kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 OKUMUYORUM çünkü sinemaya gittim.. gece tekrarına baktıktan sonra yorumunu yapacağım farewell :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 it's time for ANGEL !..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bölüm gayet güzeldi ancak aksiyon göremedim fazla.. bu arada skip o kadar sopa yedi hala yüz üstüne çıkıyormu bea =P şimdi cordy half deamon oldu demi ? doyle gibi bişey yani.. bu arada Buffy e ayrı bi uyuz oldum iyice saçmaladılar Ps:Spike' ın yürüyüşünde hayır yok ya bu bölümde acayip dikkatimi çekti bi sağa yalpalanıyor bi sola sarhoş gibi..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 zaten sarhoş? :P vampirler sarhoş olur mu o da ayrı bi tartışma konusu tabi, ama adam buffy i bafiledikten sonra gidio su niyetine scotch açıyo yani :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Buffy'de Xander'in Spike'ın mezarına gitmesi ve spike'ın yataktaki hali bombaydı ya. Buffy'nin imajını patlattı kafamda. İflah olmaz artık dizi. Bu arada birisi diriltceksen neden öldürüosun demişti senaristlere. Nedeni şu. Aslında geçen sezon normal olarak son sezonuydu yapımcıların gözünde. Hell's mouth o sezon sonunda açılcaktı(Gerçi bir kısmını gene gördük). Ancak son anda başka bir kanalla anlaşma yaptılar. O yüzden devam ettiler 2 sezon daha. Ama bölümlerden sanki biraz zorlama olduğu görülüo. Sonuçta batıda sanatçılar bir diziye bu kadar bağımlı kalmak istemio. Mesela buffy'i oynayan Sarah Michelle Gellar 8. sezondan sonra hamile kaldı. Aynı şekilde Angel'da Cordelia Chase'i oynayan Charisma Carpenter'da hamile kaldı. Doğurmuşlardır çoktan da, cordelia mecburen 5. sezon yok angel'da. Angel'da Skip charisma'ya seçme hakkı sunuo. Aynı şekilde vücuduna geri dönerse, hareket edemicek, uyanamıcak ve bir sonraki imgelem'de ölecek. Eğer imgelemlerini brakırsa da ünlü bir tv yıldızı olacak. Uzun bir aradan sonra doyle'un suratını görüoz. Skip doyle'un charisma'yı öperken imgelem gücünü ona geçirdiğini gösterio monitörde. Yüce Güçler hata yapmış felan dio. Sonra kabul edio. Ama skiple gitmeden önce angel'in bedenine girip duvara yazmaya çalıştığı şey(adres) aklından çıkmıo. Kendi seçtiği alt gerçeklikte o adrese gidio. O gerçeklikte Wesley, Gunn ve Angel gene beraberler. Ancak Wesley bir dövüşte sol kolunu kaybetmiş. Angel ise yine doyle ile karşılaşıo. Wesley ile tanışmadan önce aynı olaylar. Birtek Cordy yok. Doyle gene ölüo ama bu sefer imgelemleri angel'a verio bi şekilde. Angel herhalde başlarda başedebilsede sonraları delirio. (Fred'in pylea'daki haline benzio biraz) Cordy Hyperion'a gidio. Bi bakıo normal bir otel. Odaya çıkıp yazıya bakıo sonra o adrese gidio. Sonra kızın bir pentagram ile ölen babasını geri getirmeye çalıştığını görüo. Tabi büyü ters gidio ve bir canavar gelio. O sırada Wesley ve Gunn dalıo içeri yaratığı öldürüolar. Sonra cordy'i angel'in yanına götürüolar. Cordy aniden angel'i öpüo ve imgelemler gene cordy'e geçio. Orda skip gelio gene. Çünkü gene aynı şeyler olacak cordy'e. Skip en baştan gelip olaya el koyuyo bu sefer. Cordy zaten imgelemleri aldığı anda alt gerçeklikte olduğunu ve imgelemlerden kaçamayacağını anlıo. Sonra bunun başka bir yolu yokmu diye soruo Skip'e. Skip'te yarı iblis olman gerekio ama çekeceğin acıların yanında 2 yıldır çektiklerin hafif kalır dio. Sonra kabul edio Cordy ve yarı iblis oluo hehe. Yannız güzel bir özellik. Artık imgelemler çok fazla etkilemio. Düşünce olarak gelio. Sağa sola düşmüo. Neden uçuo orayı anlamadım ben. Süpermanmi oluo ;D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 uçmasa angelı wesi fln aptal yerine koymuş olcaklar çünkü[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 artık cordy de dövüşebilir mi ? güçlü olucağını tahmin ediyorum[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yaaaa :( yinr bomba bi bölüm kaçırmışım ya cts ve pazar ayrıyken daa iyiydi şindi birini kaçırınca çok büük ihtimalle dierini de kaçırıosun ya :([hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 angel bölümü süperdi. dopdolu bir bölüm geçirdik.. buffy'de de gerilim tarzı bişi yapmışlar..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Angel değil de Buffy vakit kaybıdır desem.. Bozuk para atmazsınız inşallah..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Ya son iki sezon zorlama çekilmiş herhalde. Gerçi daha son sezondan bölüm görmedik ama bakıcaz onada. Angel yardırdı gene ya. Bölümün başındaki teaser'da fred "Bu numara doğru mu" dedi ya. Orda kırıldım zaten. Angel'in para lafı duyunca ağzının kulaklarına varması felan. Gerçekten kurgusuylada dopdolu bir bölümdü. Herkes farklı görevlerle uraşıodu sonunda gene birleştiler :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Angelin para sahnesindeki gülümsemesi harikaydı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bir bolum daha sacmalayip duzelecegi havadisleri geldi elime buffy icin.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 01 December 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ya ben buffy'nin final bolumunden onceki son iki bolumunu gavur ellerdeyken izledim (almanca dublaj rezaletti bu arada :P) tam final bolumu yayinlanacakken geri donduk yurda... gicik kapmistim bu yaz, bir ani niyetine anlatiim dedim[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Şimdi buffy'nin 11. bölümü geçtik. 10 bölüm daha var. 2-3 bölüm sonra hızlı bir tempoya giricek. Bayağı değişiklik olcak finale kadar. Final Angel'in bir önceki sezonu gibi 2-3 bölümden oluşuo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yok bida cityofangeldan okumicam abi zevki kalmadı valla hah[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 angel'in oğlu çok şirin ya bide başında cordelia nın bebeği severken türkçe meali "aman da ne şirin cocuk bu hanimiş" tarzının ingilizcesini söylemesi çok hoşuma gitti eheh bu arada o iblislerin konuşmasına da bittim tak tık tuk tak tok tok :p süper abi angel süper diyorum.. biyoloji sınavım vardı yine angel' e zaman ayırdım yani .. buffy çok kötüymüş galiba..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 iki dizi de yer yer sıkıcı. Angel 4. sezondan nefret etceniz benden sölemesi :) O yüzden fazla iddialı konusmayın ehe Buffy genel olarak Angeldan cok daha iyi.. Buffy bitti, Angel 5. sezon 7. bölümdeyim :) En son 8 cıktı galiba.. Bence Buffy rulz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Buffy genel olarak Angel dan daha iyi ? ceday abi ilk kez saçmaladığını düşünüyorum :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ben iki dizinin de her bölümünü izledim abi :) Angel 4.sezondan sonra (Angel oglu saolsun) nefret ettirdi.. Ama 3.sezon iyiydi Angel.. 5.sezon idare eder şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bufyy'nin 6. sezon kim ne derse desin genelinde dandikti. Ben özellikle bir bölümü bekliorum 3 hafta sonra felan. Okuduğum kadarıyla hafif Sanitarium tarzı bişi. Ceday bilir :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 nefret edilcek gibi oldunu sanmıyorum, izlemedim ama okudum. öle çok böğghk dediğim bişey olmadı, angeldan bahsediyorum [hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 06 December 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ya arkadaşlar cityofangels ten bölümleri okuyup burada açıkmama yapıp benim angel zevkime sıçmassanız sevinirim.. ayıp denen bişey var ya.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ne alaka başkalarının fikrinden etkilenme. spoilerlık bişey yok ortada.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 çok alakalı ayrıca aşırı derece rahatsız edici.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar