Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[!!!NO SPOILER!!!] AngeL,Buffy

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Ona bakarsanız Buffy Caleb ile ilk kapıştığında tek yumrukla duvara yapışıp bayıldıktan sonra kalkıp sinirlenmişti ve bir vuruşta caleb'i havalarda uçurmuştu.

Bu arada caleb'in normal biri olduğunu, ilk'in içine girip onu bir nevi şarj ettiğini öğrenmiş olduk.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

YA bu connerdan nefret ettim adam acıların cocuğuyum triplerinde sürekli defolsa da gitse dizi temizlense.
Bir de Jasmine Angelı öperken Conner onları gördüğünde" ben ne zaman bir kız bulsam sen onunla oynaşıyorsun" dedi. Cordelia'yı kastettiyse o daha yokken Cordy le Angel sevmiyor muydu birbirini[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Sosyal ağlarda paylaş

yaptı ya zaten :) auheaue kapıyı zorluyorlardı da.. allah dedi bi girdi kapıdan açmadan girdi bide direk ezdi geçti ittirdi duvara bunu 6-8 yumruk sert koydu ama connorun ağzı burnu kan içinde olduda jasmine iyileştirdi.. uha cocuk komaya giriyordu..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi artık bitsin bu nedir ya, iki dizide de herkes süper güçlü birisi birine vurur o 10km uçar diğeri diğerine vuru o da baya bi uçar, tek izlediğimiz bu.
artık cidden boku çıktı geri dönmeyen karakter kaldımı abi nedir bu teker teker bütün karakterleri bi öldürür gibi yapıp geri getiriyorlar.
walla bitsin son bölümü izliyorum daha izlemem power rangerstan farkı kalmadı dizinin[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim hoşuma gidiyor 2 diziyi de izlemsi. Yani anakonuları vampirler veonları avlayan bir kız olan 2 diziden ne bekleyebilirizki. Sonuçta bir tane süper kötü olacak bizimkiler bunu yenecek. Bir kötü gider başka kötü gelir. Nedense bu süper kötüler hiçbir zaman aynı anda ortaya çıkmazlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Bence connor en oturaklı karakterlerden biri buffyverse'de. Hikayesi ve başından geçenler etkileyici. Hakkaten cehennem boyutunda büyümüş, varolmasının amacı sadece jasmine'in dünyaya gelmesini sağlamak olan birinden başka ne bekleyebiliriz ki. Felsefesinide klisede cordy'nin önünde açıkladı ya. "Jasmine'in yalan olduğunu biliyorum. Sadece bunun diğerlerinden daha iyi olduğunu düşündüm. Herkesin içindeki kötülüğü ve acıyı alıyor. Benim dışımda" dedi ya. Sonra gidip öldürdü Jasmine'i. Şimdi içi bomboş. Bakalım n'olcak son bölümde.

Gerçi oynayan genci sevmedim. Daha karizmatik birini bulabilirlerdi. Daha kaslı felan. Chor Thorc'da büyüyosun ve hiç kasın yok. Tamam belki çeviklik için kas olmayabilir ama bu kadar da cılız bir karakter oynatılmazki.[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 12 Temmuz 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 12 Temmuz 2004 14:18 tarihinde demiş ki:
abi artık bitsin bu nedir ya, iki dizide de herkes süper güçlü birisi birine vurur o 10km uçar diğeri diğerine vuru o da baya bi uçar, tek izlediğimiz bu.
artık cidden boku çıktı geri dönmeyen karakter kaldımı abi nedir bu teker teker bütün karakterleri bi öldürür gibi yapıp geri getiriyorlar.
walla bitsin son bölümü izliyorum daha izlemem power rangerstan farkı kalmadı dizinin

zorlamı izlettiriyorlar be hocam ? pazar günleri 20.00-22.00 arası izlemediğin zaman dayak mı yiyiyorsun ? başka kanal mı o saatlerde uydu yayınları kesiliyor mu ? benim anlamadığım sevmediğiniz halde izliyorsunuz nasıl bişeydir bu boklamak için mi :) bir şekilde amacına ulaşmış oluyor zaten dizi..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?

[Bu mesaj theKingpin tarafından 12 Temmuz 2004 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birinci sebep cidden izleyecek başka bir şey yok, cnbce'nin avukat dizilerine kalıyorsun.
ikincisi, bu herifler yılan hikayesi gibi uzatti yılanın başını görmezsem çatlıcam o anlamda izliorum.
bide şoyle bir durum var benim sevdiğim bir diziydi bu biliyorsun sende kaç kez sana bölümleri özetlettirdim :) ama yani boku çıktıkça insan biraz üzülüyor.
benim burda amacım angel buffy bok atmak deil sadece atiorum ama rahatsız olduğumdan sadece içimde barındırdıgım nefretten ötürü deil :-P[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...