Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hastanım david *!tapar*[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sonra kido bie bi sarışının klibinde de oynarsın[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 güzel bi bölüm olacak umarım..[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaW-ShoCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 willoow los angeles tan ne ara döndü bilen war mı?? we faith i nereye bıraktı?? willow angel ın ruhunu geri werdiği bölümde faith i yannına alıp sunnydale a götürecekti?? yoksa angel ve buffy artık paralel zamanda geçmiyor mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yaw shock willow daha yeni gidiyor los angeles e yeni telefon geldi ehe bu bölümde anladığım kadarıyla angel 3 bölüm önden gidiyor :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 la son reklamdan sonrasını kaçırdım ?! .. en son giles kapıyı kapattı ve bitti reklamdan sonrasını özet geçebilirmisiniz lütfen...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 off buffy lafı feci koydu giles a[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi açıklasanıza ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 giles buffy yi oyalamk için dışarı çıkardı,o zenci herifle bunu başbaşa bıraktılar.herif bunu dövmeye çalıştı spike ezdi tabi.buffyde giles ın oyalamaya çalıştığını anlayıp olay mahalline geldi.zenciye bi daha bişey yapmaya kalkarsan spikeın seni dövmnesini engellemem dedi giles a da artık senden örencek bişeyim kalmadı dedi. tetik çalışmıyo artık bu arada[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 iyide spike zaten ısırıyordu onu ? .. buffy gerizekalısı gelip neden hala spike i koruyor ki ? ...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya korumadı spike öldürmedi sadece bayılttı buffy olaydan sonra geldi[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hmm angel'da dehşet şeyler oluyor yanlız ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hm anne beyaz baba beyaz bu çıkan şey nasıl zenci.kesin cordy başkasından peydahladı[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya ikiside çok uyuduruk bölümlerdi, zamanında cat demişti connor yüzünden angel sarpa saracak diye çok doğru demiş nedir bu ya iğrençti bu bölüm.. sırayla bütün hatunlar doğursada tam olsa.. karaktersiz kahraman connor ezik salak, ne idugu belirsiz cordelia ve karnından çıkan zenci kazulet kadın.. yuh dedirtti buffy bi derece iiydi ama çok kısa geldi bana, sonunda o kadar uber vampire karşı bunlar ne yapacak çok merak ediorum..[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben bu connordan gitgide sıkılmaya başladım kabak tadı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 connor cikartilirsa, ki 10 dakikasi falan kaliyor bu bolumun, iyiydi diyebiliriz. spike in gecmisini ogrenmis olduk. dramatikti, begendim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 13 Haziran 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 begenmedim ben.[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 baba zenci anne zenci diyorsunuz da, onlar süs icabı baba ve anne.. orda doğan şey kendi kendini doğuruyor, bu yüzden baba ve anneye benzememesi normal.. erkekleri etkileme özelliği iyi birşey de, kadın çirkindi yaw, connor'un annesi (neydi ya daha 1 saat önce söylemişlerdi adını, balık hafızası diye buna denir) oynasaydı zenci yerine çok daha iyi olurdu.. Connor şaşkın, sosyallikten uzak, sadece demon öldürerek hayatta kaldı.. Bunları düşünsek de, connor bayık adam çok sıkıcı ve herşeyi berbatlaştırıyor..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Gelen kadının güzelliğine Connorda Angelda diz çökerek tepki verdiler. Bence kadının Tanriça gibi birşey yani ONLARDAN BİRİni görmenin heyecanı ile çömeldiler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bilemiyorum da skip geberdi demi ? seviyordum ben onu ya.. naptın be wes.. o delikten sokuverdin kurşunu adam sapıttı :D angel la dövüşürken muhabbetler çok güzeldi ya woaaah nesin sen tarzan mı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Charm büyüsü =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dedim ya cordynin aşmış bi gücü yok basit bir kaç büyü numarası.. asıl güç o yenidoğan bebekte (bebek? hatun? ne nasıl?)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben diodum wes ne zaman çıakrcak silahı skip'e karşı die.. bi baktım saydırıyo.. dedim yürü be! bi adam gibi sen varsın..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Wes zaten Angel da Fred le beraber favori karakterim su anda, Adam aralarinda ender mantikli davrananlardan ve duygusunu ise sokmayanlardan (Lilah nin kafayi fazla dusunmeden kesti (bosuna da olsa))[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Yalnız gelen her ne ise çok çirkin öle ahım şahım bir güzelliğini göremedim... ayrıca skip e üzüldüm ya.. adam eğlenceliydi :( buffy de spike müdürü iyi patakladı :) .. vs vs garip bölümlerdi ya[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar