soulberry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sadece şu anki yaygınlıkları bakımından soruyorum. bazı oyunları ve yüksek çözünürlüklü filmleri indirmek için alıcam da. tabi tarafsız olarak söylerseniz iyi olur, çünkü param kısıtlı bu ay. çok harcadım. az bi param kaldı. daha önce hep rapid kullanıyodum ama son zamanlardaki durumlardan haberdar değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hotfile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 rapidshare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 rapidshare için şöyle diyeyim, arayıp da bulamadığım bişey olmadı şu ana kadar. hotfile da aynıdır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 netload filan da var. ben de almayı düşünüyorum. şu sıra en yaygın kullanılanı hangisi. tabi genel kota uygulaması vs gibi seyleri de goz onunde bulundurarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 rapid öldü yaşasın hotfile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hotfile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ikisi de değil. bir kaç yıldır rapid kullanıyordum ama artık rapid'i olasılık dahilinde tutmak bile çok saçma. hotfile'a geçtim ama o da yetersiz kalıyor. file serve olabilir. ek: yeni dosyalar için (10 ay ve sonrası falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Hepsine access veren yere üye ol. Misal 2leech.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sen kullandın mı onu? ücret falan yok sitede, kendi hesabını veriyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bende simdi merakimdan baktim sistem eger dedikleri gibiyse harika satin almak icin sayfasi burasi http://2leech.com/buy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 1 ay deneme amaçlı kullandım. Sistem; linkleri ekleyip dosyaları onların serverına indiriyorsunuz, sonra onların serverından dosyaları çekiyorsunuz. Hız fena değildi. 7/24 DL yapmayacak biri için iyi bence. Tek sıkıntı çoklu dosyalarda (20-30 part mesela), hepsini ekleyip yükleyip sonra indirmek uzun sürebilir. Dosyalar sistem değişmediyse 6 saat civarı saklanıyor serverlarında. İşin bir güzel tarafı başkalarının servera yüklediklerini görüp indirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fileserve.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben hotfile kullanıyorum. Gayet memnunum. Jdownloader ile akıyorum ofiste. gördüğüm linkler de hep fileserve ve hotfile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 mediafire mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fixmen said: Hepsine access veren yere üye ol. Misal 2leech.com. leechpack.com oneddl.com'un sponsoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fileserve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fileserve downloadları bi türlü başlamıyo bende, bedava verseler almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 rapidshare ve warezbb benim için hala fazlasiyla yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mendoza said: fileserve.comla warezbb dede hep fs ye yüklemeye başladılar.nasıldır bilmiyorum ama iyi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 soulberry said: fileserve downloadları bi türlü başlamıyo bende, bedava verseler almam. jdownloader falan kullanıyorsan captcha manual girmen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 geçen sene olsa rapid derdim ama artık hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 rapid salak gibi bitirdi kendini, otursun kıçlarına kına yaksınlar. hotfile yaygın şimdilik, ama kalıcı durmuyor o da. telif hakkı ayağına çok çabuk siliyor dosyaları. bir sene sonra kim önde olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 rs ile ne tarz bi sorun yaşıyor şikayetçi olanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 genel itibariyle hf linkleri daha fazla rs linklerine göre. En azından benim baktığım sitelerde bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar