2008/01/ks_married020401.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bu haberi dün yatmadan okumuştum hürriyet te nası bir bilinç altıysa dün rüyamda gördüm bu adamı. böyle zayıf, tıknaz bi tip yeter abi bıktım bak şu halime falan diye bana yakınıyordu hauha ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 polisle cinsel ilişkiye girmek için karısına soran türk diye okudum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Suark said: khalad said: 18 yıl sonra sıkılmıştır adam ister istemez dışarıda işini halledip geliyordur. Yüklenmeyin adama . abi ne 18 yılı bi hafta sonra sıkılıosun felsefik bakmaya başlıosun dünyaya lol. şu adam aşırı haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Napolyonn said: bu haberi dün yatmadan okumuştum hürriyet te nası bir bilinç altıysa dün rüyamda gördüm bu adamı. böyle zayıf, tıknaz bi tip yeter abi bıktım bak şu halime falan diye bana yakınıyordu hauha ne alakaysa.hem zayıf hem tıknaz nasıl oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hayır ne demiş polise nasıl anlatmış acaba?Ben esas merkezde geçen diyalogları ve polislerin yüz ifadelerini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kadın gitse polise nolurdu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Polis ve ilişki kelimeleri aynı cümlede geçince bankla fantazilere girip cükünü koparan herif geliyor aklıma..düşünmesi bile kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar