Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bu arada içerik ile ilgili soru sorayım ben de, türkçe mi olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 tema bu mu kalıcak? kalmasın bence, cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 mavi ço kfena bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Forumun tüm sayfayı kaplaması değil, post içinde durur gibi durmasıydı plan. O kadar kötü değil ama böyle de. Simple:Press'i deniyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 İçerik Türkçe olacak. Tema bu kalacak ama renkler değişebiliyor. Kullanılabilirlik açısından bu tema çok iyi bence, menüler filan epey güzel; bizim formata birebir uygun. Renkler istediğimiz gibi değişiyor işte. Bakın temanın düzgün bir hali: http://www.elegantthemes.com/preview/TidalForce/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hala kötü abi bence tema=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Yeni forum koydum, daha iyi ama çok ıvırzıvır var içinde. Scaling berbat ayrıca =( Tema iyi bence dergi, blog karışımı birşey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 temaya alışık olmadığımızdan garp geliyor olabilir ama renkler öyle değil yani. o mavi ve yeşil baya kötü duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 press/news tadindaki temalar cok daha uygun bence sizin proje icin. Mesela su ; http://www.elegantthemes.com/preview/GrungeMag/ Duzenlemesi de daha rahat olur ayrica. Hemen her sey on sayfada cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 elegant'ın temalarının editlemesi uhteşem basit, çünkü yönetim panelinde herşeyini koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ona bakmıştım da çok dağınık gelmişti ana sayfa. Tidal taglarla, yandaki dropdownlarıyla, ortaki menülerle randomlu, popüler yazılı, recentli daha uygun bence. Grungemag'da da bunlar var ama Tidal'da bir derli toplu verilmiş. Bir büyük feature ile, alttaki 6 küçük feature ile güzel. Renkleri biraz düşündürmüştü sadece, onlar da değişiyor. Güzel bence yani. Kimse mi beğenmedi? Renklere bakmadan sayfa tasarımına bakınca çok kullanışlı. Bizim siteden değil ama, buradan bakın: http://www.elegantthemes.com/preview/TidalForce/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Sayfa tasarımı kullanışlı ama mavi renk ciddi kötü duruyr =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hosting icin blogspot iyidir masrafa girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 O fikirle bir yere varılmaz abi. Hem iyi de değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 3 forum sistemi entegre edebildim. Onların biriyle gideceğiz. Hangisi daha iyi olur sizce? Bu benim favorim: http://www.sf-f.info/forum-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 En güzeli vanille, diğerleri için daha geniş alan lazım şu haliyle hiç güzel durmuyor zaten. Vanille derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Biraz içerikten bahsedersen daha iyi olur. Fantastik Kurgu ile ilgili zitrilyon site var, ne ile fark yaratmayı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 GERGE said: 3 forum sistemi entegre edebildim. Onların biriyle gideceğiz. Hangisi daha iyi olur sizce? Bu benim favorim: http://www.sf-f.info/forum-2/ smf düşünür müsün? edit: varmış zaten. bence smf ile yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi oyle tek koyu renk hayvan gibi goz yoruyor. ustelik sitenin temasi okumalik olacak. 1 saat text okusan kor olursun direk. ana renkten ziyade ara renk tercihi yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Flameoffear said: Biraz içerikten bahsedersen daha iyi olur. Fantastik Kurgu ile ilgili zitrilyon site var, ne ile fark yaratmayı düşünüyorsun? Edebiyat üzerine olacak. Shared World'lere hiç dokunmayacağız. Ne tarz yazılar yazdığımı söylersem şu anda daha iyi anlaşılır. Fantastik Edebiyatta femme fatale'ler üzerine bir makale, ve Sahilde Kafka hakkında bir inceleme (eleştiri tarzında değil, kitabı okuyanlara yönelik bir inceleme daha çok) yazıyorum. Tolkien dönemi öncesi fantazi hakkında bir inceleme de planlıyorum. Yazarlarla röportaj yapmak istiyoruz ama ne kadar olur bilmiyorum. Pek bir tanıtım, öğretme sitesi değil aslında. Zaten türle içli dışlı olanlara yönelik olacak daha çok. Bir de sırf fantazi değil, steampunk'a da, sf'ye de yer vermeyi düşünüyoruz. Fantazi ağırlık olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Anladım. Tüm içeriği kendiniz orjinal hazırlamanız önemli burada. Ve bence yeni bir şeylere girişip Türk fantastik edebiyatı yolunda ilerleyebilirsiniz. Şahsen bana bıkkınlık geldi artık yabancı mit kökenli fantastik kurgulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Yeni kitap yazmak ya da yazan adamlar toplamak gibi bir amaç yok. Eğer kitap yazılırsa ve yabancı kitaplarla yarışacak kadar iyiyse incelenir, yazarıyla konuşulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Domain; www.natro.com Hosting; www.hosthane.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Halletik biz onları ama bu hosthane berbat fiyatlar sunuyor o hizmet için. Bluehost'a bak bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar