moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 king speech colin firth natali bunlar garanti ama yönetmen muamma işte. ben tom hoopera oynadım ama şimdi düşündüm de david fincher'a verebilirler. hatta aronofsky alırsa bile şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 David Fincher'a gidecek büyük ihtimal ama gönlüm Tom Hooper'dan yana yönetmende, Damned United'la bile bir ton ödül hak ediyordu. Amerikalı yapımcı yok diye Oscar'a aday olamamıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yönetmeni aronofsky alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hudson mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aquila said: the dude trollicek. kesin o alır aslında da serios manda adamın hakkını çatır çatır yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben de bu filmden ziyade öncekilerde alamadığı için artık David Fincher alsın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 df said: ben de bu filmden ziyade öncekilerde alamadığı için artık David Fincher alsın diyorum. şuna da katılıyorum, lakin Tom Hooper lan :( gerçi bu filmle alamasa gelecek filmiyle alacak Çok başarılı bir yönetmen, çok değişik tarzda filmler çekiyor. İngiliz sinemasının Nolan ve Boyle ile birlikte en başarılı temsilcisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahaha adam 20 kez aday olmus helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 if i rise :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bu celine dion cok yapmacık gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 allahım Celino Dion . off bir organizasyon en duygusal anında bile nasıl sıkıcı yapılır. amma kasıcı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 celine dion'un birtek oscarda gorunmesi. Her sene kadrolu kari resmen. Asgariyle falan oscara calisiyor ssk icin. aptal kadin. Seni yeteneksiz salak kadin cik hayatlarimizdan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oha amma nefret kustunuz be kadina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ama abi olmaz yani küçüklüğümden beri bu kadın ne zaman görsem içime bi sıkıntı geliyo artık. çok yavaş çok ağır bi şeyler mırıldanıyo uzun uzun oof yaşlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 celine diona laf eden tas olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sarki secimi iyiydi bence, celine de her zaan ki gibi güzel söyledi. hakkini yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 koluna basınca celine dion sesi çıkaran bi ayıcığım vardı benim. bi çocuğa alınacak şey mi ulan psikolojimi bozdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ceviren kadin neden isimleri ingilizimsi garip bi aksanla soyluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 eh helal olsun tom reyiz Kesinlikle hak ediyordu, 2. büyük prodüksiyonunda ilk Oscar'ı ki ikisinde de hak ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aquila said: ceviren kadin neden isimleri ingilizimsi garip bi aksanla soyluyo mal çünkü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 David Fincher yalan oldu yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ödül kazanıp konuşma yapanların %90 ı ingiliz aksanlı -Kings Speech haricini diyorum-. memlekette amerikalı kalmamış. İngilizler akadamiyi dışardan bitiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 @DarKRideR senin eleman erkekler aşk üçgenindeymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Harika bir konuşma yaptı Tom Hooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 df said: @DarKRideR senin eleman erkekler aşk üçgenindeymiş =) SADAS isterse dörtgeninde olsun, adam tek dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar