Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba evuloysin

senko

Öne çıkan mesajlar

http://megaswf.com/simple_serve/102223/

4chandan buldum simdi, ayni anda ark soyledi bide sdf
generic algorithm ile best solution bulmaya calisiyor sanirsam

yapan kimse cilgin biriymis bayagi, helal olsun yapana.

neyse sinavdan gelene kadar acik birakcam bakalim ne kadar geliscek 119 alabildim max simdiye kadar
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki kırmızı siyah çizgiler ne?

bir de her generationda kaç tane ise artık, X tane farklı araç var ve bir sonraki kuşakta bu araçlar kendi içlerinde evrim geçiriyor değil mi?

G1#1->G2#1 diye

açık bırakıp çıkıcam şimdi.. birisi dokanmazsa akşama ne yaptıklarına bakarız
Sosyal ağlarda paylaş

bu hadise giderek gelismeyebiliyor,
ben basta basarili bi tasarimdan daha basarisiz bi evrimlesme olursa basarili tasarima belli bi jenerasyondan sonra geri donup ordan daha iyi bi bi jenerasyon gelir falan diye bekledim ama nafile.

baslarda 250-300 yapabilen jenerasyonlar sonrasi 20 yi gecemeyen 10-15 jenerasyon falan geldi. sonra da kapattim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

http://img145.imageshack.us/img145/6061/garibanmutant.jpg

thread i gordugumden beridir arkada takiliyor kendi capinda, simdi baktim durum bu.

395. gen civarinda mutation rate i dusurdum basarili bi sey gordukten sonra (420 falan yapti jenerasyonlarca 0 cekerken)

grafik de kirmizi cizgiler jenerasyon rekoru, siyah cizgiler jenerasyon ortalamasi, altta score un parantez ici objective (jenerasyon ona ulasirsa cag atliyoruz) objective e erisilemezse 20 step de bitiyor olay.

kodu gormek isterdim acikcasi, uzerinde calisilsa daha iyi bisey cikarmiydi, daha basarili bi gelisim tutturulabilirmiydi merak ediyorum.

diger yazilimdan nefret eden tarafim ise bunlari dusundugum icin kendimden nefret etmeme sebebiyet veriyor. boyle coklu kisilik hallerindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

şu algoritim midir nedir onu cok ilgi cekici buluyorum veriler ile olabilecek en iyi sonucu bulmak aslında hayatta kullansak cok super olur. Sınavda sorular ıcın algoritim falan yapsakta en ıyı cevabı yazsak :D bunu bır sekılde ogrenmek lazım ılerde lazım olur guzel bır bilgi bunu bilmek boyle bır program yazabılmek cok faydalı olabılır ınsana ılerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...