senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://megaswf.com/simple_serve/102223/ 4chandan buldum simdi, ayni anda ark soyledi bide sdf generic algorithm ile best solution bulmaya calisiyor sanirsam yapan kimse cilgin biriymis bayagi, helal olsun yapana. neyse sinavdan gelene kadar acik birakcam bakalim ne kadar geliscek 119 alabildim max simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 genetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bulmaları yılları alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 aquila said: genetic yip, yanlis yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne abi bu boyle. hiçbişi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 üstteki kırmızı siyah çizgiler ne? bir de her generationda kaç tane ise artık, X tane farklı araç var ve bir sonraki kuşakta bu araçlar kendi içlerinde evrim geçiriyor değil mi? G1#1->G2#1 diye açık bırakıp çıkıcam şimdi.. birisi dokanmazsa akşama ne yaptıklarına bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ben açık bırakamıyorum siz bırakın da bakalım yau 9.nesilde falan temel sistemi oturtmuş şeyler çıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 6.gen 264yapmış 6,imiş.. 7 şimdi runlanıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bende acık bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 alttaki mutation rate i köklüyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben köklemedim, başka başka olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 16. gen 381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz yaptığımız şey nedir sonucu neyi verecek puanlama sistemi nasıl hiçbirşey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahah aynen mal mal bakıyorum ekrana sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hayatımda gördüğüm en saçma 2. şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bu hadise giderek gelismeyebiliyor, ben basta basarili bi tasarimdan daha basarisiz bi evrimlesme olursa basarili tasarima belli bi jenerasyondan sonra geri donup ordan daha iyi bi bi jenerasyon gelir falan diye bekledim ama nafile. baslarda 250-300 yapabilen jenerasyonlar sonrasi 20 yi gecemeyen 10-15 jenerasyon falan geldi. sonra da kapattim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 şöle olmuş %6 mutat. olan 264idi 265,8olmuş generation 15 %20 mutat. rate olan 329,7 olmuş generation 24 %34 mutat rate. 113,4 generation 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yani hafif mutant olmak insanı yakışıklı yapar diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://img145.imageshack.us/img145/6061/garibanmutant.jpg thread i gordugumden beridir arkada takiliyor kendi capinda, simdi baktim durum bu. 395. gen civarinda mutation rate i dusurdum basarili bi sey gordukten sonra (420 falan yapti jenerasyonlarca 0 cekerken) grafik de kirmizi cizgiler jenerasyon rekoru, siyah cizgiler jenerasyon ortalamasi, altta score un parantez ici objective (jenerasyon ona ulasirsa cag atliyoruz) objective e erisilemezse 20 step de bitiyor olay. kodu gormek isterdim acikcasi, uzerinde calisilsa daha iyi bisey cikarmiydi, daha basarili bi gelisim tutturulabilirmiydi merak ediyorum. diger yazilimdan nefret eden tarafim ise bunlari dusundugum icin kendimden nefret etmeme sebebiyet veriyor. boyle coklu kisilik hallerindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 actionscript işi çok dandik iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 action script diyip geçmemek lazım. adamlar yazıkları simulatörü görüntülemek için flash kullanıyor yalnızca, başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ben 4. generation da 105 i gectim bakalim :D edit: 5 de 203 oldu.. oysaki bi dolu 105 im vardi demin, niye toplamio bunlari eheh ayip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yapay zeka dersimizde belki ilerde icatlar genetik algoritmalara bırakılır muhabbeti yapıyoduk. O gün bugünmüş, inc Marduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 o iki teker hep asada ciksa daha mantikli olurdu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 şu algoritim midir nedir onu cok ilgi cekici buluyorum veriler ile olabilecek en iyi sonucu bulmak aslında hayatta kullansak cok super olur. Sınavda sorular ıcın algoritim falan yapsakta en ıyı cevabı yazsak :D bunu bır sekılde ogrenmek lazım ılerde lazım olur guzel bır bilgi bunu bilmek boyle bır program yazabılmek cok faydalı olabılır ınsana ılerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar