TheSilver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 buffy iğrençti dandik bir dölümdü kırkyılın başı bir bakıyım dedim o ne rezillik ne bu böyle müzikallemi dalğa geçiyor kendiylemi salak salak şeyler yapıyorlar angela gelince onuda sonuna kadar izlemedim sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 O bölüme özel soundtrack yapmışlar hatta. Buffy zaten özel bölümdü, başlangıç ve bitiş değişikti. Herkes sevmeyebilir.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ayrica Kanimca bu buffy bolumundeki demon Buffy tarihindeki herkesin sesini calip butun bolumun sessiz gecmesini saglayan demonlardan sonra en iyi demondi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 filmi çekilse güzel olur diye düşündüm dün,[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: HellHound, 27 October 2003 18:16 tarihinde demiş ki: ayrica Kanimca bu buffy bolumundeki demon Buffy tarihindeki herkesin sesini calip butun bolumun sessiz gecmesini saglayan demonlardan sonra en iyi demondi hehe aha benden çok yaşıyacaksın =) bu arada bence tara oyuncu olacağına şarkıcı olsaymış çok daha iyi olurmuş bence sesi çok güzel[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 herkes birbirinden bisiyler saklayinca hepsi birden aciga ciksin, ugrasmayalim demisler heralde. komik bir bolumdu.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Tara'yı oynayan kızın sesi hakkaten süperdi. Bir tek dawn'ın sesi kötü geldi bana. Spike'in zaten grubu var. Sanırım solist yada gitarist tam hatırlamıorum.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Anlamam arkadaş angel babaydı .. goltz u da canlandırdılar ya hadi bakalım heralde angeli tarihinde en çok zorlayan o slayerdi ..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Buffy güzel bölümdü walla.. eğlenceliydi. sonada michel branch komuşlar güzel olmuş.. Joan The Vampire Slayer lol :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Abicim bir dizi bu kadar güzel bir yerde mi bırakılır ya deli olacam şimdi.. holtz la angel baş başa otelde ve darla doğurmak üzere.. heh.. yanlız holtz ta ne güç varmış öle be kaç kişiyi aldı karambolde o adam slayer mi yoksa pure human mı ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 angelda tam böle aman dedim wheadon fln yazdı ekranda deli etti =P biri bana pm atsın nolcak diye önümüzdeki bölümde ya içimde kaldı eheh =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bakma sakın böle daha heyecanlı oluyor yanlız biri bana söyleyebilirmi holtz nedir pure human mı slayer mi kafayı yicem adam orda biçti 10 kişiyi..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 sadece onun biçtiğine inanmıyorum..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yanlız şey çok komikti ya böle lilah birini arıyor ya eleman meditasyon yapıyor sonra katanayı force pull la alıp bi figür falan yapıyor hastahanede adam gelince 10 vampir bi kaynadı buna zahuah orda yarılmıştım..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 buffy nin spike la takılmasını çok istiorum ve hatta çıkcaklar faln gibi bişyi geçen sene inglizce dersinde :) smerten sölemişti ama dün izleyememiş harbi üzüldüm bak bn izlemesem o kadar koymazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Holtz (Keith Szarabajka) - Vampire hunter from York that pursued Angel and Darla throughout the late 1700's. In 1764 Angel and Darla killed his family and turned his youngest daughter into a vampire. In 1773 he made a deal with Sahjhan to turn to stone for over 200 years and get vengeance in the future. In revenge he {Sansür} Normal bir vampir avcısı. Slayer deil yani. Zaten slayer kadın oluo her zaman. İlk slayer'da kadındı. Spike'ın öldürdüğü iki slayer'da kadındı. Yannız ortada iki üç tane slayer olabiliomu onu merak ediorum. Mesela Faith var failed jedi tarzı bişi. Buffy kadar güçlümü bilmiorum ama o da bikaç bölümde bayağı bir zarar vermişti millete. cityofangel.com'dan bir haber: Eliza Dushku finds her Tru Calling 10/26/2003 When speaking of her experiences on Buffy the Vampire Slayer she was very happy with the way Joss Whedon had brought about the conclusion of the series. When asked if she might be seen on Angel this year Eliza responded, "You never know. David Boreanaz is my brother from another mother. He's my boy. We have so much fun, and I'd work with David again and again. He's great." Eliza recently relocated to Vancouver where Tru is now filmed but she won't be lonely, having added a new Golden Retriever puppy named Max to her fam. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 03 November 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 güzeldi angel, buffyyi yine ve yine sevmedim. buffy sucks ay içim gitti bi an ;P edit: cityofangel.com'da okudum şimdide bi sonraki bölüm çok komik olcak =) okurken bile güldüm ehah[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 09 November 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Ve darla gitti esasında bende düşünmüştüm ama olabilitesi az olan bişeydi hamile iken kazık saplayınca çocuk ortada kalır diye salak bi düşünce işerisine kapıldım ama gerçekmiş eheh host a üzüldüm acayip eleman yeni düzelti barı yine yamuldu.. euhe .. buffyde ise bana komik gelen tek şey evin yıkılma anında bunların sevişmesi idi millet can derdinde elalem .. derdinde olmuş biraz euheue :-) spike bafiledi =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 darla öldü üzüldüm valla buffy tam komediydi sevişirken evi yıktılar öpüşüyorlar mı birbirlerini boğmaya mı çalışıyorlardı belli değildi..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bölüm süper.. ikisi de.. kaçıncı episode bu? buffy'deki sevişme sahnesi gördüğüm en güzel sevişme sahnesiydi. angel'da darlanın ölümüne çok üzüldüm.. Kadın çok iyi "acting" yapıyor. Hele arabada kendisiyle konuşma el kol sallama sahnesinde koptum. Kadın her sahnede çok iyi rol kesiyor..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 darlacigim da oldugune gore bi drusila kaldi angel da favorilerimden -[ Cordy yi saymiyorum tabi[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 dru çirkin ya yaramaz o ama oha dedim bufıdaki sevişme olayına arkadaşla izlioduk oha evi bıraksaydınız akşam nerde yatcanz dedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 cordelia da cirkin, ben karakterlerine, oyunculuklarina bakiyorum.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Bonecrusher, 10 November 2003 09:42 tarihinde demiş ki: kaçıncı episode bu? [hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. season 3, episode 9'du dünkü.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 alala ben season 2 diye biliyordum ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar