yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 said: 15 yılını profesyonel müzisyen olarak geçiren Albayrak, öğretmenlikteki ilk şokunu yaşadı... http://www.ntvmsnbc.com/id/25175531 "o.o" böyle okudum yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 şarkıları o kadar dandikti ki ondan dövmüştür müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 okudum da 30 35 yaşında memurluğa başlamış birinin klasik qq mevzusu. hayatı boyunca özgür olmuş adam başındakine müdürüm demekte tabi ki zorlanır, bir de şırnak'ı falan kötülemiş baya memleketin her yerinde böyle. çocuklar ders anlatmıyorsun diye kendini jiletlemiş diye boğaz sıkma falan aklım almadı benim. memurluk yaptığım için biliyorum bu arkadaştan daha fena durumlar var. geri zekalı adamlar bir şekilde makam sahibi olduğu için altındakini eziyor bir şey yapamıyorsun. 15 sene davulculuk yapan adam şırnak'a edebiyat cografya öğretmeni olunca böyle bir şey çıkar ortaya. memurluk malesef bizim memlekette çok saçma bir şey. arkadaş dönsün davulunu çalsın yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 maaahuahuuhauauaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oha full okudum, şnanamadım. yazıklar olsun yuh yaaaa... allah belanızı versin sizin. yaşadıınız coğrafyanın da allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: 15 sene davulculuk yapan adam şırnak'a edebiyat öğretmeni olunca böyle bir şey çıkar ortaya. hıı okumuşssun belli. adam coğrafya öğretmeni, edebiyat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 o daha beter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 öğrencilerin birbirlerini jiletlemesi ayrı bi şey, hocanın dayak yemesi ayrı. birbirini kesen öğrencilerin üzerinde durulmalı öncelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 aklımda edebiyat kalmış neyse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi de şırnakta çalışan adamları şırnaklı sanmak da çok güzelmiş cidden. yaşadığınız cografyanın allah belasını versin diyor adam. ahahah süper kafalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 öğrenciler de mi batıdan tayin olmuşlar oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 rakır öğretmen mi olur lan öğretmen dediğin ya arabeskçi ya tsm ci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 HAKETMİŞTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Dragonmax said: öğrenciler de mi batıdan tayin olmuşlar oraya? öğrenciler napmış pardon? istanbul'da kimse kimseyi kesmiyordu di mi pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 actions cause reactions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: Dragonmax said: öğrenciler de mi batıdan tayin olmuşlar oraya? öğrenciler napmış pardon? istanbul'da kimse kimseyi kesmiyordu di mi pardon. şırnak cumhuriyeti'ne de bişid emiyosanız ok ben de bişi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bende ilk okuduğumda dragonla aynı rage'e girdim bunlar doğuda cahil , pislik, hain , sömürücüdür diye ama sağlıklı bir tepki değil bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 şırnak cumhuriyeti diye espri yapmıştır savcı bu da "12 saat mesai verdiler ühühüh diye yazarken bunu da yazayım da az daha mazlum gözükeyim" diye eklemiştir. devletin savcısı şırnaklı mı? http://www.sirnak.adalet.gov.tr/cbassavciligi.html al buyur bak bakalım bir tane şırnaklı var mı içlerinde. "Sen ders anlatmıyor muşsun öğrenciler de bu yüzden kendilerini jiletlemişler. ‘Senin öğretmenliğin yerin dibine batsın defol okulumdan’ diye hakaret etti." şöyle bir şeyin mantıklı bir açıklamasını söyler misin bana ciddiyim. " Bana "Amirim", ya da "Müdürüm" diyeceksin. "Diyerek Mustafa Kemal ATATÜRK’ün: "Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" diye hitap ettiği öğretmenlik mesleğini küçümsüyor ve öğretmenini, mesleğinden dolayı ikinci sınıf vatandaş durumuna sokuyor." Okul müdürlerinin vardır öyle tavrı, adam müdürüm denmesini ister, bunu ATATÜRK'E HAKARET HEDE HÖDÖ kıvamına getirmiş ezik gözükmek için. ne derseniz deyin abi. adam bildiğin melis. ağlamış işte mektupta. 15 sene popüler bir grupta davulculuk yapan adamsın kim dedi sana şırnak'a git diye. tabi uyumsuzluk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 said: "Aramızda sorun olsa sicil notlarına iyi puanlar vermezdim." müdürün şu cümlesi de aslında insanı bi düşündürüyor. benle iyi geçin yoksa basarım eksiyi. ne güzel be, kölem ol direk en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 evet özrü kabahatinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 olaya nerden baksak bişeyler çıkıyor aslında adam uyum gösterememiştir ukalalık yapmıştır geçinememiştir cart curt desek mesela ordan çıksak hakkaten argümanlar üretilebilir ama gene de bi ayılık dönüyor yani müdür-öğretmen-öğrenci ilişkisi ve genel atmosfer babında ki o da hakkaten tiksindirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: şırnak cumhuriyeti diye espri yapmıştır savcı devletin savcısı şırnaklı mı? http://www.sirnak.adalet.gov.tr/cbassavciligi.html al buyur bak bakalım bir tane şırnaklı var mı içlerinde. ne derseniz deyin abi. adam bildiğin melis. ağlamış işte mektupta. 15 sene popüler bir grupta davulculuk yapan adamsın kim dedi sana şırnak'a git diye. tabi uyumsuzluk olur. Abi sen nerenle okudun ya harbiden? Savciya dilekce yazacak adam savciyami sorar ne yazayim diye? Memurun'un biri demis onu. Usenmemis bide sayfadan savci listesini cikarmisin ya, helal. said: Burada savcılığa dilekçe yazarken memur, "Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı" yazma; "Şırnak Cumhuriyet’i Başsavcılığı" yaz diye gülerek akıl veriyor… Adam aglasin yada aglamasin, memurluk ve belirli biyerlere gelmis insanlarin kendini bi bok sanmasi cok sik olan bisey bizim ulkede, ve cok gereksiz bisey. Ustune böyle salak adamlari sikayet ustune denetlenmemesi falan dahada ayri bi fail. Tabiki aglayacak, 35 yasina gelmissin, sigortan yok biseyin yok, essek gibi yapcan, istersen kabul etme sirnaga gitmeyi, napcan? Secme sansi olsa zaten memur olmaz. Komik duruma dusuyosunuz adamla tasak gecmeye calisarak. Ortada bi yanlis var, adam nekadar melis olursa olsun, ahmet mehmet veli herkes biliyo bunun böyle oldugunu. Savunulacak bi yani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahmedinejad said: şırnak cumhuriyeti diye espri yapmıştır savcı bu da "12 saat mesai verdiler ühühüh diye yazarken bunu da yazayım da az daha mazlum gözükeyim" diye eklemiştir. devletin savcısı şırnaklı mı? http://www.sirnak.adalet.gov.tr/cbassavciligi.html al buyur bak bakalım bir tane şırnaklı var mı içlerinde. "Sen ders anlatmıyor muşsun öğrenciler de bu yüzden kendilerini jiletlemişler. ‘Senin öğretmenliğin yerin dibine batsın defol okulumdan’ diye hakaret etti." şöyle bir şeyin mantıklı bir açıklamasını söyler misin bana ciddiyim. " Bana "Amirim", ya da "Müdürüm" diyeceksin. "Diyerek Mustafa Kemal ATATÜRK’ün: "Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" diye hitap ettiği öğretmenlik mesleğini küçümsüyor ve öğretmenini, mesleğinden dolayı ikinci sınıf vatandaş durumuna sokuyor." Okul müdürlerinin vardır öyle tavrı, adam müdürüm denmesini ister, bunu ATATÜRK'E HAKARET HEDE HÖDÖ kıvamına getirmiş ezik gözükmek için. ne derseniz deyin abi. adam bildiğin melis. ağlamış işte mektupta. 15 sene popüler bir grupta davulculuk yapan adamsın kim dedi sana şırnak'a git diye. tabi uyumsuzluk olur. ben antalyada anadolu lisesinde lise eğitimimi aldım. öğretmenler müdüre ve müdür yardımcısına hocam diyorlardı. hiç amirim müdürm diyeni ne duydum ne de gördüm. ilköğretim okulumda da durum farklı değildi. hem de 4 defa ilk öğretim okulu değiştirmeme rağmen. savcı dememiş şırnak cumhuriyeti yaz diye, ordaki memur demiş. devlet dairelerindeki memurlar %90 oturduğu memleketin yerlisidir. alt seviye memurlardan bahsediorum. ayrıca bir öğretmen ilk 2 yıl zorunlu doğu görevine gider. sonrası batıya tayini çıkar. genellikle müdür olduklarında memleketlerine ya da memleketlerine yakın yerele müdür olarak tayin isterler. o müdürn şırnaklı olmadıını zannetmiyorum ama kesin de bişi söleyemem tabiki. batıda hangi iyi aile eğitimi almış ufak çocuun elinde jilet gördün. istanbulda yıllarc oturdum. liselerde ve ilköğretim okullarında bıçak ilet vb kesici delici aletlerin çoğunu okullara doğu menşeili öğrenciler getiriyor. buna hayır diyenlerin bi daha düşünmesi gerek. sen ders anlatmıyomuşun ondan öğrendiler kesmiş kendini. allaşkına bunun söylendiine inanmıyosan ben de sölendiine inanıyorum diyorum. sen inanmak istemiosun çünkü tümden gerizekalıca bişey. ben de o bölgelerdekileri okadar gördümki gerçekten söylenebileceğini biliyorum ve inanıyorum diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 @korax adamla bişey geçtiğim yok abi. sen 15 senelik davulculuk kariyerinden sonra, müzik işinden para kazanamayıp şırnak'a öğretmen olmaya karar veriyorsan bazı şeyleri göze alacaksın. ya öğretmen maaşını hepimiz biliyoruz, o adamın sahnede bir gece aldığı parayı bir ayda zor kazanıyor belki öğretmenler. memurluğu herkes biliyordur burada, bir devlet hastanesinde bile bildiğin uyduruk hademe sırtında üniforma diye hasta azarlar bu ülkede. çok mu sağlıklı herşey? elbette değil. ama bu yola giriyorsan bazı şeyleri de göze alacaksın, uyum göstermeye çalışacaksın. ben de girdim memurluğa amirimle anlaşamadım bastım istifayı çıktım. arkamdan soruşturma da açtılar, disiplin cezası da verdiler hatta. ama gidip de şurada burada ağlamadım. adamlar zaten yavşak, biliyorsun bunu. o müdür mal adamın tekidir. ama bütün bunları göze alacaksın işte 36 yaşında şırnak'a öğretmen olarak gidiyorsan. sen 10 sene göz önünde dur, kliplerde şurada burada oyna, üst düzey hayat yaşa, adam sana ters baksa orada ağrına gider. o yüzden benim gözümde bu mektup melislikten başka bir şey değil. memlekette müzik tükenmedi allah'a şükür, işini doğru yapan parasını kazanıyor. bir sağlık sorunu yoksa dönsün işini yapsın. neyse işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar