Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Connorun felsefesi ne olabilir ki? Kıllık yap, kıl yaşa, kıl öl.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yanlız çıkıp orda bam güm dalması süperdi euhee kapıyı böle direk geçti falan filan..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Absolut, 08 Temmuz 2004 14:59 tarihinde demiş ki: Connorun felsefesi ne olabilir ki? Kıllık yap, kıl yaşa, kıl öl. babasının izini takip edio işte (bkz:Angelus) . Gerçi o doğası gereği öyleydi ama :) . Bence conor ilerde bişey için anahtar falan olcak . Tıpkı buffy nin kardeşinin cehennem boyutunun anahtarı olduğu gibi . Buda kesin saçma bişeyin anahtarı olacak :) . Zaten doğduğunda işaretler olcak denmişti . Yangın çıkacak, deprem olacak , angel kan iççek felan . Henüz kan içmedi ( Angelusu saymazsak ) ama diğerleri oldu .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster Gıcık [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Connor zaten Jasmine'in anahtarıydı. Artık birşeyin anahtarı olamaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 connor burda pasif anahtar mı oldu yani.. cordy ile ilişkiye girerek ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: The_Delucian, 08 Temmuz 2004 00:13 tarihinde demiş ki: hşşttt ... benden başka biri amy dedigi zaman ... burnuma kan kokusu geliyo :hrr: ... Sen önce kocasını hallet. Sonra aramızda hesaplaşırız nasılsa :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Solufain, 07 Temmuz 2004 02:44 tarihinde demiş ki: Bu arada Jasmine konusunda katılıyorum. İlk geldiği bölüm Angel diz çöküp çok güzelsin deyince ben "Haaaa?" dye kaldım. Daha güzel biri yok muydu yaa? daha önce demiştim bunu ben kopya çekmeyin benden :-P said: Bonecrusher, 13 Haziran 2004 23:02 tarihinde demiş ki: erkekleri etkileme özelliği iyi birşey de, kadın çirkindi yaw, connor'un annesi (neydi ya daha 1 saat önce söylemişlerdi adını, balık hafızası diye buna denir) oynasaydı zenci yerine çok daha iyi olurdu.. [signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Connor'ın annesi ? Darla ? Julie Benz ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Heee. işim gücüm yok birde kopya çekecem. Valla ben okumaım bile o kadar gerileri. Çooook zor geldi desem :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 darla...[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu baslayacak olan hergun 24 te buffy tekrarları , kacıncı sezon olacak bılen varmıdır ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yok onu sormadım 18 ındekı fınalden sonra cnbce de hafta ıcı hergun saat 24:00 de buffy baslıyo (18 ınden sonra) bu baslayacak olanlar hangı sezon ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ooohhaaaaaaaa beeeeee Bu kadar da sallanmaz ki be kardeşim yaaa!!! Adamlar Angel'ı taaaaaa evrenin öbür ucundan çekip Sunnydale'e soktular yuh ya yuh yuh yuh!!! Direk dumur oldum böyle bir rezalet olamazzzz!! Tabii Angel bu akşamki bölümün sonunda ordan çıkıp da "Baba ben bi Sunnydale yapiyim, siz bana bi büyük söleyin gelince içerim!" derse sorun olmaz.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 of bu seerki buffy baya iidi. diziyi bazı bölümleri atlayarak izliyorum ama bugün öldürdüğü o "evil papaz"ı bundan 3-4 bölüm önce de görmüştüm sonunda geberdi. angel ın girişi de çok iidi bu arada öğrenmem gereken bişe war. buffy sarı kafalı arkadaşım dediği adamla önceki gece ne yaşamış da adam "hayatımın en güzel gecesiydi, sen de mi ordaydın?" fln diyo? rüya fln mı görmüş? gelecek bölümde de olay war heralde adam buffy i angel ı öperken gördü. ha bi de o evil papaz la şu buffy nin tıpkısının aynısı karı kim tam olarak?+[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 angel çıkınca ne sevindim bilemessiniz ahu[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya olmamaz!!angel Sunnydale'de!!koltuktan düştüm:D ahhaaaa!!bence tam zamanıydı..galiba haftaya son bolum..off yazık oldu,bitmesi[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 11 Temmuz 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 O karı aslında "The First" denen, dünyadaki tüm kötülüklerin sebebi. Bitmez "I am pure evil!" geyiği yani. Ama bu sefer harbici. Ölmüş olan herhangi birinin şekline girebiliyor, o kişinin hatıralarına falan da erişebiliyor sanırım, çünkü Buffy'ye annesi şeklinde görünüp artizlik yapıyordu. Bölüm güzeldi ama Angel şu an kendi dizisinde başka bir boyutta olduğu için öyle hop diye Sunnydale'ı basamaz yani. :) Gördüğünüz üzre şu an acayip bir yerde Drider kılıklı soytarılarla takılıyor. Yalnız dikkat ettiniz mi, sanki Sunnydale'da ve kendi dizisinde giydiği kıyafet aynı? Şu an t-shirt'ünde bir delik var sadece ama aynı şey gibi geldi bana. Ooff, Wes ne kadar güzel "Connor!" dedi yaa! Ben de İngiliz aksanı isterim! Muhteşem yaa! Öeeh tiksindim Connor'dan yaa! O böcekli suratı göre göre.. Iyy iğrenç bu herif yaaa!!!! Kesin şunun kafasını! Zaten ne zaman bir saçmalık yapsa "Ben Chor Torc'tayken..." hikayeleriyle kandırıyor herkesi. :-)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 11 Temmuz 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 iyice şebekleşmeye başladı son bölümlere doğru olaylar fantazinin kralını yapıyolar :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 connor ölü seviciymiş öle diyolar.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 eraq angel 2 bölüm geriden geliyor yanlış hatırlamıyorsam.. öle bi durum var.. aynı şekilde fred willow u aramıştı 2 bölüm geçti buffy de willow beni arıyorlar diye L.A ya gitmişti şimdi bişeyler oturdumu kafanda ? lol :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Beni bağlamaz :) 2 sezon öncesinin finalinde Glory olayında Buffy kafayı yarınca bire bir gidiyordu bölümler. Şimdi de bire bir gitsin. Üstelik aynı hafta bitiriyorlar? Demek ki bire bir gidiyorlar. :-) Bu arada o karı o arabayı nasıl öyle tutar? Ucundan tutuyor, öyle dümdüz duramaz ki, sanki karşıdan da birisi tutuyormuş gibi! Newton var, denge var, ağırlık merkezi var, moment var. Ayıp diye de bir şey var! :) Bu arada oha, karı vakumladı Angel'ı yaa. Bakalım daha neler göreceğiz. Edit: Eheh gördük işte göreceğimizi. Connor ne de güzel deldi suratını. Hala hıyar ama. 2. Edit: Hakkaten oha artık. 26 kez oha dedirttiler yaa! Lilah'ın kafası.. Yoktu? Dikmişler mi acaba? Lol ya süpriz yapacaz diye.. Şimdi farkettim, sırf yaptıkları abartı süprizler yüzünden dizideki her şeyi eleştiriyorum kendi kendime. "O öyle olmaz ki.." Bu arada Buffy o "Guardian"la konuşmak için kapıyı uçurdu ya, o halberd'ı nasıl tutuyor öyle? Karşısına biri zıplasa vuramayacak. Hıyar gitmiş nerden tutmuş. [signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 11 Temmuz 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 eraq kafamı şey ettin ya böle ilk okul cocukları gibi her şeye itiraz etmesene ? harbi yani.. ps:bu arada lilah nasıl geldi tabikide the first..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 abiii VIÇÇK! gitti milletin tanrıça gördüğü karı jasmine! way be[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya angel o kadar yumruk atmadı. bu arkadan bi kodu karının yüzü delindi?? ayrıca lilah ne iş walla.[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 berbat bi bolumdu!![signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar